• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

beklemek çok zor inan. biz 8 aydır çocuk istiyoruz. eşim kafaya takmıyor ama ben kafayı yedim çocuk diye. düşünmek istemiyorum ama olmuyor. hakkımızda hayırlısı olsun. allah vermiyorsa vardır bir sebebi.
Evet canım en hayırlı zamanda allah nasip eder inşallh bizlere bebiş 🤲🏻 Ben daha 4 aydır evliyim ilk kez korunmadık, yumurtlama günlerimde de gün asiri beraberlik oldu, ama insanlar ilk denemede çok zor diyorlar , aklım karışık çok ya.. o zaman bu belirtiler ne Of of of 😐 :mad::mad:

Evet canım en hayırlı zamanda allah nasip eder inşallh bizlere bebiş 🤲🏻 Ben daha 4 aydır evliyim ilk kez korunmadık, yumurtlama günlerimde de gün asiri beraberlik oldu, ama insanlar ilk denemede çok zor diyorlar , aklım karışık çok ya.. o zaman bu belirtiler ne Of of of 😐 :mad::mad:
valla ilk korunmasız ilişkide hamile kalan da var ama kalamayan daha cok. ama mutlaka bir dr a git ön muayene ol. ona göre hareket et derim.

senin belirtilerin neler kuzum

bende de sol overda 7 cm var. her dr farklı birşey söyledi. kimi ameliyat dedi kimi çocuk tedavisi dedi. klomen ve çatlatma iğnesi artı coraspin ve birkaç ilaç verdiler bu ay gebelik için. kist de duruyor. son durumu biliyorsun işte hala adet olmadım ve gebelik de negatif çıktı anlamadım. 8 aydır da çocuk için uğraşıyoruz bu arada, 9 aylık evliyim.
Canım daha yeni evlisin olur merak etme ama 7 cm çok büyük ya ameliyat olsan sanırım hamile kalırsın. Senin iğneler de gecikme yapmış olabilir . Ama coraspin erken getiriyor adeti. Ben kullanıyorum 1 yıldır hep erken gelir kan sulandırıcı olduğu için. Hayret bu ay ne oldu böyle anlamadim gitti . Bence hamilesin içime öyle doğdu ya . Ne belirtilerin var suan

valla ben hala hasta olmadım bu arada. ve gebelik dısında birşey düşünemiyorum. belirti hiç yok mu sende? gerçi daha erken sanırım belirtiler için.
biz 3-4 aydır deniyoruz kuzum
2-3 ay tüm belirtileri yaşadım fos çıktı
bu ay sanırım ondan yok belirti :halay:

Canım bende yumurtlama bittiği halde beyaz akıntı geliyor, gazım çok var , geğirme ihtiyacım da çok var, sol kasıgımda ara sıra batmalar oluyor , akşamları bacak ağrım oluyor. Regle 10 gün var henüz canım
aslında belirtilerin tam hamilelik belirtisi kuzum
ama yine de kaptırma kendini akışa bırak
insan sonra çok üzülüyor:KK43:
ben bir kaç güne test yaparım :halay:

Canım daha yeni evlisin olur merak etme ama 7 cm çok büyük ya ameliyat olsan sanırım hamile kalırsın. Senin iğneler de gecikme yapmış olabilir . Ama coraspin erken getiriyor adeti. Ben kullanıyorum 1 yıldır hep erken gelir kan sulandırıcı olduğu için. Hayret bu ay ne oldu böyle anlamadim gitti . Bence hamilesin içime öyle doğdu ya . Ne belirtilerin var suan
göğüslerimde ve uçlarında hassasiyet var, sık idrara çıkıyorum. birazcık da uyku hali var gibi ama psikolojik mi bilmiyorum. ve yumurta akı günde 2 kez belki akıntım var. klomenle büyüttü yumurtayı dr sonra çatlatma iğnesi yaptı. ilaç tedavisine dvm ettik. bir de yumurtlamadan sonra tüm ev ödevimiz falan bitince amip olduk eşimle, 24 haziran adet başlangıcımdı 12 temmuzda amip olduk, beta gch yaptırdım 20,3 çıktı, 15 temmuzda yaptırdım farklı hastanede 1,5 çıktı. gebe olmayınca ilaç kullandım iyileşmek için. acaba ondan mı diyorum gecikme ama anlamadım bende. amip ilaçlarını bırakalı çok oldu. ay allahım inş doğru hissediyorsundur. daha önce oldu mu böyle hissedip doğru çıktığı.

göğüslerimde ve uçlarında hassasiyet var, sık idrara çıkıyorum. birazcık da uyku hali var gibi ama psikolojik mi bilmiyorum. ve yumurta akı günde 2 kez belki akıntım var. klomenle büyüttü yumurtayı dr sonra çatlatma iğnesi yaptı. ilaç tedavisine dvm ettik. bir de yumurtlamadan sonra tüm ev ödevimiz falan bitince amip olduk eşimle, 24 haziran adet başlangıcımdı 12 temmuzda amip olduk, beta gch yaptırdım 20,3 çıktı, 15 temmuzda yaptırdım farklı hastanede 1,5 çıktı. gebe olmayınca ilaç kullandım iyileşmek için. acaba ondan mı diyorum gecikme ama anlamadım bende. amip ilaçlarını bırakalı çok oldu. ay allahım inş doğru hissediyorsundur. daha önce oldu mu böyle hissedip doğru çıktığı.
kuzum ama değer düşmüş , sonrasında yükselmesi biraz zor bir ihtimal
ama tabi ne olaylar oluyor bu konuda yükselmiş de olabilir
keşke yeniden kan baktırsan

Aynı belirtiler bende de var . Ama göğüslerim bugün elleyince daha az acıyor dün daha çoktu. Acaba adet mi olucam diyorum bir tek o kuskulandiriyor beni . Senin fikrin ne ?
Tahminime gelince genelde hislerim doğru çıkar ama Allah bilir tabi canım ya keşke olsa .

kuzum ama değer düşmüş , sonrasında yükselmesi biraz zor bir ihtimal
ama tabi ne olaylar oluyor bu konuda yükselmiş de olabilir
keşke yeniden kan baktırsan
pazartesiye kadar beklicem cnm kan testi için, ama yarın sabah tekrar idrar testi yapıcam evde. hastanede rezil olduğumu hissediyorum negatif çıkınca moralim çok bozuluyor o yüzden hemen gitmek istemiyorum :(

Back