• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Hiç üzmeyin kendinizi 🙏 benim de görümcemin tsh çok yüksekmiş ama o da bilmiyor ikinci bebeği istediklerinde bir yıl sonra hamile kalıyor ve bir kakıyorlarki tsh çok yüksek 🤭 doktor demişki bu imkansız bu kadar yüksek ile mümkün değil hamile kalmanız tam bir mucize demiş 🙏🧿 demem o ki rabbim ol deyince oluyor içini rahat tut %1 tutma ihtimali bile olsa yeter 🙏 inannnnn yeter ki 🙏🧿
Çok haklısın canim rabbim sağ salim kucağına almayı nasip eylesin inşallah bende kafamdaki dönen konusmalari bastırmak için yazıyorum işte kime derdimi acsam bu kadar olumlu hoşgörülü cevap veren olmuyor derdime çareyi burda arıyorum 😟😟

Çok haklısın canim rabbim sağ salim kucağına almayı nasip eylesin inşallah bende kafamdaki dönen konusmalari bastırmak için yazıyorum işte kime derdimi acsam bu kadar olumlu hoşgörülü cevap veren olmuyor derdime çareyi burda arıyorum 😟😟
Sen içini ferah tut canım 🙏🙏çok şükür Doğum yaptı 4 yaşında kızı 😍😍 kimseye de kulak asma 😇

Kızlar benim tsh değerim 6,85 çıktı testte sonucu doktora göstermedim daha hamileliği engeller mi ve tedavi yöntemi gerekiyor mu ve nasıl bi tedavi süreci olur

Kızlar benim tsh değerim 6,85 çıktı testte sonucu doktora göstermedim daha hamileliği engeller mi ve tedavi yöntemi gerekiyor mu ve nasıl bi tedavi süreci olur
Troid hormonu engelliyor diye biliyorum cnm ama doktorunun söylediklerini dikkate al sen

Bat nedir adet başlangıcı mı? Adetim geçti 5 gün. Dr um haftaya çarşambaya kadar bekle adet olmazsan gel ultrasondan bakalım dedi. Kan testi yaptırma dedi anlamadım bende ne olduğunu
Canım bat beklenen adet tarihi demek , senin 5 gün geçmiş , aslında gebelik testinde muhakkak çıkması gerekirdi ama geç yumurtlamış olabilirsin ve geç döllenme olabilir
Kan verince anlaşılır kuzum

Canım hiç üzme kendini
Kim ne söylerse söylesin
Bak benim de tsh değerim 4.80 çıkmıştı
Aslında normal değerler arasındaydı ama doktor gebelik istiyorsan bu değer 2.5 un altında olması gerekir dedi ve bana ilaç verdi , 3 aydır kullanıyorum, geçen gün kontrolüm vardı , kan verdim bir baktık yeniden 3.5 in üstüne çıkmış , ilacın dozunu arttırdı doktor ve dediki hamile kalıncaya ve bebeğini doğuruncaya kadar kullanacaksın bu ilacı
Gebe kalınca hemen gel ilaç doz ayarlaması yapalım dedi
O yüzden hemen endokrinoloji bölümüne gidip kan değerlerine baktır ve muhakkak gebelik düşündüğünü ve o yüzden baktırmak istediğini söyle
Herşeyin çaresi var üzülme
Kimseyi de kafana takma
Hem belki eşinin sperm değerleri düşüktür ne biliyorlar da hemen sana suç buluyorlar
Sanki sadece kadınla oluyor bu iş

Troid hormonu engelliyor diye biliyorum cnm ama doktorunun söylediklerini dikkate al sen

Kızlar eşimle en son 27 gün önce birlikte olduk daha sonra tatil dolayısıyla ben memlekete ailemin yanına geldim birlikteliğimiz olamadı. Bugün adetimin 4.günü ve adet olmadı. İki gün önce idrar testi yaptım negatif çıktı. Hamilelik olsaydı kesin çıkar mıydı. 25günde idrarda

Kızlar eşimle en son 27 gün önce birlikte olduk daha sonra tatil dolayısıyla ben memlekete ailemin yanına geldim birlikteliğimiz olamadı. Bugün adetimin 4.günü ve adet olmadı. İki gün önce idrar testi yaptım negatif çıktı. Hamilelik olsaydı kesin çıkar mıydı. 25günde idrarda
Canım bazen idrara geç geçebiliyor bugün yenileseydin keşke testi
Burda okadar çok örnek varki böyle

Canım bazen idrara geç geçebiliyor bugün yenileseydin keşke testi
Burda okadar çok örnek varki böyle

Hadi ya ben bu kadar zaman geçtiği için olsaydı idrarda çıkardı diye düşündüm. Pazartesi kan vereyim en iyisi kesin sonuç o zaman çıkar herhalde. Bir de çok akıntım var 4gündür falan. Bir hafta önce de kahverengi akıntım olmuştu hatta tamam adet oldum demiştim köşeden döndü sanki adetim

Kızlar eşimle en son 27 gün önce birlikte olduk daha sonra tatil dolayısıyla ben memlekete ailemin yanına geldim birlBenceikteliğimiz olamadı. Bugün adetimin 4.günü ve adet olmadı. İki gün önce idrar testi yaptım negatif çıktı. Hamilelik olsaydı kesin çıkar mıydı. 25günde idrarda
[/QUOBen
Canım bence cıkarırdı ama süphen varsa kan ver

Hanimlar birsey danisabilir miyim? Temmuz 17 benim yumurtlama günümdü 18.-19. Gunde yumurtluyorum hep..Adetime 1-2 gün var suan .Yumurtlamadan sonra 2-3 gun beyaz berrak su gibi akintim oldu bitti.sonra kupkuruydu hic akintim yok yani..Eveli gun cok bel agrim vardi plates falan da yaptim gevsedi biraz .2 gundur sol kasigim hafif hafif agriyor arada karnımın ortasinda gaz gibi keskin bif agri oluyor ama bugun baktim rahim ağzı yukarda yumusak gibi ve elime beyaz uzayan parlak bi damla akinti geldi .akan bir akinti yok ama elle muayene edince bugun birkackez bu sekilde akintim var yani.Boyle hic yogun cok bir akintisi olmayip da hamile olan var mi?

Benim de CNm 6 gün geçti idrarda çıkmadı. Çarşambaya kadar bekleyip Dr a gidicem ultrasonda bakalım dedi. Bende hala adet olmadım. Dr bana kan testi yaptırma canını yakmasınlar dedi 😀 anlayamadım yani

Günaydın kızlaaarr
Gününüz çok güzel geçsin
Benim de adetime 4 gün kaldı
Sabah test yaptım ama bembeyazzz😁
Ekliyorum resimleri

Eklentiler

• 69578CBF-776A-441D-987D-781F5E0E9FA9.jpeg
    69578CBF-776A-441D-987D-781F5E0E9FA9.jpeg
    88,5 KB · Görüntüleme: 49
  • 0358C65B-3B99-4CC3-9F65-21DB661D1174.jpeg
    0358C65B-3B99-4CC3-9F65-21DB661D1174.jpeg
    89,1 KB · Görüntüleme: 47