Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Masaallah canim. 7 gundur test yapmismiydin. Benim de yarin bihafta oluyo gecikme. 2 gun once yaptim negatifti :KK43: si.di seni gorunce umutlandim :)
Hayır yapmamıştım ovulasyon testi yapmıştım pozitif çıktı sonra gebelik testi aldım dayanamadım sabahı bekleyemedim çok şükür o da pozitif çıktı.
İnşallah seninki de pozitif çıkar Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah...

Yok canim üstüne düşmedim bile ise başladım onun kosusturmasiyla bi baktım 50 gün olmuş daha yok sonra geldi ama adet gibi değil dolu dolu olmadi kırmızı bile değildi once cok acik pembe sonra koyu kahve adet sancısı bile çok hafif oldu geçti şancı oldukca akinti geliyodu 3 günde toplasan 1 pet doldurmazdı yoğun da değildi damla damlaydı şimdide sarı akıntıya çevirdi 3 4 gundurde dikkatimi çeken şey bisey yiyemem midem almıyor martta kürtaj olmuştum biliyosun nisan 17 de oldum ondan sonra 50 gün olmadım yine bu ayın 4 5 gibi oldum hayırlısı
Canım peki kürtajdan önce adetlerin düzenlimiydi?
Bence adetlerin düzensiz olduğu için böyle oluyor
Çünlü üstünw görme dediğimiz şey olsaydı çoktan gebelik testinde çıkardı
Son zamanlarda yaptınmı gebelik testi?
Eğer adetlerin böyle düzensiz giderse acaba bi soğan kürü yapsanmı
O çok iyi geliyor
Enfeksiyon kist varsa hepsi gidiyor

Canım hoşbuldum eskisi kadar girmiyorum artık çok fazla kafama takmamaya çalışıyorum bu ayda oluruna bıraktım zaten herşeyi hesaplama da yapmıyorum sen nasılsın
Bende aynı kuzum
Bu ay çok ümitlenmiştim
Güzel değerlendirmiştik
Yumurtlamam da 2-3 gün sürmüştü
Ama olmadı
Çok takıyorum diye düşündüm
Bide idrar yolu enfeksiyonu oldum herşey üst üste geldi
Çok takmayalım akışına bırakalım
Ovulasyon yapmayı bile düşünmüyorum ama bakalım 😁

Canım peki kürtajdan önce adetlerin düzenlimiydi?
Bence adetlerin düzensiz olduğu için böyle oluyor
Çünlü üstünw görme dediğimiz şey olsaydı çoktan gebelik testinde çıkardı
Son zamanlarda yaptınmı gebelik testi?
Eğer adetlerin böyle düzensiz giderse acaba bi soğan kürü yapsanmı
O çok iyi geliyor
Enfeksiyon kist varsa hepsi gidiyor
Duzenliydi Bi 10 gün olmuştur yapalı tam hatırlamıyorum test yaptığım günü salı doktora gidecem bakalim

Adete Daha çok var bir hafta kaldı ama testler çok diye dayanamıyorum meraktan yaptım işte, 7haziran yani evelsi günki idrarımı çok koyu görünce güniçinde yapayım dediğim testti, ötekide bugün sabah ilk idrarla yapmıştım, sanki hayalet beywz çizgi var gibi geldi ama anca flaşla çekince yada ışığa tutunca belli oluyo sadece, neyse umarım koyulaşır, bikaçgün sonra bidaha yapıcam artık🙄
IMG_20190609_224417.jpg

Adete Daha çok var bir hafta kaldı ama testler çok diye dayanamıyorum meraktan yaptım işte, 7haziran yani evelsi günki idrarımı çok koyu görünce güniçinde yapayım dediğim testti, ötekide bugün sabah ilk idrarla yapmıştım, sanki hayalet beywz çizgi var gibi geldi ama anca flaşla çekince yada ışığa tutunca belli oluyo sadece, neyse umarım koyulaşır, bikaçgün sonra bidaha yapıcam artık🙄
Eki Görüntüle 2277062
Var gibi sanki hadi insallah

Var gibi sanki hadi insallah
Ay canım inşallah, pek nedense ümidimde yok ama, tabi belirtiler var oldukça inşallah psikolojik değildir diyorum kendime, ama stres yapmıyorum sadece merak ediyorum :)hatta eşime olmazsa tamammı yoksa yola devammı dedim, eşim çok rahat tabi kafa takmıyo hiç olan biz kadınlara oluyor, biz düşünüyoruz hep:) olmazsa bidahaki aya bidaha diyo, aslında pekte konuşmamaya çalışıyorum unutulsunki pozitif olursa sonuç süpriz olsun, gerçi çocuklarım arada bir anne hasta oldun mu yoksa bebek oldumu diyip duruyorlar ama daha çok var diye geçiştiriyorum, onlarada süpriz olsun istiyorum😌🙏

Bende aynı kuzum
Bu ay çok ümitlenmiştim
Güzel değerlendirmiştik
Yumurtlamam da 2-3 gün sürmüştü
Ama olmadı
Çok takıyorum diye düşündüm
Bide idrar yolu enfeksiyonu oldum herşey üst üste geldi
Çok takmayalım akışına bırakalım
Ovulasyon yapmayı bile düşünmüyorum ama bakalım 😁
Hadiya çok geçmiş olsun canım Valla kuzum biliyorsun Beni de geçen ay övü yaptım gebelik testi yaptım ümitlenip kan verdim negatif tabi sonra hastalan dım şuan ne zaman hasta olucam Onuda bilmiyorum herşeyin hayırlısı bende girmek istemedim biraz araştırmak istemedim kafamı toparlamak için rabbim kısa süre de hepimize nasip etsin sağlıkla inşallah sende biraz rahatlat kendini 💕

Ay canım inşallah, pek nedense ümidimde yok ama, tabi belirtiler var oldukça inşallah psikolojik değildir diyorum kendime, ama stres yapmıyorum sadece merak ediyorum :)hatta eşime olmazsa tamammı yoksa yola devammı dedim, eşim çok rahat tabi kafa takmıyo hiç olan biz kadınlara oluyor, biz düşünüyoruz hep:) olmazsa bidahaki aya bidaha diyo, aslında pekte konuşmamaya çalışıyorum unutulsunki pozitif olursa sonuç süpriz olsun, gerçi çocuklarım arada bir anne hasta oldun mu yoksa bebek oldumu diyip duruyorlar ama daha çok var diye geçiştiriyorum, onlarada süpriz olsun istiyorum😌🙏
Insallah guzel hberini aliriz cnm bnm biraz zamn gecsin kan testi yaptir icinde suphe olmasin hem .

Eki Görüntüle 2277062
Bende çizgi gördüm umarım hamılesındr canım

Ayın 18 ine randevu aldım eger kanamam gecmezse gıdecem ve şu durum bi netleşsin bende soğan kürü denemk istiorum aslnda ondanda korkuyorum bi zararı olur mu dıe ama yapacam yınede cok bunaldım bu durumlardan artık bı ara adetim gecıkıodu şimdide zamansz kanama ve sancı .zaten yalnzm iyiyce pskolojim bozuluo artık

Bende çizgi gördüm umarım hamılesındr canım
Canım benim inşallah ya, böyle söylenince bende heycan dahada artıyo işte, 😍şükür vajinamdaki yanma kaşıntıda gitti, mantar diye çok korktum 1haftadır canımdan can gitti, ama bugün çok iyiyim hiç kaşınmadı yanmadı, umarım bşdaha olmaz, buda bi belirtidir diye ümit ediyorum, hayırlısı neyse o olsun🙏🤗

Ayın 18 ine randevu aldım eger kanamam gecmezse gıdecem ve şu durum bi netleşsin bende soğan kürü denemk istiorum aslnda ondanda korkuyorum bi zararı olur mu dıe ama yapacam yınede cok bunaldım bu durumlardan artık bı ara adetim gecıkıodu şimdide zamansz kanama ve sancı .zaten yalnzm iyiyce pskolojim bozuluo artık
Canım hiç kötü düşünme herşey çok güzell olucak Rabbimin izniyle, kafan rahat olması için evet netleşmesi şart, ama kendinide düşünerek üzme yorma, sımsıkı sarılsın bebişin sana inşallah🙏🤗

Canım benim inşallah ya, böyle söylenince bende heycan dahada artıyo işte, 😍şükür vajinamdaki yanma kaşıntıda gitti, mantar diye çok korktum 1haftadır canımdan can gitti, ama bugün çok iyiyim hiç kaşınmadı yanmadı, umarım bşdaha olmaz, buda bi belirtidir diye ümit ediyorum, hayırlısı neyse o olsun🙏🤗
O kaşıntıyı çok iyi bılırım umarım olmaz canm .hayırlı haberlerını beklıorum inşallah

Canım hiç kötü düşünme herşey çok güzell olucak Rabbimin izniyle, kafan rahat olması için evet netleşmesi şart, ama kendinide düşünerek üzme yorma, sımsıkı sarılsın bebişin sana inşallah🙏🤗
Aynen ne oldgunu bılsem kafam rahat olacakta işte bu ay çocuk dusuncesını dahı aklıma gtrmeyecektım başıma gelene bak hayrlısı bakalım amiin canm amin :)

Back