- 23 Aralık 2018
- 3.738
- 2.893
- 83
- 33
Valla kuzum benim nabzım hep düşükbelirtimidir bilemedim ya inşallah meleğin gelmiştirSelam kızlar adete 4 gun var 3 gündür nabzım 94 95 98 sizce hamilelik olabilir mi öncelerde 75 cıkıyordu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla kuzum benim nabzım hep düşükbelirtimidir bilemedim ya inşallah meleğin gelmiştirSelam kızlar adete 4 gun var 3 gündür nabzım 94 95 98 sizce hamilelik olabilir mi öncelerde 75 cıkıyordu
Artık Allaha tevekkül ettim dua edip nasip diyorum biliyorum ki nasipten öteye yol yok sınavım bu belkide Allah sizlerin güzel yavrularınızı saglıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Allah çok büyük elbet bir gün anneliği tatmak isteyen tüm arkadaşlarım. TadacaktırValla kuzum benim nabzım hep düşükbelirtimidir bilemedim ya inşallah meleğin gelmiştir![]()
Kızlar günaydın, maalesef negatif 2. Çizgi yok, bir de siz bakın bakalım...inşallah kuzum![]()
hayırlı olsun cnm, hamilesin diye bangır bangır bağırıyor testler :) kaç gün geciktin cnm?Kızlar merhaba öncelikle hamile olan arkadaşlar rabbim hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsinbizde 3 yıldır çocuk istiyoruz ilk gebelik düşündükten 2 ay sonra oldu kalbi oluşmadığı için 9 haftalıkken kürtaj oldum sonrasında 1 yıl düşünmedik tekrardan başladık yanlış doktor tercihinden 1 yıl daha kaybettik
sonrasında yine ara verip başka bir doktora gittik ve 1 ay sonra kimyasal gebelik geçirdim
ondan sonraki ayda dış gebelik
Yine 4 aylık bir korunma süreci ve Haziran’da tekrardan tedaviye başladık şimdi bata 1 gün var ama çatlatma iğnesi olduğumdan ver kasık ağrısı batma sızlama beyaz ve şeffaf akıntı sık tuvalete çıkma ara ara mide bulantısı
ve son 3 gündür ise sadece göğüs uçlarımda acıma var
bu sabahta evde yumurtlama takip testlerinden laboquick vardı ondan yaptım
görüntüleri ekledim
![]()
Daha adetime 1 gün var canımhayırlı olsun cnm, hamilesin diye bangır bangır bağırıyor testler :) kaç gün geciktin cnm?
en garantisi kan testi cnm. ama genelde böyle silik cıkınca hep pozitif oluyor.Daha adetime 1 gün var canımPazartesi günü olmam lazım ovülasyon testi ile yaptım bu sabah
doğru sonuçmudur bilmiyorum
bir kaç yerde onlarda doğru sonuç verdiğini okumuştum
Kısmet artık canım ya inşallah vardıren garantisi kan testi cnm. ama genelde böyle silik cıkınca hep pozitif oluyor.
Benim genelde kasık ağrım ve yoğun akıntı oluyor .. ben öyle anlıyorumkızlar yaaa yumurtamızın çatladıgını nasıl anlarıııızzen ufak bi belirti de olsa anlayabilir miyiz çatladıgını acabaaaa , ben anlayamıyorum
![]()
Cevabın icin teşekkürler canım, O zaman ondan önce yasadigimiz iliskiyle hamile kalma ihtimalimiz çok dusuk dimi ? Önemli olan çatladıktan sonra birlikte olunması mı ?Benim genelde kasık ağrım ve yoğun akıntı oluyor .. ben öyle anlıyorum
Aynen canım bende öyle biliyorumCevabın icin teşekkürler canım, O zaman ondan önce yasadigimiz iliskiyle hamile kalma ihtimalimiz çok dusuk dimi ? Önemli olan çatladıktan sonra birlikte olunması mı ?
Aynen öyle kuzum bolca dua edelim herşey olacaktır yeterki Rabbim ol desinArtık Allaha tevekkül ettim dua edip nasip diyorum biliyorum ki nasipten öteye yol yok sınavım bu belkide Allah sizlerin güzel yavrularınızı saglıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Allah çok büyük elbet bir gün anneliği tatmak isteyen tüm arkadaşlarım. Tadacaktır
Merhaba bu testleri adete kaç gün kala yaptınız acaba.Kızlar ovulasyon testi yaptım demin dün ve bugünün testleri Eki Görüntüle 2286259
Canim ovulasyon testi ikisi de tamamen kopkoyu olmasi gerekiyor. Hatta ikinci çizginin ilk çizgiyi gölgede birakmasi gerekiyor. Inşallah vardir. Dis gebelik bende yasadim. Bir kimyasal bir dis gebelik. Dis gebelik sonrasi hsg cektirdin mi acabaDaha adetime 1 gün var canımPazartesi günü olmam lazım ovülasyon testi ile yaptım bu sabah
doğru sonuçmudur bilmiyorum
bir kaç yerde onlarda doğru sonuç verdiğini okumuştum
Cevabın icin teşekkürler canım, O zaman ondan önce yasadigimiz iliskiyle hamile kalma ihtimalimiz çok dusuk dimi ? Önemli olan çatladıktan sonra birlikte olunması mı ?
Yok cnm ben ilk kürtajdan 1 yıl sonra çektirdimCanim ovulasyon testi ikisi de tamamen kopkoyu olmasi gerekiyor. Hatta ikinci çizginin ilk çizgiyi gölgede birakmasi gerekiyor. Inşallah vardir. Dis gebelik bende yasadim. Bir kimyasal bir dis gebelik. Dis gebelik sonrasi hsg cektirdin mi acaba