• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

sebebim 25 genelde ilk test silik çıkanlardan olumlu haberler aldık..umarım senden de aynı güzel haberi alırız :):)

hadi hayırlısı bizleri de haberdar et canım..

benim bugün 4.gecikme günüm..kasıklarımda hala sancı var adet olucam gibi..ayrıca sağ yumurtalığıma batar giriyor bugün..ve sol kolumun altında ağrımsı bişi var..çok rahatsızım anlıyacağınız yeni yılın ilk günleri kabus gibi..sıcak su torbasıyla dolaşan bir tip oldum :)
yeni yıla ne kadar sağlıklı girmişim dimi :):) umarım yıl böyle devam etmez kızlar..

hastalansam da kurtulsam..psikolojikler basmaya başlıyor gün geçtikçe :):)

sebebim 25 genelde ilk test silik çıkanlardan olumlu haberler aldık..umarım senden de aynı güzel haberi alırız :):)

benim bugün 4.gecikme günüm..kasıklarımda hala sancı var adet olucam gibi..ayrıca sağ yumurtalığıma batar giriyor bugün..ve sol kolumun altında ağrımsı bişi var..çok rahatsızım anlıyacağınız yeni yılın ilk günleri kabus gibi..sıcak su torbasıyla dolaşan bir tip oldum :)
yeni yıla ne kadar sağlıklı girmişim dimi :):) umarım yıl böyle devam etmez kızlar..

hastalansam da kurtulsam..psikolojikler basmaya başlıyor gün geçtikçe :):)

ben de 1-2 gün sonra tekrar yapacam test,bomba gibi haberlerle dönecem inş.

Günaydın arkadaşlar.
Benim bugün gecikmede 5. günüm. Sikluslarım ortalama 32 gün ve bugün 37. günümdeyim.
Ve ateş takibi yaptığım için bugün de regl olmayacağım diyebiliyorum.
Daha önce hiç bu kadar gecikme olmamıştı.
35. günde kanda gebelik baktırdım. 5,69 çıktı.
Yani var da denemiyor, yok da. 48 saat sonra testi tekrarlamamı önerdiler. Bugün akşam tekrar baktırıcam. Yükselme varsa gebelik lehine yorumlanabilirmiş. Geç döllenme olabilir dediler.
Benimle aynı durumda olan var mı?

ohh hadi bakalım drymstf :)
işallah bu kez çıkar..

ben geçen cuma yaptım negatifti..korkuyorum bir daha yapmaya..o yüzden hayal kırıklığına uğramamak adına dayanabileceğim kadar dayanıp kan testi yaptırıcam..tabi bu arada gelmezse :):)

bu arada bblau ben kan testi ile gebeliğe hiç baktırmadım daha önce....o yüzden değerler ile ilgili de herhangi bir bilgim yok maalesef..ama hakkında hayırlısını dilerim..umarım hamilesindir cnm :)

peki sitede hiç korunurken hamile kalan yok mu acaba =S

Canm, ben korunurken hamile kaldım.Üstelik eşim şehir dışında, ayda sadece 4 gün beraber olabiliyoruz.Bu arada tutmuş üstelikte ikizlerdi.Ama kalpleri atmadı aldılar 2 ay önce.

1 Ocakta adet olmam gerekiyodu.31 aralıkta test yaptım negatifti.Ama testi 2 saatlik idrarla yaptım.
Aklımda çelişki var, çünkü ilk hamileliğimde göğüslerim bomba gibi olmuştu buay doğru dürüst şişkinlik bile olmadı.Ama ilkinde ki sinir hali ve yoğun bel ağrısınuı yine hissediyorum.Dr sa eğer korunmayı bırakırsan çok çok çok yüksek ihtimalle hamile kalırsın dedi.Dediğim gibi bana da hamileymişim gibi gelmiyor.cumartesi şehir dışına çıkmam gere, eğer yarın sabaha dek hastalanmazsam kan vercem.Hayırlsı inş...

candas durumun gerçekten çok üzücü :( umarım tez zamanda tekrar hamile kalır ve sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın ...

sana sormak istediğim bir şey var eğer yanıtlarsan sevinirim..korunurken hamile kaldım demişsin...hapla mı korunuyordun ?
şu yüzden soruyorum..ben de yaklaşık 2 yıldır hap kullanıyordum ve bir iki kez hamilelik şüphem olmuştu.gecikmelerimin birinde hap kullanırken hamile kalırsam bebeği almak zorunda kalabileceğini söylemişti doktor..hapın yan etkileri oluyormuş bebeğe..
acaba dedim senin de bebeklerini kaybetme sebebin buna mı bağlıydı ?

işallah bu kez hamilesindir ve sağlıklı bir hamilelik geçirirsin cnm...allah gönlüne göre versin :)

hiçbirimizin umutları boşa çıkmaz umarım ..bu kez olsun artık :)

işallah bu kez hamilesindir ve sağlıklı bir hamilelik geçirirsin cnm...allah gönlüne göre versin :)

hiçbirimizin umutları boşa çıkmaz umarım ..bu kez olsun artık :)

canım inşallah ya Allah hepimizin gönlüne göre versin inş.Kimseyi evlatsız bırakmasın rabbim.

Benim bugün 4.gecikme günüm..kasıklarımda hala sancı var adet olucam gibi..ayrıca sağ yumurtalığıma batar giriyor bugün..ve sol kolumun altında ağrımsı bişi var..çok rahatsızım anlıyacağınız yeni yılın ilk günleri kabus gibi..sıcak su torbasıyla dolaşan bir tip oldum :)

Hastalansam da kurtulsam..psikolojikler basmaya başlıyor gün geçtikçe :):)

canım benim inşallah iyi haberlerimi sizlere yazarım içime içime sığmıyor bakalım hayırlısı

bende yıl başına endişeli girdim acaba mı die... Allahım tüm dualarımızı kabul etsin ...

:14:

Günaydın arkadaşlar.
Benim bugün gecikmede 5. günüm. Sikluslarım ortalama 32 gün ve bugün 37. günümdeyim.
Ve ateş takibi yaptığım için bugün de regl olmayacağım diyebiliyorum.
Daha önce hiç bu kadar gecikme olmamıştı.
35. günde kanda gebelik baktırdım. 5,69 çıktı.
Yani var da denemiyor, yok da. 48 saat sonra testi tekrarlamamı önerdiler. Bugün akşam tekrar baktırıcam. Yükselme varsa gebelik lehine yorumlanabilirmiş. Geç döllenme olabilir dediler.
Benimle aynı durumda olan var mı?

Günaydın bblau öncelikle yeni yılın kutlu olsun canım.Benimde sonucum seninki gibi çıkmıştı 5.78 di benimki , doktorum negatif demişti ama 2 gün sonra testi tekrarlamamı söyledi , tabi ertesi gün regl olunca gerek kalmadı teste.Ama senin gecikmen 5 gün ise bu değerler biraz düşük ama geç döllenme de olabilir tabi.İnşallah yükselir değerlerin bir an önce ve güzel haberini alırız.

canım benim inşallah iyi haberlerimi sizlere yazarım içime içime sığmıyor bakalım hayırlısı

bende yıl başına endişeli girdim acaba mı die... Allahım tüm dualarımızı kabul etsin ...

Gözünaydın canım darısı bizim başımıza inşallah...

Gözünaydın canım darısı bizim başımıza inşallah...

amin canım evet Allahım tüm dularımızı kabul etsin.

bakalım teste ikinci çizgiyi silikte olsa gördüm.

hayırlısı canım çok saoll.

Candascım sen nasılsın ne durumdasın var mı gelişme takip edemedim.İyi haberini bekliyorum canım .

Canım iyiyim sen nasılsın? Sanırım negatif kesinleşmiş :( İnş öbür aya pozitif olsun arkadşım.
Benimde adetim 3 gün geçti.2 saatlik idrarla 1 gün kala test yaptım negatifti.Yarın kan vercem eğer adet omazsam.

kızlar merhaba
bugün nasılsınız?
herkesin yeni yılını kutluyorum. allahım hepimizin tüm dualarını tez zamanda kabul etsin inş.
2011 yılının herkes için istediği gibi geçmesi dileğiyle...

Günaydın bblau öncelikle yeni yılın kutlu olsun canım.Benimde sonucum seninki gibi çıkmıştı 5.78 di benimki , doktorum negatif demişti ama 2 gün sonra testi tekrarlamamı söyledi , tabi ertesi gün regl olunca gerek kalmadı teste.Ama senin gecikmen 5 gün ise bu değerler biraz düşük ama geç döllenme de olabilir tabi.İnşallah yükselir değerlerin bir an önce ve güzel haberini alırız.

Canım ben de yeni yılını kutluyorum.Benim 5,69 değerim beklenen regl gününden 2 gün sonra alındı. Şu an 5. günündeyim gecikmenin ve bu akşam tekrar baktıracağım. Halen regl olmadım. Bugün de olmayacağım, ateş tabloma bakarak söylüyorum tabi bunu...Hakkımızda hayırlısı inşallah...

kızlar merhaba
bugün nasılsınız?
herkesin yeni yılını kutluyorum. allahım hepimizin tüm dualarını tez zamanda kabul etsin inş.
2011 yılının herkes için istediği gibi geçmesi dileğiyle...

merhaba canım,

seninde yeni yılın kutlu olsun . aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşallah meleklerimize tez zamanda kavuşuruz

Back