Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Canım bence silikleşmeye başlıyor, düne göre daha silik gibi t, kimilerinde 2-3 gün pik olabiliyor. Sen çalış yine, yarın da bakalım ovulasyon testine kanama da muhtemelen yumurtlama zamanı olan kanama.. bence güzel gidiyor

Canım nerelerdesin sen merak ettim yazacaktım özelden hatta
Kuzum çok kafamıza takıyoruz
Adetimiz de gecikiyor düzenimiz de bozuluyor
Bence bukadar düşünemeyelim akışına bırakalım
Yok canim üstüne düşmedim bile ise başladım onun kosusturmasiyla bi baktım 50 gün olmuş daha yok sonra geldi ama adet gibi değil dolu dolu olmadi kırmızı bile değildi once cok acik pembe sonra koyu kahve adet sancısı bile çok hafif oldu geçti şancı oldukca akinti geliyodu 3 günde toplasan 1 pet doldurmazdı yoğun da değildi damla damlaydı şimdide sarı akıntıya çevirdi 3 4 gundurde dikkatimi çeken şey bisey yiyemem midem almıyor martta kürtaj olmuştum biliyosun nisan 17 de oldum ondan sonra 50 gün olmadım yine bu ayın 4 5 gibi oldum hayırlısı

Doktor 5 haftalık gibi ama 12 gün sonra gel bebeği görünce kesin söyleyeyim dedi. Bebeği çok çok minik gördük ama tam belli olmuyordu o yüzden 12 gün sonra garanti olsun dedi.
Bnm adet tarihime gore 5 haftalik 2 gunluk yarin gidip kan verecem allah nasip ederse

Sagol canım valla bu halde çalşmada zor oluo ama yapacak bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…