Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Merhaba kızlar,

Bata 2 gün var yaklaşık 10 gündür hamilelik belirtilerim var. Hamilelik ve regl belirtileri benzer deniyor. Fakat benim göğüs hassasiyeti dışında benzemiyor. Regl ağrısı olarak kasık ve bel ağrısı yaşamıyorum hiç. Ama 10 gündür özellikle düz yattığımda bel ağrısı ve özellikle akşam ve geceleri kasık ağrısı ayrıca göbek ve alt karın kısmında sürekli bir hassasiyet hissediyorum.
Benim durumumda olanınız var mı acaba ?

Teşekkürler cevabın için canım. Bnmde adete 2 gün var ovülasyon testi yaptım sabah böyle çıktı. Koyu değil oyüzden ümitlenmiyorum şuan. 15 aydır deniyoruz.Eki Görüntüle 2293029
Adet gününde tekrar yap bende koyulardan birkaç gün önce yaptığımda böyleydi sonra koyulaştı

Kızlar takvime göre adete 2 gün var ovülasyon testi yaptım. Sanırım ümit yok dimi.
Canım daha koyu olması gerek diye biliyorum ama bende geçen ay kopkoyu olmasına rağmen hamile çıkmadım adet oldum
Bazen yanıltıcı oluyor bu ovulasyon testleri hamilelik tespitinde

Anladim canım tüplerde bir sikinti olmamasina ragmen mi dis gebelik oldu
Evet canım maalesef ama erken farkedildiği için kolay atlattım kanda yükselme devam ediyor ama kese yok en kontrolde de rahimde kanamalar oldu beni hemen apar topar operasyona aldılar rabbim bir daha yaşatmasın... ardından da bir sür test yaptılar kan pıhtılaşması çıktı 4 ay sonra tekrardan tedaviye başladık işte ilk gittiğimiz gibi omg3 vitamin ve aspirine başladı hala kullanıyorum canım bakalım adetime 1 gün kaldı rabbim inşallah hayırlısı ile her isteyene nasip eder

Cok gecmis olsun canim benimde erken farkedildi. Ilk once dusuk denildi degerler dusuyordu sonra aniden yukseldi ve hastaneye yatirdilar iğne ile düşürdüler. Operasyon falan olmadi. Doktorum hsg ye gerek yok dedi. Hamile kalabiliyorsun dedi. Ilk dis gebelik oldugu icin gerek duymuyorum dedi. Ama dis gebelikten sonra yapışiklik falab olabilir diyorlar ve çoğu doktor hsg istiyor. Benim doktor kafami karistirdi. Rabbim cümlemize sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah

Merhaba kizlar birşey sormak istiyorum benim bat10 Ağustos TSH değerim 5.35 idi ilaç kullandım adetinin bitmesine yakın tekrar olcturdum 2.21 olmuştu doktor %60 hamile kalma şansın var dedi ve bu ay ilk defa adetime 16 gün kala ilişki sonrası sabahı lavaboya gittiğimde iç camasirimda baya pempe lekeler vardı çok şaşırdım 6 aylık evliyim 6 ayrıdır korunmuyirum ilk defa bu kadar çok pembe leke gördüm sizce sebebi nedir hamilelikle ilgisi varmıdır ara ara batmalar hissedyrm birde tezgahta bulaşık felan yıkarken çok karnımı tezgaha yasladigimda ağrıyor bilgisi olan varmı ha bu arada o pembe lekedden önce iki gün boyu çok yoğun yoğurt kıvamında akintim oluyordu şimdiden teşekkürler

canım o yumurtlama dönemin oluyor ara kanama yumurtlama dönemindede bazen lekelenme olabiliyor .Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Aminnn canım inşallah sana da çok geçmiş olsun

canım o yumurtlama dönemin oluyor ara kanama yumurtlama dönemindede bazen lekelenme olabiliyor .Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Aminn cumlemize insallah kuzum hep degerlerndirdim o günleri umarım bu defa tutar TSH değerinden dolayı gebeliği engeller dedi doktor o yüzden eşimin tarafı sanki çocuğum olmayackmis gibi söylemlerde bulunuyor çok tedirginim bu defa tutarmi bilmiyorum

Bak kuzum benimde TSH değerim yüksekti ama ilaçla düşürdüm ve ne zaman kafana takmayıp ilişki günlerini bebek üzerine değerlendirmezsen yani kafana takmazsan o zaman oluyor gerçekten Rabbim nasip etsin bir an önce inşallahSen kimsenin dediğini kafana takma ki daha yeni evlisin bak yıllardır uğraşanlar var en azından öyle düşün Rabbim herkese nasip etsin inşallah

Evet doğru söylüyorsun canım ama ister istemez kafamdan silip atamıyorum hele birde suçlama laf söyleme olduğu zaman daha kötü oluyor dusunmeyim takmayim diyorum yinede durduramiyorum kafamın içinde donenleri

Evet doğru söylüyorsun canım ama ister istemez kafamdan silip atamıyorum hele birde suçlama laf söyleme olduğu zaman daha kötü oluyor dusunmeyim takmayim diyorum yinede durduramiyorum kafamın içinde donenleri
Hiç üzmeyin kendinizi benim de görümcemin tsh çok yüksekmiş ama o da bilmiyor ikinci bebeği istediklerinde bir yıl sonra hamile kalıyor ve bir kakıyorlarki tsh çok yüksek doktor demişki bu imkansız bu kadar yüksek ile mümkün değil hamile kalmanız tam bir mucize demiş demem o ki rabbim ol deyince oluyor içini rahat tut %1 tutma ihtimali bile olsa yeter inannnnn yeter ki

Biliyorum kuzum bende öyleydim çok yaşadım insan silip atamıyor çok haklısın ama bak kafanı başka yere yönelt birazcık dene en azından daha rahat olur senin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…