• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

ben hala adetimi bekliyorum hala olmadım ne doktora gidebiliyorum nede test alabildim hüsrana uğramamak için sabırla bekliyorum :(
canım ya senin için dua ediyorum inş çift çizgili haberlerle gel :)
arkadaşlar yaa karın ağrısı gebelik belirtisi olabilir mi?benim adetime 4 gün var ama acayip adet olacak mısım gibi karnım ağrıyorr

evet bu da bir belirti.Yalnız adet ağrısıyla farklı bir ağrı oluyo ama onu ilk gebelikte anlamak bence biraz zor.Ben anlayamamıştım.

Son düzenleme:
SEBEBİM :) ok sevindim canm tebrik ederim. İnş sorunsuz bir hamilelik dönemi geçirirsin ve bebişini kucağına almak nasip olur. gözün aydın olsun canım. birçoğumuz olumsuz sonuçlar aldık. ama senin gibi müjdeli haber veren arkadaşlarımız için de o bi kadar mutluyuz. yeni yıl sana, bebişine ve tüm sevdiklerine bol şans getirsin :)

KIZIL MAVİCİM :) bende kırmızı kart gördüm dün. aşağı yukarı aynı dönemlerde çalışma yapacağız. inş bu çalışmalar sonjuç verir canımcım :)

SEBEBİM :) ok sevindim canm tebrik ederim. İnş sorunsuz bir hamilelik dönemi geçirirsin ve bebişini kucağına almak nasip olur. gözün aydın olsun canım. birçoğumuz olumsuz sonuçlar aldık. ama senin gibi müjdeli haber veren arkadaşlarımız için de o bi kadar mutluyuz. yeni yıl sana, bebişine ve tüm sevdiklerine bol şans getirsin :)

KIZIL MAVİCİM :) bende kırmızı kart gördüm dün. aşağı yukarı aynı dönemlerde çalışma yapacağız. inş bu çalışmalar sonjuç verir canımcım :)

canım benim çok teşekkür ederim ALLAH RAZI OLSUN Allahım hepinize nasip eder inşallah bu güzel duyguyu sizin sayenizde bir çok şeyi buradan öğrendim dilerim en yakın zamanda sizlerde meleklerinizin varlığınından haberder olursunuz.

Allahım tüm dularımızı etmesi dileğiyle kendinize çok iyi bakın :nazar::49:

artık sende kendine her zamankinden çokkkkkkk daha iyi bak tatlım :) :nazar: arada yine neler yaşadığını ve hissettiğini bizlerle paylaşırsan seviniriz. mesela birkaç ay sonra yiğienimizin cinsiyetini falan öğrenmek isteriz :52:

Daha net sonucu cuma öğrenicem keseyi cuma günü görüşücez inşallah %99 hamilesin dedi doktorumuz.
ancak ben uyuyorum ya kafamı kaldıramıyorum bankacıyım iş yerinde bile defalarca elimi yüzümü yıkamaya gidiyorum.bu kadar uykumun olması normal mi?
mide bulantım ve baş dönmem yeni yeni oluşuyor.

canım benim çok teşekkür ederim ALLAH RAZI OLSUN Allahım hepinize nasip eder inşallah bu güzel duyguyu sizin sayenizde bir çok şeyi buradan öğrendim dilerim en yakın zamanda sizlerde meleklerinizin varlığınından haberder olursunuz.

Allahım tüm dularımızı etmesi dileğiyle kendinize çok iyi bakın :nazar::49:

tebrik ederim canım,ben de yarın testi tekrarlayacam, bugünlerde burnuma herşey kokuyo,içtiğim bardak bile kokuyo geliyo, sanki her yerde pis bi sigara kokusu var,3 gün önce çok sevdiğim balıktan bile huylandım, kokusu sanki hala burnumda...

Sebebim_25 canım bende tebrik ediyorum, Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş.Bundan sonra zorlu ve güzel bi yol seni bekliyor.Yolun açık olsun inş.

Daha net sonucu cuma öğrenicem keseyi cuma günü görüşücez inşallah %99 hamilesin dedi doktorumuz.
ancak ben uyuyorum ya kafamı kaldıramıyorum bankacıyım iş yerinde bile defalarca elimi yüzümü yıkamaya gidiyorum.bu kadar uykumun olması normal mi?
mide bulantım ve baş dönmem yeni yeni oluşuyor.

canım hayırlı olsun, sağlıcakla kucağına al inş.Hamilelerin çoğu bu sıkıntı yaşar.Dediğin gibide çoğunda da hat safhada olur.biraz sabretceksin sonra geçecek.tekrar hayırlı olsun.

Son düzenleme:
:81:Sebebim, hayırlı olsun inş. Allah sağlıklık bi şekilde kucağına almayı nasip etsin.. bize de dua edin inş. o duyguları bizde yaşarız :emir_bebek:

meraba kızlar ben 3 gündür baş ağrısıyla uyanıyorum sebebi ne olabilir acaba ilaç içmemeye çalışıyorum ama öğlene kadar zor geçiyor :5:

Burdayım yamukprensesim denk gelemedik bir türlü.Benim reglim bitti ovülasyon günümü bekliyorum sabırsızlıkla umarım yeni yılın ilk ayında başarırız artık heyecanlarımızı birlikte paylaşırız burda.Ah bir de sabırlı olmayı öğrenebilsek :)) Sen neler yaptın bu arada ?

canım ne hikmettirki bu ay çoğumuzun reglisi gecikmiş,umarım bebişlerin habercisidir(illa herşeyden bir anlam çıkarıcam ya)benimde reglim yeni bitti ve bu ay soğan kürü ve eşime keçiboynuzu kürü uygulamaya başlıycam,birde rahim filmi çektirmek istiyorum ama çok korkuyorum ya.işte böyle canım ama artık kendimi sıkıntıya sokmak istemiyorum,en son rahim filminide çektireyim,sorun varsa çözmeye çalışacağız,eğer yoksada artık herşey rabbime kalmış,yapacak bişey yok.

kızlarrr hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :46:

Allahım sizlere de nasip eder dualarım sizinle
:49:

oleyyyyyyy,yaşasınnnnn,tebrikkklleeeerrrr,kesinleşti demek,sebebim bu haber beni çok mutlu etti ve gözlerim doldu inan,allah kucağınada sağsalim almayı nasip etsin inşaallah.evde bol bol dinlen canım,eğilip kalkma fazla,iş yapma,yeğenimize iyibak,öptüm canım,ay çok sevindim yavvvv:16:

oleyyyyyyy,yaşasınnnnn,tebrikkklleeeerrrr,kesinleşti demek,sebebim bu haber beni çok mutlu etti ve gözlerim doldu inan,allah kucağınada sağsalim almayı nasip etsin inşaallah.evde bol bol dinlen canım,eğilip kalkma fazla,iş yapma,yeğenimize iyibak,öptüm canım,ay çok sevindim yavvvv:16:[/QUOTE]

CANIM BENİM SAOL ALLAH RAZI OLSUN . EVET KESİNLEŞTİ DÜN KAN TAHLİLİ YAPTIRDIM İNAN BEKLEMEK DELİ ETTİ BENİ ÇOK AĞLADIM DOKTORUM 4 HAFTALIK HAMİLE OLDUĞUMU SÖYLEDİ İNANAMADIM . AMİN CANIM İNŞALLAH KUCAĞIMA SAĞSALİM ALIRIM. ÇALIŞTIĞIM İÇİN AKŞAMLARI DİNLENEBİLCEM. BAKALIM HAYIRLISI GİRDİK Bİ YOLA ALLAHIN İZNİYLE... ALLAHIM TÜM İSTEYENLERE NASİP EDER İNŞALLAH

UMARIM SİZLERDE MELEKLERİNİZİN VARLIĞINI EN KISA SÜREDE ÖĞRENİRSİNİZ.

HEPİNİZE GÜZEL DİLEKLERİNİZDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİM.:49::nazar:

cnm kırmızı kart gördüm sonunda :) önümüzdeki günlere bakacağız, çalışmaya devam :)

Hayırlısı olsun canım, moralini bozma canını sıkma. Allahın izniyle, önümüzdek aylarda güzel haber bekliyoruz...

BBLAU canım seninde haberlerini bekliyorum canım,hadi artık gelinde yazın buraya kızlar ya,güzel haberlerinizi duysam kendim hamile kalmış kadar mutlu olucam.hadi hayırlısı bakalım....

Benim 2 gün gecikmede değerim 5,69du canım. 2 gün sonra testi tekrarladık ve 25,36 çıktı. Allah nasip ederse sanırım yerleşme oluyor, galiba geç döllenme. Testi tekrarlayarak bekleyeceğiz. ama regl hala olmadığımdan umutluyuz...

Back