Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba kızlar nasılsınız bugün
parçalı bulutlu, belirsizlik içinde. idrar ve kan testi negatif çıktı şevkim kırıldı. şimdi hamile olsam bile aynı heyecanı yaşayamayacakmışım gibi hissediyorum
senin durumun ne güneş cim
Herkese merhaba....Ben 1sene 2 aylık evliliym.9 aydır çocuk sahibi olmak için uğraşıyoruz.İkimizde de bi problem yok ama hamile kalamadım.en son hsg çekimide yaptırdım oda çok güzel çıktı.Yumurta geliştirici haplar kullanıyorum ama yine sonuç alamadık.En son aralık 28de çatlatma iğnesi vuruldum bir tane 20mmlik diğeri 18mmlik yumurtalarım vardı.29unda ilişki dedi doktor.üç gün üst üste ilişkiye girdik 2 doz vutuldum iğneyi.En son adetim 11inde gelmişti.şuanki bazı belirtilerim kasıklarımda batma oluyo özellikle sol kasık.Kasıkların hemen üstü alt karın dedikleri yer biraz şiş.Ağzımda metalimsi bir tad var acımsıda.karnımda şiş gögsümde batmalar var.kafayı yemek üzereyim bunlar psikolojik mi diye.Lütfen bu güzel olayı yaşayanlar,ya da bilgisi olanalar belirtilerinizi yazın
ben beklemedeyim elagülüm ayın 13 ünde regli olmam lazım çalışıyoruz bakalım
kızlar idrar ve kan testi negatif çıktı ancak regl günüm 2 gün geçti ... anlamadım gitti... psikolojik bi durum olsa gerek başka ihtimal kalmıyor sanırım geriye.
Herkese merhaba....Ben 1sene 2 aylık evliliym.9 aydır çocuk sahibi olmak için uğraşıyoruz.İkimizde de bi problem yok ama hamile kalamadım.en son hsg çekimide yaptırdım oda çok güzel çıktı.Yumurta geliştirici haplar kullanıyorum ama yine sonuç alamadık.En son aralık 28de çatlatma iğnesi vuruldum bir tane 20mmlik diğeri 18mmlik yumurtalarım vardı.29unda ilişki dedi doktor.üç gün üst üste ilişkiye girdik 2 doz vutuldum iğneyi.En son adetim 11inde gelmişti.şuanki bazı belirtilerim kasıklarımda batma oluyo özellikle sol kasık.Kasıkların hemen üstü alt karın dedikleri yer biraz şiş.Ağzımda metalimsi bir tad var acımsıda.karnımda şiş gögsümde batmalar var.kafayı yemek üzereyim bunlar psikolojik mi diye.Lütfen bu güzel olayı yaşayanlar,ya da bilgisi olanalar belirtilerinizi yazın
cnm saydığın belirtiler hamile kalan arkadaşların yorumlarına çok benziyor. umarım hamilesindir.
elagulum, kan testinde beta hcg değeri belli mi? negatif ama kaç?
Benim de ergli 2 gün geçtiğinde 5,69du, pozitif değil ama negatif de değil dediler ve 48 saat sonra tekrarlamamı istediler testi.Geç döllenmeden şüpheleniyorlar. Sende de böyle bir durum olamaz mı? Testi tekrarlasan?
cnm kan testini reglime 1 kala yaptırmıştım değer çok düşüktü ihtimal bile yoktu yani. 1,61 di sanırım. geç döllenme bile olsa o kadar düşük çıkmazdı sanırım. ama 2 gün geçti ben hala regl olmadım...
hiç ümidim yok ama sizce bi idrar testi daha yapsam mı ne dersiniz
kızlar ben burada yazan tüm anne adaylarımız için dua ediyorum. inş hepimiz bebişlerimizi en kısa sürede kucağımıza alırız
Ben tekrarlat derim. Demek ki benimle aynı durumdasın aşağı yukarı canım sende. Benim adetlerim 32 gün sürüyor ve 35. günde 5,69 değer aldım. Seninle aynı zaman yaptırsaydım demek ki benim de o civardaydı. Gebelik olmadığında 0,100 civarında oluyor. Seni umutlandırmak istemem ama şu ana kadar regl olmaman iyiye işaret. 1,61 zaten hemen sıfırlanır ve regl gelirdi, artıyor olabilir...Benim 2,60la bir gün gecikip hemen regl gelmişti. Gelmediğine göre bişey var diyorum...Burda 1,90dan 2300lere tırmananları okudum ben canım. Hakkımızda hayırlısı...Eğer tekrarlatırsan sonucunu yaz. Ben bu akşam tekrar baktırıyorum beta hcg ye sana yazarım.