- 23 Aralık 2018
- 3.738
- 2.893
- 83
- 33
Ovü testim yok kuzum umursamadığım için bu ay almadım bak atıyorum 2 testide ilk resim bugünkü diğeri geçen ay baya silikevet kuzum ama geçen ayki çizgi çok silikti
bak bu çok belirgin
varsa fotosu atsana kuzum karşılaştıralım
ben çok silikti diye hatırlıyorum
bide ovulasyonun varsa yapsana bi o da fikir veriyor(gerçi bende çok koyu çıkmıştı olmamıştı ama yine de pik gibi değildi biliyorsun bende)
Çizgi hemen mi belirmişti ikisinde de canım? Dediğim gibi daha pembe gözüküyor, hayırlısı olsunOvü testim yok kuzum umursamadığım için bu ay almadım bak atıyorum 2 testide ilk resim bugünkü diğeri geçen ay baya silik
İnsallahCanım inşallah bişey olmaz normal ağrıdır
İnşallah kuzumİnsallahyarm saat var esimin gelmsine 4 gozle bkliyorum
Bi 10 dakika sonra filan dır canım aman hayırlısı olsun umudum yok zaten deÇizgi hemen mi belirmişti ikisinde de canım? Dediğim gibi daha pembe gözüküyor, hayırlısı olsun ❤
Amin canım isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın rabbim. Sağlıkla inşallahStres yapioruz ya elde degil walla örgulre basladim dusunmeyim die ister istemez gelio insanin aklina biraz sakin kal bnce elbet olucak insallah rabbim tez zamanda hayirli saglikli yawrular nasip eder hepimize
Allah korusun öyle şeyler getirme aklına umarım bu günler geçer ve dileklerimiz olunca bu düşüncelerimize gulumserizSagol canm tabkı haklısın ben olsam bnde senın gbı derımde işte .o acabalar bende hiç btmıor ki kansermıyım acaba dıe bıle dsndgum oldu salı gunu doktrada gdecem zaten adet dısı 10 gun kanamm oldu
Bu arada ben güzel haberi şimdi okuyorum sizde gelişmeler çok olmusss hayırlı olsun canimGozun aydin :) canim egr gidebilirsn kadin dogum doktoruna git bence hm anlatirsin aklina takilanlari
Hic test yaptin miKizlar lutfen yardimci olun adetim 2 gun gecikti bugunle beraber 3 gun oldu adet tarihim gelmeden once fazlaca akintim vardi hic bir zaman oyle olmazdi adet belirtimde yok suan dun sabah uyabdigimda midem de cok bulandi hicbir sey anlamadim hamile olabilir miyim
Senin degerin kaç canım.ben 22 sinde adet oldum sonra temzlendım smsıde yaklasık 13 gundr lekelnmem var .lekelnmeden dolayı bıde adet geckmesıde olmadı adet oldum faln .sanırım lekelnmemden dolayı şüphelendıCanim bende bugun doktora gittim bendede kese görünmedi. Doktor dedi zaten su an görünmez degerin 5000 lere çıkınca anca görünür kese. Ayrica nasıl belirtilerin varki dis gebeliktrn şüphelendi doktor???
Insallah bişin yoktr canım ya habersz bırakmaKizlar bn sancilandim bayaagrim 2 de basladi gcer diye yatiyorum o saatten bri ama belim karnim agriyo anidn basladi acile gitcm birazdan dua edin bebegim e bisy olmasin
Amiiin inşallahCanım hemen sen olumsuz düşünceye girmişsin ya güzel düşün güzel olsun Rabbim sağlıcakla nasip etsin size bağışlasın inşallah
Amiiin canım amiinAllah korusun öyle şeyler getirme aklına umarım bu günler geçer ve dileklerimiz olunca bu düşüncelerimize gulumseriz
Canim benim adet günümde degerim 291 cıktı. Cogu insanda lekelenme oluyor bildigim kadariyla. Bence hemen dis gebelikten suphelenmesi garip.Senin degerin kaç canım.ben 22 sinde adet oldum sonra temzlendım smsıde yaklasık 13 gundr lekelnmem var .lekelnmeden dolayı bıde adet geckmesıde olmadı adet oldum faln .sanırım lekelnmemden dolayı şüphelendı
Bi iki gun olsa suphlnmexdı blkı ama 13 gun kadar uzun bi sure olnca oyuzden sphlnmstrCanim benim adet günümde degerim 291 cıktı. Cogu insanda lekelenme oluyor bildigim kadariyla. Bence hemen dis gebelikten suphelenmesi garip.
Allah ysrdimcin olsun insallah öyle bisey yoktur hersey yolundadırBi iki gun olsa suphlnmexdı blkı ama 13 gun kadar uzun bi sure olnca oyuzden sphlnmstr
Allah razi olsun canim cok sagolBu arada ben güzel haberi şimdi okuyorum sizde gelişmeler çok olmusss hayırlı olsun canim
Sagol kuzum allah razi olsun su saatte ciktim acildn ultrasonda baktilar cok sukur yavrum iyi elhamdulillah bnde 1 haftadir oksuruk var ondan olabilirmis agrim antibiyotik falan yazdilarInsallah bişin yoktr canım ya habersz bırakma
Çok şükür canım çok şükürSagol kuzum allah razi olsun su saatte ciktim acildn ultrasonda baktilar cok sukur yavrum iyi elhamdulillah bnde 1 haftadir oksuruk var ondan olabilirmis agrim antibiyotik falan yazdilar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?