- 27 Aralık 2017
- 1.894
- 1.125
- 63
- 29
Ben öğrenmeden de göğüs hassasiyeti başlamıştıİnş ya. Gerçi hiç belirtim yok. Göğüslerim adet öncesi ağrırdı hassaslaşırdı. Şuan göğüslerde belirti yok hiç.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben öğrenmeden de göğüs hassasiyeti başlamıştıİnş ya. Gerçi hiç belirtim yok. Göğüslerim adet öncesi ağrırdı hassaslaşırdı. Şuan göğüslerde belirti yok hiç.
Çok haklısın canim rabbim sağ salim kucağına almayı nasip eylesin inşallah bende kafamdaki dönen konusmalari bastırmak için yazıyorum işte kime derdimi acsam bu kadar olumlu hoşgörülü cevap veren olmuyor derdime çareyi burda arıyorumHiç üzmeyin kendinizi benim de görümcemin tsh çok yüksekmiş ama o da bilmiyor ikinci bebeği istediklerinde bir yıl sonra hamile kalıyor ve bir kakıyorlarki tsh çok yüksek doktor demişki bu imkansız bu kadar yüksek ile mümkün değil hamile kalmanız tam bir mucize demiş demem o ki rabbim ol deyince oluyor içini rahat tut %1 tutma ihtimali bile olsa yeter inannnnn yeter ki ❤
Çabalamaya calisacam canım benim insalalh işe yararBiliyorum kuzum bende öyleydim çok yaşadım insan silip atamıyor çok haklısın ama bak kafanı başka yere yönelt birazcık dene en azından daha rahat olur senin için
Sen içini ferah tut canım çok şükür Doğum yaptı 4 yaşında kızı kimseye de kulak asmaÇok haklısın canim rabbim sağ salim kucağına almayı nasip eylesin inşallah bende kafamdaki dönen konusmalari bastırmak için yazıyorum işte kime derdimi acsam bu kadar olumlu hoşgörülü cevap veren olmuyor derdime çareyi burda arıyorum
Troid hormonu engelliyor diye biliyorum cnm ama doktorunun söylediklerini dikkate al senKızlar benim tsh değerim 6,85 çıktı testte sonucu doktora göstermedim daha hamileliği engeller mi ve tedavi yöntemi gerekiyor mu ve nasıl bi tedavi süreci olur
Aminn canımAynen öyle kuzum bolca dua edelim herşey olacaktır yeterki Rabbim ol desin Hepimize sağlıkla nasip etsin tüm isteyenlere
Canım bat beklenen adet tarihi demek , senin 5 gün geçmiş , aslında gebelik testinde muhakkak çıkması gerekirdi ama geç yumurtlamış olabilirsin ve geç döllenme olabilirBat nedir adet başlangıcı mı? Adetim geçti 5 gün. Dr um haftaya çarşambaya kadar bekle adet olmazsan gel ultrasondan bakalım dedi. Kan testi yaptırma dedi anlamadım bende ne olduğunu
Canım hiç üzme kendiniÇok haklısın canim rabbim sağ salim kucağına almayı nasip eylesin inşallah bende kafamdaki dönen konusmalari bastırmak için yazıyorum işte kime derdimi acsam bu kadar olumlu hoşgörülü cevap veren olmuyor derdime çareyi burda arıyorum
Troid hormonu engelliyor diye biliyorum cnm ama doktorunun söylediklerini dikkate al sen
Canım bazen idrara geç geçebiliyor bugün yenileseydin keşke testiKızlar eşimle en son 27 gün önce birlikte olduk daha sonra tatil dolayısıyla ben memlekete ailemin yanına geldim birlikteliğimiz olamadı. Bugün adetimin 4.günü ve adet olmadı. İki gün önce idrar testi yaptım negatif çıktı. Hamilelik olsaydı kesin çıkar mıydı. 25günde idrarda
Canım bazen idrara geç geçebiliyor bugün yenileseydin keşke testi
Burda okadar çok örnek varki böyle
Kızlar eşimle en son 27 gün önce birlikte olduk daha sonra tatil dolayısıyla ben memlekete ailemin yanına geldim birlBenceikteliğimiz olamadı. Bugün adetimin 4.günü ve adet olmadı. İki gün önce idrar testi yaptım negatif çıktı. Hamilelik olsaydı kesin çıkar mıydı. 25günde idrarda
[/QUOBen
Canım bence cıkarırdı ama süphen varsa kan verKızlar eşimle en son 27 gün önce birlikte olduk daha sonra tatil dolayısıyla ben memlekete ailemin yanına geldim birlikteliğimiz olamadı. Bugün adetimin 4.günü ve adet olmadı. İki gün önce idrar testi yaptım negatif çıktı. Hamilelik olsaydı kesin çıkar mıydı. 25günde idrarda
Bakalım CNm bekleyip göreceğiz, bilgi veririm sana da buradan CNmCanım bat beklenen adet tarihi demek , senin 5 gün geçmiş , aslında gebelik testinde muhakkak çıkması gerekirdi ama geç yumurtlamış olabilirsin ve geç döllenme olabilir
Kan verince anlaşılır kuzum
İnşallah canım Rabbim yardımcın olsunÇabalamaya calisacam canım benim insalalh işe yarar
Benim de CNm 6 gün geçti idrarda çıkmadı. Çarşambaya kadar bekleyip Dr a gidicem ultrasonda bakalım dedi. Bende hala adet olmadım. Dr bana kan testi yaptırma canını yakmasınlar dedi anlayamadım yaniKızlar eşimle en son 27 gün önce birlikte olduk daha sonra tatil dolayısıyla ben memlekete ailemin yanına geldim birlikteliğimiz olamadı. Bugün adetimin 4.günü ve adet olmadı. İki gün önce idrar testi yaptım negatif çıktı. Hamilelik olsaydı kesin çıkar mıydı. 25günde idrarda
Olsun canım daha 4 gün var belirtilerin var mıGünaydın kızlaaarr
Gününüz çok güzel geçsin
Benim de adetime 4 gün kaldı
Sabah test yaptım ama bembeyazzz
Ekliyorum resimleri