• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

pazartesiye kadar beklicem cnm kan testi için, ama yarın sabah tekrar idrar testi yapıcam evde. hastanede rezil olduğumu hissediyorum negatif çıkınca moralim çok bozuluyor o yüzden hemen gitmek istemiyorum :KK43:
peki yakın zamanda hiç yaptınmı test

Aynı belirtiler bende de var . Ama göğüslerim bugün elleyince daha az acıyor dün daha çoktu. Acaba adet mi olucam diyorum bir tek o kuskulandiriyor beni . Senin fikrin ne ?
Tahminime gelince genelde hislerim doğru çıkar ama Allah bilir tabi canım ya keşke olsa .
keske cnm. yani ya stres yapıyoruz ondan gecikiyor ya da bebek var :) bir de benim 3-4 ay önce adetim gecikmişti 4 gün falan sağlık ocağına gittim kan testi verdim ertesi gün sonuç çıktı ve negatifti. ofise geldim hastalandım. yani belirsizlik bitince hemen hastalandım. hep stresten olmuş gecikme sanırım. sende de olablir mi böyle birşey, çok düşünmekten dolayı. ya da hava değişimi falan mı etkiliyor acaba bilemedim cnm :110:

ne olacak böyle. zaman geçmiyor. bebeğimi ne zaman içimde hissedeceğim, ne zaman doğacak o kadar sabırsızlanıyorum ki, gün geçmiyor o yüzden.

keske cnm. yani ya stres yapıyoruz ondan gecikiyor ya da bebek var :) bir de benim 3-4 ay önce adetim gecikmişti 4 gün falan sağlık ocağına gittim kan testi verdim ertesi gün sonuç çıktı ve negatifti. ofise geldim hastalandım. yani belirsizlik bitince hemen hastalandım. hep stresten olmuş gecikme sanırım. sende de olablir mi böyle birşey, çok düşünmekten dolayı. ya da hava değişimi falan mı etkiliyor acaba bilemedim cnm :110:
Yüzde doksan o yüzden canım . Napalim sağlık olsun bende adet olayım gidicem artık bu ay tedaviye. Hakkımızda hayırlı olan hayırlı zamanda gelsin..

bu sabah idrar testi yaptım. negatif çıktı. yarın sabah ilk idrarla tekrar deneyeceğim. pazartesiye kadar da adet olmazsam artık kan vericem :KK43:
canım bazen geç döllenme olabiliyor
çok örnek okudum ben burda
2 gün daha bekle kan ver bence
yarın yine test yap sabah bize de yolla oldumu
bazen insan göremiyor burda daha dikkatli arkadaşlar da var

Kızlar hamilelikten mi bilmiyorum saçlarım çok dökülüyor nasıl geçer bir fikri olan var mı acaba çıldırcem 😤
Canım ben çok çektim bu durumdan ve dökülme durdu üstelik çok da gürleşti benek saçlarım dahi çıktı.. otacı: ısırgan otu şampuan on içine çam terabentin yağı ve çam terabentin esansı katacaksın belli ölçüleri var ilgilenirsen anlatırım ve efsane sağlıklı saçlara kavuşuyorsun

canım bazen geç döllenme olabiliyor
çok örnek okudum ben burda
2 gün daha bekle kan ver bence
yarın yine test yap sabah bize de yolla oldumu
bazen insan göremiyor burda daha dikkatli arkadaşlar da var
tamam cnm, yarın yollarım size de, inşallah çift çizgi olur.

Canım ben çok çektim bu durumdan ve dökülme durdu üstelik çok da gürleşti benek saçlarım dahi çıktı.. otacı: ısırgan otu şampuan on içine çam terabentin yağı ve çam terabentin esansı katacaksın belli ölçüleri var ilgilenirsen anlatırım ve efsane sağlıklı saçlara kavuşuyorsun
Anlat canım çok dökülüyor ya

Anlat canım çok dökülüyor ya
[/QUOT
Tamam otacı: ısırgan otu şampuanını alıyorsun ve içine bi kapak çam terabentin esansı ve 15 damla çam terabentin yağı koyuyorsun:) her yıkamadan önce şampuanı çalkalıyorsun .. üstelik şampuanla zaten paraben yok doğal bir şampuan tüm grafik ve whatsons larda var :)

Kızlar adetime beş gün var bu sabah test yaptım ben çok net görüyorum ikinci çizgiyi siz de görüyor musunuz ?ilk 5 dk da çıktı.
Evet canım bende gördüm bazılarında daha net özellikle yerde çektiklerinde bi kaç gün sonra testi tekrarlamanı yada kan testi yaptırmanı öneririm inşallah hamilesindir 😊😊

Evet canım bende gördüm bazılarında daha net özellikle yerde çektiklerinde bi kaç gün sonra testi tekrarlamanı yada kan testi yaptırmanı öneririm inşallah hamilesindir 😊😊
İnşallah canım altı ay önce düşük yaptım ondan beri çok istiyorum hayırlısıyla olur inşallah :anne:

Back