Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kızlar ben çok kötüyüm bugün baş dönmem hafif bulantım var.ayın 12 si adet günüm ama dün lekelenme oldu kesildi ve 3ünden beri bel ağrım var.adet olacak diye 1 haftadır ped taşıyorum ağrım o denli....fakat dün kan verdim lekelenme olup kesilince ve negatif çıktı.adete 3 gün kala bu olabilir mi?

Bir de bunlar var.biri var biri yok gibi.bunları 1 hafta kala yaptım

Eklentiler

• 7E818821-2518-4B65-A24E-799CC1781C8A.jpeg
    103,3 KB · Görüntüleme: 35
Kizlarr az once saglik ocaginda kan verdim.idrar testinde cikmadi dedim doktor cikmayabilir bazen dedi. Sonuclarini yarin alacagim. Heyecanla bekliyorum :)
Bende bu gun kan verdim belki bnm ki bugun cikabilir
Idrar testimde çıkmıştı
Insallah sende guzel sonuc alirsin

Hemde cok güzel koyulaşmiş masaallah
İşte buuu Tebrikler canım Rabbim kucağına da almayı nasip etsin inşAllah
Mansallah koyulasmis tabi canm
Evet canim koyulaşmiş hayirli olsun
Çok teşekkür ederim darısı tez zamanda bekleyen herkesin başına inşallah ❤ Kanda da sağlıkla ilerlesin inşallah, hala inanamıyorum

Bende bu gun kan verdim belki bnm ki bugun cikabilir
Idrar testimde çıkmıştı
Insallah sende guzel sonuc alirsin
İnsaallah canim. Benim idrarda cikmadigi icin pek umudum yok ama adet olmadikca da icten ice umudunu devam ettiriyo insan. Hayirlisi olsun insaallah. Sonucunu alinca haber ver canim merakla bekliyorum

Kızlar merhaba. Bir kaç gün önce yazmıştım, bir kaç ay önce laparoskopi oldum, geçen senede boş gebelik geçirdim. Gebelik bu ay tasındık diye aklımda yoktu, 1-2 kere korunmasız iliski yasamastık ama ihtimal vermiyordum. Hava değişimine bagladıgım halsizliğim vardı, idrarımda kahverengi parçacıklar görünce endişelendim. Doktora gittim, rahim duvarın kalın, rahimdede su var. Geç döllenme de olabilir fakat yine boş gebelikte geçiriyor olabilirsin haftaya tekrar gel dedi. Bu durum bana çok tuhaf geldi ve kötü hissettirdi. Adet günüm daha yarın bu teşhisi nasıl koymus olabilir acaba? Burada doktorlar çok iyi değil demişlerdi ama yinede İzmir Aliağa veya çevre ilçelerinde önerebileceğiniz bir doktor var mı?

İnsaallah canim. Benim idrarda cikmadigi icin pek umudum yok ama adet olmadikca da icten ice umudunu devam ettiriyo insan. Hayirlisi olsun insaallah. Sonucunu alinca haber ver canim merakla bekliyorum
Tmm canim seni anlıyorum bnmki idrarda cikmasina ragmen inanmiyodum kan testi en garantisi bakalim artik

Kizlar ovusyon testini nerden aliosunuz ve nasil kullanilio bide onu denicem bu ayki adet degisikti ama kan vermeye korkuorum bide bu yöntemi deniyim diyorum ovusyon testleri yumurtlama gunleri icinmi kullanilio ne oluo , yumurtlama gunu icinse az cok anliorum bn ama yinede deniyim dedim bilgi verirseniz sewinirim

Kızlaaar günaydııın, koyulaşmış dimiiii yumurtlamaya göre bugün adet günüm
Koyulaşmış cnm, hayırlısı olsun inşallah
Adete 3gün kala var olsaydı çıkardı diye düşünüyorum, ama üzülme biraz bekle bakalım adet olmazsan ozaman bidaha yaptırırsın yada idrar testi yaparsın evde.
Kizlarr az once saglik ocaginda kan verdim.idrar testinde cikmadi dedim doktor cikmayabilir bazen dedi. Sonuclarini yarin alacagim. Heyecanla bekliyorum :)
Ay hadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruz
Cnm ben kullanmadım hiç ama araştırmıştım baya, internette gebelik testi gibi toplu satılıyor yine ordan alabilirsin, takvime göre yumurtlama gününe yakın yapıyolar testi gün gün yapıp en koyu kırmızı olduğu gün yumurtlama günün olmuş oluyomuş, sonraki günlerde de yapıyolar gittikçe silikleşip gidiyomuş kırmızı çizgi, yumurtlama geçmiş oluyor, falan filan denemedim ama denemiş kadar bilgilendim okuya okuyaben pek deniycemi düşünmüyorum, dediğin gibi bende takvime göre zaten yumurtlama günlerinde akıntıdan falan anlıyorum az çok ogünleri değerlendirdik. İlk denemede tutarsa inşallah testlerede gerek kalmaz yaa

Anladim ts ederm cnm bnm

perşembe gününe randevu aldım kızlarrrr.... Bebişimi görmeye gidecemm.. İlk defa ultrasonda görcem. Çok heyecanlıyım. Allahım herkese nasip etsin inşallah ❣
İnşallah sağlıkla kucağına alırsın canım ne kadar güzel bir his ya maşallah İnşallah darısı biz bekleyenlere

Bu ay bende tutturamazsam ki fazla ihtimal vermiyorum ama Allah büyük inşallah olur bende kullanmak istiyorum öbür aya. Hiç denemedim ama burada bir çok hamişler olumlu sonuçlar alıyorlar,daha kesin biliyorsun en azından gününü

canım ben n11 den aldım , instagramda da satanlar ve takibini yapanlar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…