• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Günaydın kızlaaarr
Gününüz çok güzel geçsin
Benim de adetime 4 gün kaldı
Sabah test yaptım ama bembeyazzz😁
Ekliyorum resimleri
Bende kullandım canm bu testlerden erken yapmışsın😊ben adet günü yapmıştım negatifti bide erken gebelik testi var bu setin üç gün geçince onda çıkmıştı inşallah sende pozitifi görürsün😊

Bu ovuslasyon testi değil mi? Bunda hamilelik bildiğim kadarıyla belli olmaz ki.
Yaptığı gebelik testi canm ovulasyon setinin içinde geliyo bende kullandım dikkatli bakarsan hcg yazıyo testte ben meraktan yapmıştım elimdeki son ovu testini hamile olduğumu öğrenince çok koyu çıkıyo

Canım hiç üzme kendini
Kim ne söylerse söylesin
Bak benim de tsh değerim 4.80 çıkmıştı
Aslında normal değerler arasındaydı ama doktor gebelik istiyorsan bu değer 2.5 un altında olması gerekir dedi ve bana ilaç verdi , 3 aydır kullanıyorum, geçen gün kontrolüm vardı , kan verdim bir baktık yeniden 3.5 in üstüne çıkmış , ilacın dozunu arttırdı doktor ve dediki hamile kalıncaya ve bebeğini doğuruncaya kadar kullanacaksın bu ilacı
Gebe kalınca hemen gel ilaç doz ayarlaması yapalım dedi
O yüzden hemen endokrinoloji bölümüne gidip kan değerlerine baktır ve muhakkak gebelik düşündüğünü ve o yüzden baktırmak istediğini söyle
Herşeyin çaresi var üzülme
Kimseyi de kafana takma
Hem belki eşinin sperm değerleri düşüktür ne biliyorlar da hemen sana suç buluyorlar
Sanki sadece kadınla oluyor bu iş
İşte gelde anlat bunu geri kafalılar bi kaç gündür göbeğimin sol alt tarafında batmalar var yürüdükçe eğilip kalktikca ağrı oluyor sanki orda bir ağırlık var gibi akintilarim kesildi ama o pembe lekeden sonra yoğurt gibi geliyordu şuan tertemiz TSH degerimde dustu çok şükür bi kaç günlük ilacım kaldı o bitince tekrar olctuecem insalalh bu ay kırmızı kart görmem :(((

Bende kullandım canm bu testlerden erken yapmışsın😊ben adet günü yapmıştım negatifti bide erken gebelik testi var bu setin üç gün geçince onda çıkmıştı inşallah sende pozitifi görürsün😊
Yaa bunların erken olanı da mı var kuzum
Sanırım benim yaptığım değil demi
İnşallah bende de çıkar kuzum bekleyeyim ❤️

Yaptığı gebelik testi canm ovulasyon setinin içinde geliyo bende kullandım dikkatli bakarsan hcg yazıyo testte ben meraktan yapmıştım elimdeki son ovu testini hamile olduğumu öğrenince çok koyu çıkıyo
Ben dün ovulasyon da yaptım ama o da böyle silik çıkmıştı kuzum bak onu da ekleyeyim
Sün 5 gün vardı bu ovulasyonu yaptığımda
Senin nasıldı

Eklentiler

• E333970C-7387-4CA1-A52A-AA0107A0C5CA.jpeg
    E333970C-7387-4CA1-A52A-AA0107A0C5CA.jpeg
    68,1 KB · Görüntüleme: 40
Günaydın kızlaaarr
Gününüz çok güzel geçsin
Benim de adetime 4 gün kaldı
Sabah test yaptım ama bembeyazzz😁
Ekliyorum resimleri

Kuzum günü geçtiği halde negatif çıkıp sonra gebe olduğunu öğrenen çok kişi var. Bence sabret biraz daha bekle. 😉😉😉

Ben dün ovulasyon da yaptım ama o da böyle silik çıkmıştı kuzum bak onu da ekleyeyim
Sün 5 gün vardı bu ovulasyonu yaptığımda
Senin nasıldı
Canm ben bu testlerle anlayamadım yumurtlamayı açıkçası adetim üç gün geçince son ovu testim meraktan yapmıştım nasıl çıkçak diye çok koyu çıkmıştı

Canm ben bu testlerle anlayamadım yumurtlamayı açıkçası adetim üç gün geçince son ovu testim meraktan yapmıştım nasıl çıkçak diye çok koyu çıkmıştı
Ozaman ben biraz daha bekleyeyim kuzum
Çünkü benim adete daha 4 gün var
Bakayım koyuşaşırsa giderek ümitlenirim

Kuzum günü geçtiği halde negatif çıkıp sonra gebe olduğunu öğrenen çok kişi var. Bence sabret biraz daha bekle. 😉😉😉
Daha 4 varya goncam haklısın
Bide bu testleri sevmedim ben yumurtlamayı bile hiç net göstermiyordu
Biraz daha bekleyeyim normal test alırım
Gerçi bu aydan hiç ümitli değilim ama neydiii hiç ümidimizin olmadığı anda geliyordu bebeklerimiz😁😍

Kızlar adetime 3 gün var. İki gün önce ve bugün test yaptım yeterince koyulaşmış mı? Adet ağrılarım var korkuyorum kimyasal olmasından. İlki iki gün önceki diğeri bugünkü.

Eklentiler

• IMG_1932.JPG
    IMG_1932.JPG
    87 KB · Görüntüleme: 64
  • IMG_1952.JPG
    IMG_1952.JPG
    72,4 KB · Görüntüleme: 69
Kızlar adetime 3 gün var. İki gün önce ve bugün test yaptım yeterince koyulaşmış mı? Adet ağrılarım var korkuyorum kimyasal olmasından. İlki iki gün önceki diğeri bugünkü.
Bence artık kan ver canım kanaman falan olmadığı takdirde ağrılar normal 7 haftalık gebeyim benimde oluyor korkma

Aynen canım koyulaşmış bence artık kan ver ve 2 gun arayla tekrarla degerlerıni

Canım adet ağrıları olabiliyor normal ve koyulaşmış inşallah meleğin seninle 🙏🏻🙏🏻

Back