• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Daha 4 varya goncam haklısın
Bide bu testleri sevmedim ben yumurtlamayı bile hiç net göstermiyordu
Biraz daha bekleyeyim normal test alırım
Gerçi bu aydan hiç ümitli değilim ama neydiii hiç ümidimizin olmadığı anda geliyordu bebeklerimiz😁😍
Canım bekle bakalım belki var ama çıkmıyor hiç belli olmaz hayırlısı olsun gelsin meleğin inşallah🙏🏻

Kızlar adetime 3 gün var. İki gün önce ve bugün test yaptım yeterince koyulaşmış mı? Adet ağrılarım var korkuyorum kimyasal olmasından. İlki iki gün önceki diğeri bugünkü.
Hayırlı olsun canm kan ver netleştir bence adet ağrısı normal yerleşme evresinde şuan ani hareketlerden kaçın korkma meleğin seninle inşallah😊

E="Aslisaray, post: 60685963, member: 940025"]
Hanimlar ben bu kirpik karışmasını anlayamadim nasıl oluyo
[/QUOTE]
Canım kirpik karısması da bır nevi hamılelık belırtısı bu ay kendimde gördüm bu olayı 🤗

Benimde alt kirpigim cok az ve cansizdi belirginleşti ve cok cikti adetime 4 gün var acaba hamile olabilir miyim
Yanı buna kesin bir sey diyemem ama ben adete 1 kac gun kala cok karışık kirpiklerim oldu

İnşallah canımmm
Hoşgeldin bu arada
Ne zamandır istiyorsun canım bi de adete ne kadar var test falan yaptınmı😍

İlk kez bu ay denedik daha taze heyecan:KK22:
Bat yarın heyecan dorukta:cry:
Test yaptım birkaç gün önce ama erken gebelik testi yapmam gerekiyormuş bilmiyordum :KK16:
Zaman geçmiyor resmen siz ne zamandır istiyorsunuz 🤗

İlk kez bu ay denedik daha taze heyecan:KK22:
Bat yarın heyecan dorukta:cry:
Test yaptım birkaç gün önce ama erken gebelik testi yapmam gerekiyormuş bilmiyordum :KK16:
Zaman geçmiyor resmen siz ne zamandır istiyorsunuz 🤗
Bizimde 3-4 aydır kuzum
Bende test yaptım bugün 4 gün kalmıştı adete ama çıkmadı
Yarın yeniden yapcam 😁

Back