- 27 Aralık 2017
- 1.894
- 1.125
- 63
- 29
Adete döndü canım bu ayda olmadı malesfInsallah canim bana yerlesme gibi geldi seninki ama hayrlisi olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adete döndü canım bu ayda olmadı malesfInsallah canim bana yerlesme gibi geldi seninki ama hayrlisi olsun
Cok uzuldum canm ya hayrlisi olsun demekten baska bisey gelmez ki elmzden .sen ne kadardir deniyorsun cocukAdete döndü canım bu ayda olmadı malesf
Ayırıcı nokta: Kanama başlangıçta çok koyu bir şekilde kahverengindeyse ve daha sonra kırmızıya dönerse bu kanama adet kanamasından başka bir şey değildir. Yerleşme kanamasını araştırınca çıkıyor kızlar Benimde açık pembeyle başladı biraz koyulaştı tekrar açık renge döndü adetim direk başlardı normalde
Adete döndü canım bu ayda olmadı malesf
Hayirli olsun canimKuzum inanamıyorummmmm eşim test almıśilla yap dedi ve şokkkk.
Hiç beklemiyordum![]()
Bence hamilesin canim bik iki 2 gun daha gecsin tekrar yaptiginda koyulaşacakKızlar bugünkü testim de böyle çıktı, ama hala emin olamıyorum![]()
İnşallah inşallahhhBence hamilesin canim bik iki 2 gun daha gecsin tekrar yaptiginda koyulaşacak
Canım benim çok sevindim rabbim sizlere bağışlasın
Aynen kuzum bencede hamilesin şimdiden gözün aydınKızlar bugünkü testim de böyle çıktı, ama hala emin olamıyorum![]()
Ay hadi inşallah canım benimAynen kuzum bencede hamilesin şimdiden gözün aydın ☺
Tabi net sonucu bekliyoruz.
Hamile gorunuosun canim kac gun gecmistiKızlar bugünkü testim de böyle çıktı, ama hala emin olamıyorum![]()
Ay hadi inşallah canım benimbak üç gündür yaptığım gebelik ve ovulasyon testlerim
3 gün arayla gebelik testinde ki ikinci çizgi ne kadar koyulaşmış hormon artışından baksana ☺
Hadi gözün aydın şimdiden![]()
Kanama sureklimi devam etti yoksa bi lavaboya girmende kan olup diger girmende hic olmadgi oldumu hakknda hayrlisi olsun.valla benim adetim dolu dolu gecmesine ragmen suan acaba hamilemiyim die dusunuorumGünaydın kızlar uzun zamandir girmiyorum 50.günde adet oldum ama 3 gün surdu normalde 5 gün sürerdi ilk pembe beyaz akıntıyla geldi sonra kahveye döndü koyuydu ... kırmızıya dönmedi hiç normalde çok sancim olurdu ama hafif ara ara oldu bugünde tamamen bitti yerleşme yaşayan boyle bisey yasadinizmi
İnşallah bakalımHamile gorunuosun canim kac gun gecmisti