Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kızlar klomen kullanıyorum suan tam olarak bilmiyorum nasıl bi sürec oluyor

Kizlar adetim 3 gun gecikince kan testi yaptirdum sonuc 0.05 cikti bugun 6.gun hala adet olmadim sizce gec dollenme olmus olabilir mi

Kizlar adetim 3 gun gecikince kan testi yaptirdum sonuc 0.05 cikti bugun 6.gun hala adet olmadim sizce gec dollenme olmus olabilir mi
[/QUOTE Canım olabilir 10 güne kadar bekle inşallah öyledir yada doktora danış

Beklemek cok zor mus arkadaslar benimde reglerime bir gun kaldi. Bas donmelerio cok oldu Ama hic bulatimnolmadi. Ilk les boyle bas donemesi yasiyinca umutlandim hayat kirikligindan cok korkuyorum

boyle bir mucize olabilir mi ki ....biliyorum bana kizacaksiniz ama bklemek cok zor
...bide ikiz gebelikte bebgn biri kayboldgu icin yani dstgu icin kanma ve deger dsmesi olabiliomus siz ne dusuosnz bu knuda

Eki Görüntüle 2279894 boyle bir mucize olabilir mi ki ....biliyorum bana kizacaksiniz ama bklemek cok zor
...bide ikiz gebelikte bebgn biri kayboldgu icin yani dstgu icin kanma ve deger dsmesi olabiliomus siz ne dusuosnz bu knuda
Canim ne desem bilemiyorum. Biz hayirlisini dileyelim o vakit

kızlar bende yeniden sistit oldum sanırım
aşırı yanıyor lavaboda
bol su içeyim şimdilik geçmesse doktor
ama daha yeni geçirdim 1 haftalık antibiyotik kullandım düzenli
sık sık oluyor nedense

Canım tam anlamlı tetkiklerini yaptırsana çok geçmiş olsun bir an önce geçer inşallah
kızlar bende yeniden sistit oldum sanırım
aşırı yanıyor lavaboda
bol su içeyim şimdilik geçmesse doktor
ama daha yeni geçirdim 1 haftalık antibiyotik kullandım düzenli
sık sık oluyor nedense

O ağrı zaten gebeligin başlarında oluyor ben 1 ay boyunca onu çektim 2. Ayında ve 3. Ayımda yanı şuan adet dönemlerim ağrıyor o şekilde başlarda hafif lekelenmeler normal progestan kullanman gerek

O ağrı zaten gebeligin başlarında oluyor ben 1 ay boyunca onu çektim 2. Ayında ve 3. Ayımda yanı şuan adet dönemlerim ağrıyor o şekilde başlarda hafif lekelenmeler normal progestan kullanman gerek
Kızımda yaşamadım tatlım, progesteron hem iğne hem hap kullanıyorum. Beni düşündüren hem ağrının tek taraflı olması hem de progesterondan önce bildiğin kırmızı ve yoğun kanama olması.. hayırlısı olsun diyorum inşallah

Çok çok normal korkma canım 8. Haftana kadar felan onu cekiyorsun
Ay inşallah kuzum ya bende öyle tahmin ettim ama ilk olduğu için tedirginlik oluyor ister istemez birde normalde dün ölçtürmüştüm hcg değeri yarın ölçtürmem lazım ama Perşembe doktora gideceğim için ölçtürmeyeyim dedim inşallah düzenli bir şekilde artar sağlıcakla

Kotu dusunme canim agrilar normal bu zamanda canim bende kizima hamileyken ilk haftalar hep adet oldum saniodum.lekene gelince oda yerlesme kanamasidir tam olarak nasil kanama ve kac gundur gelio .doktorununda dedikleri onemli canim.degerin kacti enson

Kanamam dün başladı, doktora giderken. Benim de bir kızım var ve onda hiç ağrı kanama yaşamadığım için tedirginim bu sefer..

Doktor değer artışının normal olduğunu söylüyor, bana az gelse de.. Kanama kırmızı ve yoğun başladığı için 10gün rapor, progesteron hap ve iğne verdi.. Perşembe tekrar kontrolüm var. Rahim içi gayet kalın güzel dedi. Değerim küçük olduğu için kese görünmedi..

Dış gebelik ihtimalini sordum, değerinde düşme yok, 3 günde iki katına katlaması güzel ve yeterli bence dış gebelik yok ama zaten takiptesin dedi..

Perşembe’ye kadar bekliyorum.. Perşembe günü değerimin 1200lerde olması gerekiyor..

Değerim
11 Haziran —111
13 Haziran —217
21 Haziran — 604

Кuxum
kuzum benim Rabbim sağlık versin güzel düşünelim güzel olsun inşallah

21 Haziran yazmışım son değerim 17haziran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…