• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Iyi aksamlar benimde size bi sorum olcak 🙄 adetime sanirsam 3 gun falan var gecen ay 21 inde flan oldum ama bu ay goguslerim yumurtlama gnumden itibaren agrmya basladi. Bide ayptir soylemesi ufak oldgu icin sisligi belli oluyo. Nrmalde tek tupum var sol tarafta oda 2 sene once dis gebelik gecirdim alindi sag tupum :) ara ara adet olckmisim gbi sancim var tam rahmin oldgu yerde. Bide diger gebeliklerimde hatrlamiyorum goguslerim nasldi ama gene cok agri vardi bi onu bliyorum smdide gogsumun ucunda damarlanmalar var. Acaba gogsumun asagisina dogru iniyomu diye baktm ama boynumdan gogsumun orya inip gogsume dönüyor o kdr 🤣🤣 3 gundur adet gnu yaplcak testten bile aldim yaptim ama sanirim acele ediyorum hamile bi ablam oyle diyor 😋 yarin kan baktircam insallah vardir. Hamiş olanlar boylemiydnz herkeste ayni belirti olmaz tabiki ama heycandan insan merak ediyor iste. Ha bide sarı akıntım var beyazdir nrmalde hep vardir bende akinti ama krem kivaminda 3 gundur flan sariya döndü :))) yorumlarinizi 4 gozle beklyorum 🤗

Iyi aksamlar benimde size bi sorum olcak 🙄 adetime sanirsam 3 gun falan var gecen ay 21 inde flan oldum ama bu ay goguslerim yumurtlama gnumden itibaren agrmya basladi. Bide ayptir soylemesi ufak oldgu icin sisligi belli oluyo. Nrmalde tek tupum var sol tarafta oda 2 sene once dis gebelik gecirdim alindi sag tupum :) ara ara adet olckmisim gbi sancim var tam rahmin oldgu yerde. Bide diger gebeliklerimde hatrlamiyorum goguslerim nasldi ama gene cok agri vardi bi onu bliyorum smdide gogsumun ucunda damarlanmalar var. Acaba gogsumun asagisina dogru iniyomu diye baktm ama boynumdan gogsumun orya inip gogsume dönüyor o kdr 🤣🤣 3 gundur adet gnu yaplcak testten bile aldim yaptim ama sanirim acele ediyorum hamile bi ablam oyle diyor 😋 yarin kan baktircam insallah vardir. Hamiş olanlar boylemiydnz herkeste ayni belirti olmaz tabiki ama heycandan insan merak ediyor iste. Ha bide sarı akıntım var beyazdir nrmalde hep vardir bende akinti ama krem kivaminda 3 gundur flan sariya döndü :))) yorumlarinizi 4 gozle beklyorum 🤗
Canım benim öncelikle merhaba bende gebeliğimi adetten 2 gün önce idrarda silik testle öğrendim kanla netleştirdim ama henüz doktora gitmedim şimdi şöyle herkeste belirtiler farklı oluyor bende akıntı yok mesela ama göğüslerimde damarlanma ve şişme oldu he birde afedersin kabızım .Şimdi şöyle belki senin geç döllenme olmuştur o yüzden çıkmamıştır inşallah meleğin seninledir güzel haber ler alırsın Rabbim herkese nasip etsin inşallah 🙏🏻❤️Bence adet günü nü bekle öyle kan testi yaptır tabi bu benim fikrim🙏🏻

Canım benim öncelikle merhaba bende gebeliğimi adetten 2 gün önce idrarda silik testle öğrendim kanla netleştirdim ama henüz doktora gitmedim şimdi şöyle herkeste belirtiler farklı oluyor bende akıntı yok mesela ama göğüslerimde damarlanma ve şişme oldu he birde afedersin kabızım .Şimdi şöyle belki senin geç döllenme olmuştur o yüzden çıkmamıştır inşallah meleğin seninledir güzel haber ler alırsın Rabbim herkese nasip etsin inşallah 🙏🏻❤Bence adet günü nü bekle öyle kan testi yaptır tabi bu benim fikrim🙏🏻
Allah razı olsunn canimin iciii okuduklarmda gördum sende hamişsin allah minnağını babasına sana bagislasin 😚 bi nefeste dogurursun insallah 😋 her ay umutlanmaktan yoruldum ama testler suan negatif bende belki gec dollenmedir dedm ama goguslerimdeki damarlar beni cok umutlandiriyo 😍 ben bu ay bide olcagindan umudum olmadigi icin alkol de ictm fazla abartmadm tabi ama. Hayirlisi naslsa oyle olur insallah. Diyorumya 3 gunde 6 tane test aldim 🤣🤣🤣 ikametgah degisimi yaplcak bide 5 saatlk yola tasincaz yarin kan vereyim emin olayimda ona gore davranirim yoksa yok diye dusunup agir isler yapcam gene 🤭

Kanamam dün başladı, doktora giderken. Benim de bir kızım var ve onda hiç ağrı kanama yaşamadığım için tedirginim bu sefer..

Doktor değer artışının normal olduğunu söylüyor, bana az gelse de.. Kanama kırmızı ve yoğun başladığı için 10gün rapor, progesteron hap ve iğne verdi.. Perşembe tekrar kontrolüm var. Rahim içi gayet kalın güzel dedi. Değerim küçük olduğu için kese görünmedi..

Dış gebelik ihtimalini sordum, değerinde düşme yok, 3 günde iki katına katlaması güzel ve yeterli bence dış gebelik yok ama zaten takiptesin dedi..

Perşembe’ye kadar bekliyorum.. Perşembe günü değerimin 1200lerde olması gerekiyor..

Değerim
11 Haziran —111
13 Haziran —217
21 Haziran — 604
Yok canim hic sknti yapma .bak doktorunda onlemini almis degerlernde guzel artmis sen dinlenmene bak icini ferah tut hayrli haberlerle gelirsin insallah persembe gunu

Allah razı olsunn canimin iciii okuduklarmda gördum sende hamişsin allah minnağını babasına sana bagislasin 😚 bi nefeste dogurursun insallah 😋 her ay umutlanmaktan yoruldum ama testler suan negatif bende belki gec dollenmedir dedm ama goguslerimdeki damarlar beni cok umutlandiriyo 😍 ben bu ay bide olcagindan umudum olmadigi icin alkol de ictm fazla abartmadm tabi ama. Hayirlisi naslsa oyle olur insallah. Diyorumya 3 gunde 6 tane test aldim 🤣🤣🤣 ikametgah degisimi yaplcak bide 5 saatlk yola tasincaz yarin kan vereyim emin olayimda ona gore davranirim yoksa yok diye dusunup agir isler yapcam gene 🤭
Canım sendende Allah razı olsun sanada tez zamanda sağlıcakla nasip etsin inşallaj🙏🏻 bak İnan bana ne zaman kafana çok takmazsan rahat bırakırsan kendini o zaman daha güzel senin için Rabbim elbet nasip edicektir yeterki bol bol dua edelim hiç beklenmedik bir anda nasip ediyor mucizesini 💕bende aylarca hep negatif gördüm ama şimdi bir yola girdim inşallah nasip olur sağlıkla kucağıma almam 🙏🏻Anladım canım o zaman güzel sonuç alırsın inşallah haber edersin mutlaka ama negatif çıkarsada hemen umutsuzluğa kapılma birde çok ağır iş yapma .Bende maalesef sigara içiyordum ama 2 gündür bırakmaya çalışıyorum bebeğim için bırakıcam

Canım sendende Allah razı olsun sanada tez zamanda sağlıcakla nasip etsin inşallaj🙏🏻 bak İnan bana ne zaman kafana çok takmazsan rahat bırakırsan kendini o zaman daha güzel senin için Rabbim elbet nasip edicektir yeterki bol bol dua edelim hiç beklenmedik bir anda nasip ediyor mucizesini 💕bende aylarca hep negatif gördüm ama şimdi bir yola girdim inşallah nasip olur sağlıkla kucağıma almam 🙏🏻Anladım canım o zaman güzel sonuç alırsın inşallah haber edersin mutlaka ama negatif çıkarsada hemen umutsuzluğa kapılma birde çok ağır iş yapma .Bende maalesef sigara içiyordum ama 2 gündür bırakmaya çalışıyorum bebeğim için bırakıcam
Sorma kuzuuu bende gunde bi paketi geciyor.bi yandan diyorum insallah yoktur diye. Bi yandanda cok istyorum hayrlisi neyse o olsun hakkmzda valla 🤗

Sorma kuzuuu bende gunde bi paketi geciyor.bi yandan diyorum insallah yoktur diye. Bi yandanda cok istyorum hayrlisi neyse o olsun hakkmzda valla 🤗
Amin canım inşallah 🙏🏻Ama inanki onu hissedince geldiğini öğrenince canın İstemicek bile inşallah 😇

Aynen nedense bende ondan eminim smdiden emin olmadan bile alkol ictgme pisman oluyorum dusundukce 🤗 senin baska ne belirtilerin oldu canimmm
Canım bende henüz belirtiler çok fazla yok ki ben öylesine yapmıştım ilk idrar testini 😇Sadece şuan da da göğüslerin ağrıyor bir hassasiyet var şiştiler ve birde ara ara miğdem çok bulanıyor ksıklarım batıyor

Ben de test yaptım 2 tane ilkinde silik bir ikinci çizgi çıktı ikincisinde de tertemiz tek çizgi cikti o_O :dua:ama umudumu regl oluncaya kadar kaybedemiyorum o güne kadar test yapmaya devam. Hissediyorum bu ay olacak. Sen de umutlu ol belki daha çok küçüktür yeterli hcg yoktur vs ben öyle düşünüp kendimi motive ediyorum

Amiin canim :) seni le basetmek zor diosun anladim :KK66: can skntisi birazda sonuc icin sabirszlikta eklennce iste
Est canim benim. Bas etmek ile alakali degil. Ne desem yanlış olur. Umut vermek de istemiyorum. Umudunu törpülemek de. Hayirlisini diliyorum allahtan. Mevlam neyler neylerse guzel eyler. Oyle avutuyorum kendimi. Rabbim bizim icin en dogrusunu bilir diyorum. Belkide gelecek güzel gunler icin bu anlari yasamamiz gerekiyordur.

Ben de test yaptım 2 tane ilkinde silik bir ikinci çizgi çıktı ikincisinde de tertemiz tek çizgi cikti o_O :dua:ama umudumu regl oluncaya kadar kaybedemiyorum o güne kadar test yapmaya devam. Hissediyorum bu ay olacak. Sen de umutlu ol belki daha çok küçüktür yeterli hcg yoktur vs ben öyle düşünüp kendimi motive ediyorum
Erken gebelik testi yaptım olsa bence kesin çıkardı en ufak bir hayalet çizgi bile yok.

Canım daha 4 gün var hemende yok kanısına varmışsın bazen geç döllenme olabiliyor bekle adetin gelmezse geçince kan testi yaptırırsın ne çok umutlan nede umudunu kaybet Rabbim inşallah meleğini nasip etmiştir 🙏🏻

Back