Kullandığım telefon uygulamasına göre 11’i. Ama ortalama olarak 30 gün hesaplıyor döngümü. Benim de son 3 aydır döngüm 28 gün. Bu ince hesaplardan beynim error veriyor artıkBenim en büyük belirtim ateşim sanırım. Bir haftadır falan hep yüksek. Hep aynı seyrediyor 36.8 bazen 37 oluyor. Ama hiç düşmüyor. Birde ovulasyonun kırmızı çıkması. Bel sırt ağrımda var. Sizin kaç gün var
Erken hamilelik testi mi yaptın? Benim de 7 gün var baya. Bu sabah yaptım negatifMerhaba kızlar.bu ay korunmayı bıraktık.adetim 28 günde bir düzenli oluyor.bu ay adetime 11 gün vardı göğüslerim şişti uçları dikleşti hassaslaştı dokununca hemen dirileşiyor koyu yerleri büyüdü.o günden bugüne aynı.ayrıca ayni günden beri hazımsızlık var tuvaletimi yapıyorum ama sanki yapmamışım .karnım midem kasıklarım ağrıyor kasıklarıma ufak ufak kramplar giriyor ve belime vuruyor.daha evvel adet günüme bir gün bilemedin iki gün kala göğüslerim çoook Nadire’n şişerdi kasık ve belim ağrırdı.acaba hamile olabilir miyim? Adetime sekiz gün kala idrar testi yaptım onu da sabah yapmadım ve negatif çıktı.yorumlarınıza ihtiyacım var.şu an adetime 6 gün var yarın beş gün.tekrar test yapmaya korkuyorum çıkmaz diye
Evet canım erken gebelik testi yaptım .çok erken yaptık galibaErken hamilelik testi mi yaptın? Benim de 7 gün var baya. Bu sabah yaptım negatif
24 Temmuz’da çatlatma yaptırdıysan 25 Temmuz’da sabah 10.30da 24 saat olmuş olur gece 10.30 da 36 saat olur akşama dogru çatlamanın olması lazım genelde 14-16 gün sonra da adet olursun tahminikızlar ben 24temmuz sabah 10.30da catlatma ıgnesı vuruldum okudum kadarıyla 36saat ıcınde yumurta catlıyormus bu demek oluyor ki en erken 25temmuzda yumurtam catladıadet olursam eger 14gun sonramı olurum yanı bat tarıhım sizce persembe-cuma mı olur???cunku bu sabah normal test yaptım negatıf acaba erken mı yaptım??burda okuyorum bazı arkadaslarda 4-5gun oncesınde bıle silik cıkmıs onlar erken gebelık testlerımı??benımkı normal testtı!!
ozaman sence bugun yaptıgım gebelık testı erkenmıydı cıkmadı cunku24 Temmuz’da çatlatma yaptırdıysan 25 Temmuz’da sabah 10.30da 24 saat olmuş olur gece 10.30 da 36 saat olur akşama dogru çatlamanın olması lazım genelde 14-16 gün sonra da adet olursun tahmini
Tabiki daha çok erken 7sinden sonra falan yapman lazım zaten yapsanda çatlatma iğnesindeki gebelik hormonlarından dolayı şuan pozitif çıkma ihtimali de olur sen 3 4 gün daha bekle benceozaman sence bugun yaptıgım gebelık testı erkenmıydı cıkmadı cunkubu durumda persembe ya dq cuma adet olmam lazım ama hıc silikte olsa bısey yok burda bakıyorum bazı arkadaslar 4-5gun oncesınde evde yapılan testlerde görmüş şu erken gebelık testlerı de degıl ucuz 5tl’lık umudum kalmadı hıcbısey cıkmayınca
Bence gebelik var gebelik testinde pozitif cikmis ben de 4 gün kala adete test yapmistim çok çok silik çıktı ertesi gün kan vermistim 3 gün kala yani beta 43 felandi yanlis hatirlamiyorsam suan 5 aya giricez insallahArkadaşlar testleri değerlendirebilir mısınız rica etsem. Üstteki dünün ovulasyon testi. Alttaki bugünün. En alttakini sabah yaptım gebelik testi. Bata 4 var..
Sağlıcakla kucağına al inşallah canım. Benim 2 gün kaldı fakat yine kırmızıları göreceğim sanırım. Bebetime markaydı yaptığım test. Onun burda çoğu zaman yanlış gösterdiğini okudum.. bayağı kötü bir markaymış. Bugün bir daha yapacağım bakalımBence gebelik var gebelik testinde pozitif cikmis ben de 4 gün kala adete test yapmistim çok çok silik çıktı ertesi gün kan vermistim 3 gün kala yani beta 43 felandi yanlis hatirlamiyorsam suan 5 aya giricez insallahbak testimi de atayim buraya
Amin rabbim herkese nasio etsun Evet başka bir marka ile daha dene canım yaptin miSağlıcakla kucağına al inşallah canım. Benim 2 gün kaldı fakat yine kırmızıları göreceğim sanırım. Bebetime markaydı yaptığım test. Onun burda çoğu zaman yanlış gösterdiğini okudum.. bayağı kötü bir markaymış. Bugün bir daha yapacağım bakalım
Rabbim sağlıklı sohbetli kucağınıza almayı nasip etsinBence gebelik var gebelik testinde pozitif cikmis ben de 4 gün kala adete test yapmistim çok çok silik çıktı ertesi gün kan vermistim 3 gün kala yani beta 43 felandi yanlis hatirlamiyorsam suan 5 aya giricez insallahbak testimi de atayim buraya
İnşallah hayırlı haberler canımKızlar bebek 7+2 olmuş ama doktora ve ultrason cihazı eskiydi biraz güvenemedim doğru dürüst bebeği bile göremedim o derece yarın nasipse izmire gidiyoruz doktora
Maşallah kuzum olsun sağlıklıysa sorun yok benceKızlar bebek 7+2 olmuş ama doktora ve ultrason cihazı eskiydi biraz güvenemedim doğru dürüst bebeği bile göremedim o derece yarın nasipse izmire gidiyoruz doktora
Canım şükür iyiyiz sen nasılsınkızlaaar napıyosunuz
çok giremedim ben de yoğunluktan
şimdi bi nefes aldım bakayım dedim napıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?