• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Valla kuzum benim nabzım hep düşükbelirtimidir bilemedim ya inşallah meleğin gelmiştir 🙏🏻
Artık Allaha tevekkül ettim dua edip nasip diyorum biliyorum ki nasipten öteye yol yok sınavım bu belkide Allah sizlerin güzel yavrularınızı saglıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Allah çok büyük elbet bir gün anneliği tatmak isteyen tüm arkadaşlarım. Tadacaktır

Kızlar bişey sormak isterim ben pcıs luyum ilaç kulanmadan adet olmuyor um bu gün peçeteyr açık pembe kan geldi bende ilk defa ilaçsız adet oldum diye sevindim ama şimdi rengi açıldı beyaA dönüyo acaba yerleşme kanamasımı fikri olan lütfen yatdımcı olsun bide yaşayanlarda nasıl oldu yerleşme kanaması anlata bilirlermi

Eklentiler

• CFE0AD80-12FE-42D6-BECE-A9863E8BA3ED.webp
    CFE0AD80-12FE-42D6-BECE-A9863E8BA3ED.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 60
  • FB9B9A63-BF0C-4033-958D-6F8B0810BDBA.webp
    FB9B9A63-BF0C-4033-958D-6F8B0810BDBA.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 58
Kızlar merhaba öncelikle hamile olan arkadaşlar rabbim hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin 🙏🧿 bizde 3 yıldır çocuk istiyoruz ilk gebelik düşündükten 2 ay sonra oldu kalbi oluşmadığı için 9 haftalıkken kürtaj oldum sonrasında 1 yıl düşünmedik tekrardan başladık yanlış doktor tercihinden 1 yıl daha kaybettik 😓😓 sonrasında yine ara verip başka bir doktora gittik ve 1 ay sonra kimyasal gebelik geçirdim 🥺 ondan sonraki ayda dış gebelik 🤦‍♀️ Yine 4 aylık bir korunma süreci ve Haziran’da tekrardan tedaviye başladık şimdi bata 1 gün var ama çatlatma iğnesi olduğumdan ver kasık ağrısı batma sızlama beyaz ve şeffaf akıntı sık tuvalete çıkma ara ara mide bulantısı 🤢 ve son 3 gündür ise sadece göğüs uçlarımda acıma var 😇 bu sabahta evde yumurtlama takip testlerinden laboquick vardı ondan yaptım 🙈 görüntüleri ekledim 🙏

Eklentiler

• 95DD119F-1BC9-4ED6-91A0-FD532BB4F4B7.webp
    95DD119F-1BC9-4ED6-91A0-FD532BB4F4B7.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 62
  • 29DCEEC0-E43E-48EA-89C1-6F949D4B85DB.webp
    29DCEEC0-E43E-48EA-89C1-6F949D4B85DB.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 51
Kızlar merhaba öncelikle hamile olan arkadaşlar rabbim hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin 🙏🧿 bizde 3 yıldır çocuk istiyoruz ilk gebelik düşündükten 2 ay sonra oldu kalbi oluşmadığı için 9 haftalıkken kürtaj oldum sonrasında 1 yıl düşünmedik tekrardan başladık yanlış doktor tercihinden 1 yıl daha kaybettik 😓😓 sonrasında yine ara verip başka bir doktora gittik ve 1 ay sonra kimyasal gebelik geçirdim 🥺 ondan sonraki ayda dış gebelik 🤦‍♀️ Yine 4 aylık bir korunma süreci ve Haziran’da tekrardan tedaviye başladık şimdi bata 1 gün var ama çatlatma iğnesi olduğumdan ver kasık ağrısı batma sızlama beyaz ve şeffaf akıntı sık tuvalete çıkma ara ara mide bulantısı 🤢 ve son 3 gündür ise sadece göğüs uçlarımda acıma var 😇 bu sabahta evde yumurtlama takip testlerinden laboquick vardı ondan yaptım 🙈 görüntüleri ekledim 🙏
hayırlı olsun cnm, hamilesin diye bangır bangır bağırıyor testler :) kaç gün geciktin cnm?

kızlar yaaa yumurtamızın çatladıgını nasıl anlarıııızz 😫 en ufak bi belirti de olsa anlayabilir miyiz çatladıgını acabaaaa , ben anlayamıyorum 😞😞

Artık Allaha tevekkül ettim dua edip nasip diyorum biliyorum ki nasipten öteye yol yok sınavım bu belkide Allah sizlerin güzel yavrularınızı saglıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Allah çok büyük elbet bir gün anneliği tatmak isteyen tüm arkadaşlarım. Tadacaktır
Aynen öyle kuzum bolca dua edelim herşey olacaktır yeterki Rabbim ol desin 🙏🏻🙏🏻Hepimize sağlıkla nasip etsin tüm isteyenlere 🙏🏻

Daha adetime 1 gün var canım 😬 Pazartesi günü olmam lazım ovülasyon testi ile yaptım bu sabah 🤭 doğru sonuçmudur bilmiyorum 🤷‍♀️ bir kaç yerde onlarda doğru sonuç verdiğini okumuştum
Canim ovulasyon testi ikisi de tamamen kopkoyu olmasi gerekiyor. Hatta ikinci çizginin ilk çizgiyi gölgede birakmasi gerekiyor. Inşallah vardir. Dis gebelik bende yasadim. Bir kimyasal bir dis gebelik. Dis gebelik sonrasi hsg cektirdin mi acaba

Cevabın icin teşekkürler canım, O zaman ondan önce yasadigimiz iliskiyle hamile kalma ihtimalimiz çok dusuk dimi ? Önemli olan çatladıktan sonra birlikte olunması mı ?

Yumurtlamadan onceki iliskide de olabilir canim. Spermin ne kadar sure canli kaldığına bagli. Yumurtadan 48 saat onceki iliskiyle bile tutma ihtimali var. Sperm kaliteliyse

Canim ovulasyon testi ikisi de tamamen kopkoyu olmasi gerekiyor. Hatta ikinci çizginin ilk çizgiyi gölgede birakmasi gerekiyor. Inşallah vardir. Dis gebelik bende yasadim. Bir kimyasal bir dis gebelik. Dis gebelik sonrasi hsg cektirdin mi acaba
Yok cnm ben ilk kürtajdan 1 yıl sonra çektirdim 😇 tekrardan çocuk düşünmeye başladıktan sonra ☺️ Çok şükür hiç bir sıkıntı çıkmadı 🙏🧿

Kızlar takvime göre adete 2 gün var ovülasyon testi yaptım. Sanırım ümit yok dimi.

Eklentiler

• 7679D8AE-AB4B-4588-945E-645D8D8A7D49.webp
    7679D8AE-AB4B-4588-945E-645D8D8A7D49.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 44
Back
X