• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

cnm ne güzel yazmışsın ya ümitlendim bak yine moral oldu en azından. senin sonucunu da merakla bekeleyecğim. inş istediğimiz güzel haberi verirsin

Ben 3 doktorla konuştum, biri kendi doktorum. 2si (biri doçent, biri prof.) gebelik yok deyip kestirip atmadılar. Tekrar baktıralım 48 saatte yükselme yapacak mı dediler. Sadece gebelik yok diye bir doktor moralimi bozdu, o da o gün nöbetçiymiş alakadar bile olmadı, isteksizce konuştu.
Bence hala regl olmaman güzel bir işaret canım. Kimyasal gebelik bile yaşıyor olsak, bu hamile kalabildiğimizi gösterir ki, o bile bişey bence...
Sende olumlu düşün olumlu olsun inşallah canım. Güzel haberler bekliyorum senden Allahın izniyle.

Canm, ben korunurken hamile kaldım.Üstelik eşim şehir dışında, ayda sadece 4 gün beraber olabiliyoruz.Bu arada tutmuş üstelikte ikizlerdi.Ama kalpleri atmadı aldılar 2 ay önce.
ayyy başın sağolsun inşallah sağlıklı hayırlısıyla çocukların olur.....acaba hapın mı bi etkisi oldu=S

Ben 3 doktorla konuştum, biri kendi doktorum. 2si (biri doçent, biri prof.) gebelik yok deyip kestirip atmadılar. Tekrar baktıralım 48 saatte yükselme yapacak mı dediler. Sadece gebelik yok diye bir doktor moralimi bozdu, o da o gün nöbetçiymiş alakadar bile olmadı, isteksizce konuştu.
Bence hala regl olmaman güzel bir işaret canım. Kimyasal gebelik bile yaşıyor olsak, bu hamile kalabildiğimizi gösterir ki, o bile bişey bence...
Sende olumlu düşün olumlu olsun inşallah canım. Güzel haberler bekliyorum senden Allahın izniyle.

cnm çok sağol ya acayip moral oldun harikasın :)

Selam kızlar
Heyecanlarınız paylaşmak istedim ve sizinle birlikte adet günümü beklemek istedim
Aramızda yeni hamilelelrde var galiba. 4 ay önce 9 haftalık bebeğimi gelişmediği ve kalp atışı duyulmadığı için aldılrmak zorunda kaldım. Ama herşeyde bir hayır vardır dedik. Sağlıklık olsa dahamı iyi olurdu dedik. İlk hamileliğimdi ve bende sizin gibi çok heyecanlıydım. İlk idrar testi yaptım tamda adetimin gelmesi gereken günde ve ikinci çizgiyi silikte olsa gördüm ardından aynı gün kan testi yaptırdım ve laboratuvardan evet gebelik olabilir ama adette görebilirisiniz yanıtını aldım. Kimyasal gebelik olabilir dedilr. Sabırsızlıklığım yüzünden tam anlamıyla sevinememiştim. Adetim 1 hafta gecikince dahi, yaptığım idrar testinde 2. çizgi hep silikti bilginiz olsun diye söylüyorum. Daha sonra tekrar kan testi yaptırdım ve hamileydim. Ama doktor keseyi göremedi . O yüzden hemen doktora gitmenize gerek yok bence kan tahlili yaptırmanız yeterli. Beta hcg belirli bir değere çıkmayınca kese görünmüyor çünkü. 15 gün sonra gel dedi. Gittim kese gööründü bebek henüz oluşma aşamasındaydı. 15 gün sonra gitti. bebeğe ait hücreleler hızla çoğalıyordu ve 1 hafta sonra falan kalp atışını duymamaız gerekiyorsdu ama duyamadık ve epeyde bekledik ama duyamadık.
Sonuçta bence test yapsanızda erkenden kendinizi belirsizlikten kurtaramıyorsunuz hatta çıkan negatif sonuçlar yüzünden üzülüyorsunuz. O yüzden size tavsiyem sabredim en az 10 gün geciksin o zaman tama manasıyla sonuçlarımızı görürüz ve rahat bir nefes alırız. Ben bu sefer öyle yapıcam. Ben bu ay korunmayı bırktım ve adetimi bekliyorum . 11 Ocakta görmem gerekiyor ama test falan yapmayacağım

Selam kızlar
Heyecanlarınız paylaşmak istedim ve sizinle birlikte adet günümü beklemek istedim
Aramızda yeni hamilelelrde var galiba. 4 ay önce 9 haftalık bebeğimi gelişmediği ve kalp atışı duyulmadığı için aldılrmak zorunda kaldım. Ama herşeyde bir hayır vardır dedik. Sağlıklık olsa dahamı iyi olurdu dedik. İlk hamileliğimdi ve bende sizin gibi çok heyecanlıydım. İlk idrar testi yaptım tamda adetimin gelmesi gereken günde ve ikinci çizgiyi silikte olsa gördüm ardından aynı gün kan testi yaptırdım ve laboratuvardan evet gebelik olabilir ama adette görebilirisiniz yanıtını aldım. Kimyasal gebelik olabilir dedilr. Sabırsızlıklığım yüzünden tam anlamıyla sevinememiştim. Adetim 1 hafta gecikince dahi, yaptığım idrar testinde 2. çizgi hep silikti bilginiz olsun diye söylüyorum. Daha sonra tekrar kan testi yaptırdım ve hamileydim. Ama doktor keseyi göremedi . O yüzden hemen doktora gitmenize gerek yok bence kan tahlili yaptırmanız yeterli. Beta hcg belirli bir değere çıkmayınca kese görünmüyor çünkü. 15 gün sonra gel dedi. Gittim kese gööründü bebek henüz oluşma aşamasındaydı. 15 gün sonra gitti. bebeğe ait hücreleler hızla çoğalıyordu ve 1 hafta sonra falan kalp atışını duymamaız gerekiyorsdu ama duyamadık ve epeyde bekledik ama duyamadık.
Sonuçta bence test yapsanızda erkenden kendinizi belirsizlikten kurtaramıyorsunuz hatta çıkan negatif sonuçlar yüzünden üzülüyorsunuz. O yüzden size tavsiyem sabredim en az 10 gün geciksin o zaman tama manasıyla sonuçlarımızı görürüz ve rahat bir nefes alırız. Ben bu sefer öyle yapıcam. Ben bu ay korunmayı bırktım ve adetimi bekliyorum . 11 Ocakta görmem gerekiyor ama test falan yapmayacağım

mehaba önce bizdeki sorunda sabredemek zaten bebek çok istediğimiz için 1 gün adetimiz geçsin hemen test yapıyoruz geçen ay ben bu yüzden hayal kırıklığına uğradım bilgilerini bizimle paylaştığın için sağol

Selam kızlar

birde geçmiş olsun bu arada benimde adetim bu ayın 13 ü bizimle barber kalırsan haberleşiriz mor 80

tabi tabi aynen bizdeki sorun sabırsızlık ama sabırsız olupta kesin bir sonuç olsak anlıycam kafamızın karışıklığı hiç gitmiyorki. Kafaımızı daha çok karıştıryoruz yani. Her durumda beklemeden kesinleşmiyorki sonuç. Bakalım ben bu sefer bu dediklerimi yapmaya çalışıcam ve kendimi strese sokmuycam

Haberleşiriz tabi. Ben bu ay çok ümitli değilim aslıında çok bi çalışmamız olmadı yani :). Bazı testler yaptırmak istedim ama Üniversite 1,5 sonraya sıra verdi. Bu arada topic olarak altta eğer bebişim gitmeseydi ne kadarlık oalcağı yazıyor nasıl silicem onu acaba

arkadaşlar ben de hamile kalmak istiyorum ve yumurtlama günümü hesaplayıp eşimle ilişkiye girdik ve ocak 10.u bekliorum sabırsızlıkla..ancak ne gibi belirtiler olmalı sizce..bir de benim üstte olduğum bir pozisyondu sizce hamile kalma olasılığım var mı..benim vajinismus sornum var ve bu nedenle ancak benim üstte olduğum zaman ilişki gerçekleşebiliyor. bi kaç haftadır yoğun üşüme hissi, gece yarısında birden uyku kaçması, bel ağrısı ve iştahımd ayoğun artma var..sizce bunlar belirti olabilir mi bir de aşırı duygusallık..

kızlar idrar ve kan testi negatif çıktı ancak regl günüm 2 gün geçti ...:50: anlamadım gitti... psikolojik bi durum olsa gerek başka ihtimal kalmıyor sanırım geriye.
olabilr canım.Benimde 3 gün geçmişti biraz evvel hastalanmşım ve üstelik o kadar fena midem bulanıyorki anlatamam.Ama inş yinede olmamasını ve bebeğinin geç döllenme olmasının hamile olmanı temenni edelim.Biraz önce okudum, bi arkadaş testlerde gebeliğini negatf sanmasına rağmen 10 gn sonra hamile olduğunu öğrenmiş, geç döllenmeymiş.
Herkese merhaba....Ben 1sene 2 aylık evliliym.9 aydır çocuk sahibi olmak için uğraşıyoruz.İkimizde de bi problem yok ama hamile kalamadım.en son hsg çekimide yaptırdım oda çok güzel çıktı.Yumurta geliştirici haplar kullanıyorum ama yine sonuç alamadık.En son aralık 28de çatlatma iğnesi vuruldum bir tane 20mmlik diğeri 18mmlik yumurtalarım vardı.29unda ilişki dedi doktor.üç gün üst üste ilişkiye girdik 2 doz vutuldum iğneyi.En son adetim 11inde gelmişti.şuanki bazı belirtilerim kasıklarımda batma oluyo özellikle sol kasık.Kasıkların hemen üstü alt karın dedikleri yer biraz şiş.Ağzımda metalimsi bir tad var acımsıda.karnımda şiş gögsümde batmalar var.kafayı yemek üzereyim bunlar psikolojik mi diye.Lütfen bu güzel olayı yaşayanlar,ya da bilgisi olanalar belirtilerinizi yazın
evet bunların hepsi belirti canım.Ama kendini kasma derim.Dr. lar durumun gidişatını daha iyi bilir tabi ama 1 yıla kadar hamile kalma şansı veriliyor.Bu süreçten sonra gebelik elde edilmediyse tedavi öneriliyor.Siz biraz erken başlamışsınız sanırım.İnş gnlünce olsun ..

ayyy başın sağolsun inşallah sağlıklı hayırlısıyla çocukların olur.....acaba hapın mı bi etkisi oldu=S
Saol canım inş.Hap derken? doğum kontrol diyosun sanırım? Ama biz hapla korunmuyoduk, genel eşim korunuyodu.Prez. yada geri çekilme gibi.Tam korunma değil yani.
arkadaşlar ben de hamile kalmak istiyorum ve yumurtlama günümü hesaplayıp eşimle ilişkiye girdik ve ocak 10.u bekliorum sabırsızlıkla..ancak ne gibi belirtiler olmalı sizce..bir de benim üstte olduğum bir pozisyondu sizce hamile kalma olasılığım var mı..benim vajinismus sornum var ve bu nedenle ancak benim üstte olduğum zaman ilişki gerçekleşebiliyor. bi kaç haftadır yoğun üşüme hissi, gece yarısında birden uyku kaçması, bel ağrısı ve iştahımd ayoğun artma var..sizce bunlar belirti olabilir mi bir de aşırı duygusallık..
bel ağrısı + duygu yoğunluğu + iştah bolluğu evet bunlar belirti ama kendi deneyimlere dayanarak söylüyorum.Diğer ikisi bende olmamıştı.Gönlünce olsun inş.

kızlar ben burada yazan tüm anne adaylarımız için dua ediyorum. inş hepimiz bebişlerimizi en kısa sürede kucağımıza alırız

amin canım,bu arada ne yaptın çok merak ettim,inşaallah hamilesindir,merak ettim şimdi,ne oldu yaptırdınmı bir daha test,takip ediyorum seni,yaz mutlaka.

SEBEBİM tebrikler canım,inşaallah sende hamilesindir,seninde sonucunu çok merak ettim canım,bak ne güzel çift çizgiyi görmüşsün,yaptırdınmı kan testi falan?

BBLAU canım seninde haberlerini bekliyorum canım,hadi artık gelinde yazın buraya kızlar ya,güzel haberlerinizi duysam kendim hamile kalmış kadar mutlu olucam.hadi hayırlısı bakalım....

KIZIL-MAVİ kız nerelerdesin fıstığımmmmmmmmmm?

hastalanmama 1 hafta var .sağ kasıkta ağrı,sızlama ve sanki içinde bi baloncuk hissi var.acaba neden olabilir.?:50:

Benimde hasta olmama bi hafta var ama sarıdan biraz daha koyu akıntım oldu dün. karnımın alt tarafı hep ağrıyo zaten mide bulantımda var ama psikolojik olduğunu düşünüyorum. ama leke geldikten sonra içime şüphe düştü. hamile olanlar yardımcı olabilir mi en belirgin ilk belirtiler neler artık bu ay iki çizgi görmek istiyorum :81::emir_bebek:

parçalı bulutlu, belirsizlik içinde. idrar ve kan testi negatif çıktı şevkim kırıldı. şimdi hamile olsam bile aynı heyecanı yaşayamayacakmışım gibi hissediyorum

Seni çok iyi anlıyorum canım ah bi hamile kalsak ne heycanlar yaşıycaz da Allahım hayırlısıyla nasip etsin tüm isteyenlere inş.

arkadaşlar yaa karın ağrısı gebelik belirtisi olabilir mi?benim adetime 4 gün var ama acayip adet olacak mısım gibi karnım ağrıyorr

SEBEBİM tebrikler canım,inşaallah sende hamilesindir,seninde sonucunu çok merak ettim canım,bak ne güzel çift çizgiyi görmüşsün,yaptırdınmı kan testi falan?

BBLAU canım seninde haberlerini bekliyorum canım,hadi artık gelinde yazın buraya kızlar ya,güzel haberlerinizi duysam kendim hamile kalmış kadar mutlu olucam.hadi hayırlısı bakalım....

Burdayım yamukprensesim denk gelemedik bir türlü.Benim reglim bitti ovülasyon günümü bekliyorum sabırsızlıkla umarım yeni yılın ilk ayında başarırız artık heyecanlarımızı birlikte paylaşırız burda.Ah bir de sabırlı olmayı öğrenebilsek :)) Sen neler yaptın bu arada ?

merhaba arkadaşlar uzun zamandır yazıları takip ediyorum ve artık daynamadım yazadımm..4 yıllık evliyim ve 4 aydır bebiş istiyoruz.. adetime 8 gün kaldı ve bende kasıklarda sancı arara batma belimde yine batma oluyor ve sonra yok oluyor göğüslerim de ağrı ve acayip bir açlık hissim var acaba hamilemiyim..psikolojim çok bozuk elimi karnıma koyup konuşmaya başladım artık:17:ocak 13 ü bekliyorum bakalım kafayı yemek üzereyimm...Allahım neolur tez zamanda bebişlerimizi alalım koynumuzaa yarabbimm:emir_bebek:

kızlarrr hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :46:

Allahım sizlere de nasip eder dualarım sizinle
:49:

Back