Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Bi gebelik testi alsana, eğer varsa zaten koyu çizgi çıkar
Valla şuan çok sıkıntıdayız bugun eşimin işine son verıolar daha evede gelmedı isteyebılecek durumda degılım yani.bide ben adet oldum 22 sınde sonra tekrar kanama başladı hala devam edıo haftaya salı randevu aldım bakalım

İnstagramda bir gebenin günlüğü diye bir sayfa var orayı takip et canım testi ordan gerirtebilirsin hatta sana çok yardımcı olurlar. Bana orası yardım etti

Canım o zaman biz ne desek boş.. doktor kontrolünde belli olur. Benim gebelik testim pozitif olduğu için az önce yaptığım ovulasyon pik çıktı. Senin de o ihtimal olabilir

Eklentiler

• 94720872-44CF-4B04-91D8-48C40BC6667E.jpeg
    55,3 KB · Görüntüleme: 32
Canım o zaman biz ne desek boş.. doktor kontrolünde belli olur. Benim gebelik testim pozitif olduğu için az önce yaptığım ovulasyon pik çıktı. Senin de o ihtimal olabilir
Ne guzel . İnşallah öyledir şu sıkıntının içinde guzel haber alırım .peki yumurtlamayı hesaplarken birden fazla pik oldgu oluomuydu

Ne guzel . İnşallah öyledir şu sıkıntının içinde guzel haber alırım .peki yumurtlamayı hesaplarken birden fazla pik oldgu oluomuydu
Benim olmadı ama 2 gün pik olanları çok gördüm, 3 gün pik devam edenle de nadir karşılaştım araştırmalarımda. Yarın da pik görürsen kesin gözüyle bakabiliriz bence

Benim olmadı ama 2 gün pik olanları çok gördüm, 3 gün pik devam edenle de nadir karşılaştım araştırmalarımda. Yarın da pik görürsen kesin gözüyle bakabiliriz bence
Bakalım bakalım ne cıkacak hayırlısı yarında piki görünce geriye kalan kocmı ikna etmek doktora gtmeme bıle gonlu yok ne cıkacak dıo bişey yoktr dıo adet olmusundr dıo kan gelıo ya

Bilmiorum bnde emin olamiorum bu test olayina 2 ay önce testte pozitif kanda negatifti bu ayda ayni oldu oyuzden cok kararsizim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…