Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler cevabın için canım. Bnmde adete 2 gün var ovülasyon testi yaptım sabah böyle çıktı. Koyu değil oyüzden ümitlenmiyorum şuan. 15 aydır deniyoruz.Bunlar yumurtlama testleri canım adetime 1 2 gün varken yaptım şuan hamileyim bu gebelik testim Eki Görüntüle 2293028
Adet gününde tekrar yap bende koyulardan birkaç gün önce yaptığımda böyleydi sonra koyulaştıTeşekkürler cevabın için canım. Bnmde adete 2 gün var ovülasyon testi yaptım sabah böyle çıktı. Koyu değil oyüzden ümitlenmiyorum şuan. 15 aydır deniyoruz.Eki Görüntüle 2293029
Kuzum bende göremedim ama erken de olabilirKızlar günaydın, maalesef negatif 2. Çizgi yok, bir de siz bakın bakalım...
Canım daha koyu olması gerek diye biliyorum ama bende geçen ay kopkoyu olmasına rağmen hamile çıkmadım adet oldumKızlar takvime göre adete 2 gün var ovülasyon testi yaptım. Sanırım ümit yok dimi.
Bence gebelik testi yapmalısın o daha garanti en azından gösterede bilirKızlar takvime göre adete 2 gün var ovülasyon testi yaptım. Sanırım ümit yok dimi.
Anladim canım tüplerde bir sikinti olmamasina ragmen mi dis gebelik olduYok cnm ben ilk kürtajdan 1 yıl sonra çektirdim tekrardan çocuk düşünmeye başladıktan sonra Çok şükür hiç bir sıkıntı çıkmadı
Evet canım maalesef ama erken farkedildiği için kolay atlattım kanda yükselme devam ediyor ama kese yok en kontrolde de rahimde kanamalar oldu beni hemen apar topar operasyona aldılar rabbim bir daha yaşatmasın... ardından da bir sür test yaptılar kan pıhtılaşması çıktı 4 ay sonra tekrardan tedaviye başladık işte ilk gittiğimiz gibi omg3 vitamin ve aspirine başladı hala kullanıyorum canım bakalım adetime 1 gün kaldı rabbim inşallah hayırlısı ile her isteyene nasip ederAnladim canım tüplerde bir sikinti olmamasina ragmen mi dis gebelik oldu
İnş ya. Gerçi hiç belirtim yok. Göğüslerim adet öncesi ağrırdı hassaslaşırdı. Şuan göğüslerde belirti yok hiç.Adet gününde tekrar yap bende koyulardan birkaç gün önce yaptığımda böyleydi sonra koyulaştı
Cok gecmis olsun canim benimde erken farkedildi. Ilk once dusuk denildi degerler dusuyordu sonra aniden yukseldi ve hastaneye yatirdilar iğne ile düşürdüler. Operasyon falan olmadi. Doktorum hsg ye gerek yok dedi. Hamile kalabiliyorsun dedi. Ilk dis gebelik oldugu icin gerek duymuyorum dedi. Ama dis gebelikten sonra yapışiklik falab olabilir diyorlar ve çoğu doktor hsg istiyor. Benim doktor kafami karistirdi. Rabbim cümlemize sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallahEvet canım maalesef ama erken farkedildiği için kolay atlattım kanda yükselme devam ediyor ama kese yok en kontrolde de rahimde kanamalar oldu beni hemen apar topar operasyona aldılar rabbim bir daha yaşatmasın... ardından da bir sür test yaptılar kan pıhtılaşması çıktı 4 ay sonra tekrardan tedaviye başladık işte ilk gittiğimiz gibi omg3 vitamin ve aspirine başladı hala kullanıyorum canım bakalım adetime 1 gün kaldı rabbim inşallah hayırlısı ile her isteyene nasip eder
Bat nedir adet başlangıcı mı? Adetim geçti 5 gün. Dr um haftaya çarşambaya kadar bekle adet olmazsan gel ultrasondan bakalım dedi. Kan testi yaptırma dedi anlamadım bende ne olduğunuKuzum bende göremedim ama erken de olabilir
Kaç gün kaldı bata peki?
canım o yumurtlama dönemin oluyor ara kanama yumurtlama dönemindede bazen lekelenme olabiliyor .Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahMerhaba kizlar birşey sormak istiyorum benim bat10 Ağustos TSH değerim 5.35 idi ilaç kullandım adetinin bitmesine yakın tekrar olcturdum 2.21 olmuştu doktor %60 hamile kalma şansın var dedi ve bu ay ilk defa adetime 16 gün kala ilişki sonrası sabahı lavaboya gittiğimde iç camasirimda baya pempe lekeler vardı çok şaşırdım 6 aylık evliyim 6 ayrıdır korunmuyirum ilk defa bu kadar çok pembe leke gördüm sizce sebebi nedir hamilelikle ilgisi varmıdır ara ara batmalar hissedyrm birde tezgahta bulaşık felan yıkarken çok karnımı tezgaha yasladigimda ağrıyor bilgisi olan varmı ha bu arada o pembe lekedden önce iki gün boyu çok yoğun yoğurt kıvamında akintim oluyordu şimdiden teşekkürler
Aminnn canım inşallah sana da çok geçmiş olsunCok gecmis olsun canim benimde erken farkedildi. Ilk once dusuk denildi degerler dusuyordu sonra aniden yukseldi ve hastaneye yatirdilar iğne ile düşürdüler. Operasyon falan olmadi. Doktorum hsg ye gerek yok dedi. Hamile kalabiliyorsun dedi. Ilk dis gebelik oldugu icin gerek duymuyorum dedi. Ama dis gebelikten sonra yapışiklik falab olabilir diyorlar ve çoğu doktor hsg istiyor. Benim doktor kafami karistirdi. Rabbim cümlemize sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah
Aminn cumlemize insallah kuzum hep degerlerndirdim o günleri umarım bu defa tutar TSH değerinden dolayı gebeliği engeller dedi doktor o yüzden eşimin tarafı sanki çocuğum olmayackmis gibi söylemlerde bulunuyor çok tedirginim bu defa tutarmi bilmiyorumcanım o yumurtlama dönemin oluyor ara kanama yumurtlama dönemindede bazen lekelenme olabiliyor .Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Bak kuzum benimde TSH değerim yüksekti ama ilaçla düşürdüm ve ne zaman kafana takmayıp ilişki günlerini bebek üzerine değerlendirmezsen yani kafana takmazsan o zaman oluyor gerçekten Rabbim nasip etsin bir an önce inşallahSen kimsenin dediğini kafana takma ki daha yeni evlisin bak yıllardır uğraşanlar var en azından öyle düşün Rabbim herkese nasip etsin inşallahAminn cumlemize insallah kuzum hep degerlerndirdim o günleri umarım bu defa tutar TSH değerinden dolayı gebeliği engeller dedi doktor o yüzden eşimin tarafı sanki çocuğum olmayackmis gibi söylemlerde bulunuyor çok tedirginim bu defa tutarmi bilmiyorum
Evet doğru söylüyorsun canım ama ister istemez kafamdan silip atamıyorum hele birde suçlama laf söyleme olduğu zaman daha kötü oluyor dusunmeyim takmayim diyorum yinede durduramiyorum kafamın içinde donenleriBak kuzum benimde TSH değerim yüksekti ama ilaçla düşürdüm ve ne zaman kafana takmayıp ilişki günlerini bebek üzerine değerlendirmezsen yani kafana takmazsan o zaman oluyor gerçekten Rabbim nasip etsin bir an önce inşallahSen kimsenin dediğini kafana takma ki daha yeni evlisin bak yıllardır uğraşanlar var en azından öyle düşün Rabbim herkese nasip etsin inşallah
Hiç üzmeyin kendinizi benim de görümcemin tsh çok yüksekmiş ama o da bilmiyor ikinci bebeği istediklerinde bir yıl sonra hamile kalıyor ve bir kakıyorlarki tsh çok yüksek doktor demişki bu imkansız bu kadar yüksek ile mümkün değil hamile kalmanız tam bir mucize demiş demem o ki rabbim ol deyince oluyor içini rahat tut %1 tutma ihtimali bile olsa yeter inannnnn yeter kiEvet doğru söylüyorsun canım ama ister istemez kafamdan silip atamıyorum hele birde suçlama laf söyleme olduğu zaman daha kötü oluyor dusunmeyim takmayim diyorum yinede durduramiyorum kafamın içinde donenleri
Biliyorum kuzum bende öyleydim çok yaşadım insan silip atamıyor çok haklısın ama bak kafanı başka yere yönelt birazcık dene en azından daha rahat olur senin içinEvet doğru söylüyorsun canım ama ister istemez kafamdan silip atamıyorum hele birde suçlama laf söyleme olduğu zaman daha kötü oluyor dusunmeyim takmayim diyorum yinede durduramiyorum kafamın içinde donenleri