Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim göğüs hassasiyetim adetimin 2-3 günlerinde geçiyor kişiden kişiye değişir eğer hamilelik şüphen varsa belki geç döllenme olmuştur hemen testte çıkmamış olabilir ama benim göğüs ağrım hiç geçmedi şu an 5+3ümKızlar ya adetim 4 gün gecikti belim çok ağrıyor. Test yaptım bugün erken gebelik testinden negatif çıktı. Birde göğüs hassasiyetim vardı o geçti bugün. Bu hassasiyet kaybolunca genelde adet olunuyor demi bi yorum yapsanız cuma günü hürmetine
Benimde göğüs hassasiyetim adetin 1.2 gününde geçiyor. Adet olmadan 1 hafta önce başlıyor. Bu kez adet olmam gereken günde başladı 4.gun oldu ve geçti hamile olsam daha çok ağrıması artması lazım degilmiydi ki acaba diyorum. Bir de peceteye silince çok açık pembe akinti geldi 2 saat önce bir daha gelmedi. Idrar yaptım falan ama gelen yok.adet belirtilerimde var hamilelikteBenim göğüs hassasiyetim adetimin 2-3 günlerinde geçiyor kişiden kişiye değişir eğer hamilelik şüphen varsa belki geç döllenme olmuştur hemen testte çıkmamış olabilir ama benim göğüs ağrım hiç geçmedi şu an 5+3üm
Zaten öyle bir şey ki adet belirtisiyle aynıBenimde göğüs hassasiyetim adetin 1.2 gününde geçiyor. Adet olmadan 1 hafta önce başlıyor. Bu kez adet olmam gereken günde başladı 4.gun oldu ve geçti hamile olsam daha çok ağrıması artması lazım degilmiydi ki acaba diyorum. Bir de peceteye silince çok açık pembe akinti geldi 2 saat önce bir daha gelmedi. Idrar yaptım falan ama gelen yok.adet belirtilerimde var hamilelikte
Ne mutlu canım ya . Aynen benimde kasik ağrım çok hafif ve batma var o kadar . Peki ilk test yaptığında gecikmen olmusmuydu?Zaten öyle bir şey ki adet belirtisiyle aynı
Bende göğüs şişliği ve ağrısı aynı zamanda kaşıklarımda adet ağrısı gibi ama daha hafif ağırlar vardı ilk testi yaptım negatifti 2 hafta sonra şüphelendim tekrar test yaptım pozitif çıktı :)
Göğüs ağrısı var diye haBenimde göğüs hassasiyetim adetin 1.2 gününde geçiyor. Adet olmadan 1 hafta önce başlıyor. Bu kez adet olmam gereken günde başladı 4.gun oldu ve geçti hamile olsam daha çok ağrıması artması lazım degilmiydi ki acaba diyorum. Bir de peceteye silince çok açık pembe akinti geldi 2 saat önce bir daha gelmedi. Idrar yaptım falan ama gelen yok.adet belirtilerimde var hamilelikte
Hayır benim haziranda adetim bitti 10 gün sonra göğsüm şişti ağrıdı kasık ağrılarım oldu şüphelendim test yaptım negatif çıktı sonra yine şüphelerim devam etti 2 hafta sonra tekrar yaptım adetime 3 gün vardı erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı canım :) inşallah sen de hamilesindirNe mutlu canım ya . Aynen benimde kasik ağrım çok hafif ve batma var o kadar . Peki ilk test yaptığında gecikmen olmusmuydu?
Canim erken dollenme var ama sen iliskinin pesine yaptim diye yazinca soyledim bunu. Çünkü allah korusun onceki ay kimyasal gebelik bile yasamis olursun. Çünkü basima geldi. Adet olduktan 6 gun sonra teste pozitif gördüm ama dusuk yapıyormuşum. Kimyasal gebelik icin adetle birlikte atilir kimisi fark etmez demisti doktor. Oyle bir durum yaşayınca da pozitif olabilir. Ama yumurtlama gününden eminsen eger idrarda 12 gun öncesinde belli olmaz. Erken döllenme erken yumurtlama olursa olur. Hayirlisi olsun insallahKana geçip geçmediğini biliyormuyuz bakalım ben sadece emin olmak adına 2 gün sonra gidicem dedim belkide şu anda kandada rahatlıkla görülebilir erken döllenme diye birşey var değil mi
Hayırlısı olsun inşallah kan testine gitsem çıkar mı acaba 6 gün varkenCanim erken dollenme var ama sen iliskinin pesine yaptim diye yazinca soyledim bunu. Çünkü allah korusun onceki ay kimyasal gebelik bile yasamis olursun. Çünkü basima geldi. Adet olduktan 6 gun sonra teste pozitif gördüm ama dusuk yapıyormuşum. Kimyasal gebelik icin adetle birlikte atilir kimisi fark etmez demisti doktor. Oyle bir durum yaşayınca da pozitif olabilir. Ama yumurtlama gününden eminsen eger idrarda 12 gun öncesinde belli olmaz. Erken döllenme erken yumurtlama olursa olur. Hayirlisi olsun insallah
Canim demek istedigim o eger idrarda var cikiyorsa kanda muhakkak cikmasi lazim. Cunku once kana geciyor sonra idrara. Allah korusun kimyasal gebelik yasamis olma. Yarin sabah bir test daha yap ilk idrarla eger koyulasmaya devam ediyorsa hcg artiyor demektir. Bence ihmal etme bir kan ver. Ben normalader yasayip üstüne hamile oldugumu öğrendim pesine düşük yapiyorsun dediler sonra dis gebelik dediler ve hastaneye yatırdılar. Idrarda cikinca gidip kan vermek ve takibe alinmak cok onemli. Saglikli mi sagliksiz mi koyulassin diye beklerken kendimize zarar vermeyelim. Iki kez basima gelince artik hep suphe duyar oldum. Rabbim cümlemize hayırlısini nasip etsin inşallah.Hayırlısı olsun inşallah kan testine gitsem çıkar mı acaba 6 gün varken
Bi kaç saat önce tekrar test yaptım bu sefer bişey çıkmadı kafam allak bullak millette 1 hafta önce çıkıyor bende bütün belirtiler gözle görülür şekilde olup bir gün önce silik çizgiyi görmeme rağmen tekrar yapınca görünmüyor deliricemCanim demek istedigim o eger idrarda var cikiyorsa kanda muhakkak cikmasi lazim. Cunku once kana geciyor sonra idrara. Allah korusun kimyasal gebelik yasamis olma. Yarin sabah bir test daha yap ilk idrarla eger koyulasmaya devam ediyorsa hcg artiyor demektir. Bence ihmal etme bir kan ver. Ben normalader yasayip üstüne hamile oldugumu öğrendim pesine düşük yapiyorsun dediler sonra dis gebelik dediler ve hastaneye yatırdılar. Idrarda cikinca gidip kan vermek ve takibe alinmak cok onemli. Saglikli mi sagliksiz mi koyulassin diye beklerken kendimize zarar vermeyelim. Iki kez basima gelince artik hep suphe duyar oldum. Rabbim cümlemize hayırlısini nasip etsin inşallah.
Insallah canim ya gelen giden yok daha bendede bakalim hayırlısıGöğüs ağrısı var diye ha
Hayır benim haziranda adetim bitti 10 gün sonra göğsüm şişti ağrıdı kasık ağrılarım oldu şüphelendim test yaptım negatif çıktı sonra yine şüphelerim devam etti 2 hafta sonra tekrar yaptım adetime 3 gün vardı erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı canım :) inşallah sen de hamilesindir ♥
İnşallah hayırlı haberlerini bekliyorumInsallah canim ya gelen giden yok daha bendede bakalim hayırlısı
Bi kaç saat önce tekrar test yaptım bu sefer bişey çıkmadı kafam allak bullak millette 1 hafta önce çıkıyor bende bütün belirtiler gözle görülür şekilde olup bir gün önce silik çizgiyi görmeme rağmen tekrar yapınca görünmüyor deliricem
Yok daha adet olmadım ilk aydayız evleneli daha bir ay oldu ama epey uğraştık yumurtlama günüm belli âdetlerim düzenli lekelenme falanda olmadı daha zaten adete 5 -6gün var lekenlenme disinda butun belirtiler mevcut tansiyonum dusuyor devamlı vucut ısım son 4 gündür bugün bile 37 üstü ne oluyor anlamıyorumBelki de kimyasal gebelik gecirdin. Adetin nasildi bu ay. Adet olmadan once test falan yapmış miydin. Hamilelik çalışmalarina baslayinca psikolojik belirti yasayan da cok. Buradaki cogu arkadas her ay belirti arayip belirtim yok dedikleri ay hamile olduklarini öğrendiler.
7 temmuzda evlendim düğün günümde hastaydım maalesef 9 temmuzda adetim bitti 10 temmuz itibari ile bugune kadar sadece iki gün boş gectik yani anliycağın sıkı bi calisma oldu bu hafta benim için çok zor geçti tansiyon düşmeleri ateş yükselmesi halsizlik kasık ve karın ağrısı ee bunlar olunca insan ister istemez düşünüyor ve merak ediyor biseyler mi var diye çünkü çok istiyoruzBelki de kimyasal gebelik gecirdin. Adetin nasildi bu ay. Adet olmadan once test falan yapmış miydin. Hamilelik çalışmalarina baslayinca psikolojik belirti yasayan da cok. Buradaki cogu arkadas her ay belirti arayip belirtim yok dedikleri ay hamile olduklarini öğrendiler.
Nabızı bilmiyorum ama ateş yüksek olunca da hamilelik belirtisiymiş ateşine baktınmıSelam kızlar adete 4 gun var 3 gündür nabzım 94 95 98 sizce hamilelik olabilir mi öncelerde 75 cıkıyordu
Bende de aynı durum var biliyormusunKızlar ya adetim 4 gün gecikti belim çok ağrıyor. Test yaptım bugün erken gebelik testinden negatif çıktı. Birde göğüs hassasiyetim vardı o geçti bugün. Bu hassasiyet kaybolunca genelde adet olunuyor demi bi yorum yapsanız cuma günü hürmetine
Aala ala bir sey diyemiyorum o zaman canim. Insan isteyince zaten beklentiye giriyor. Sabret bekle bakalim bir de sabah ilk idrarla test yaomayi dene7 temmuzda evlendim düğün günümde hastaydım maalesef 9 temmuzda adetim bitti 10 temmuz itibari ile bugune kadar sadece iki gün boş gectik yani anliycağın sıkı bi calisma oldu bu hafta benim için çok zor geçti tansiyon düşmeleri ateş yükselmesi halsizlik kasık ve karın ağrısı ee bunlar olunca insan ister istemez düşünüyor ve merak ediyor biseyler mi var diye çünkü çok istiyoruz
Senin gecikme yok canım sanırım.adet olabilirsin galiba. Bemim gecikme var şaştım kaldimBende de aynı durum var biliyormusun
Göğsümde hassasiyet vardı bugün azaldı benimde umudum azaldı sanki
Benimde 5 günüm var daha
Deniycem dahada dayanamazsam gidip kan testi vericem varsa var yoksa yok en azından ilaç kullanabilirim yoksa normalde adetten 2 yada 3 gün önce döllenme olduysa çıkabilme ihtimali varsa bi 4 gün daha geriye gelip kanda ne zaman çıkıcağını tahmin etmek zor değil çünkü kandan 4 gün sonra idrara geçiyor ee adetten 3 gün önce belli oluyorsa demekki ondan 4 gün öncede kanda cıktı yani adete bir hafta kala kanda çıkma ihtimali var düşünüp durmaktansa gidip test yaptırmak en mantıklısı diye düşünüyorumAala ala bir sey diyemiyorum o zaman canim. Insan isteyince zaten beklentiye giriyor. Sabret bekle bakalim bir de sabah ilk idrarla test yaomayi dene