Hamilelik görünüyor cnm, hayırlı olsun 2gün sonra tekrarla inşallah koyulaşır:)Kızlar bugünkü testim de böyle çıktı, ama hala emin olamıyorum
Cnm dikkat et uzan dinlen kanama çoğalmadığı sürece sorun yok, benimde 5haftalıkken kanama lekelenme şeklinde başlamıştı, ertesi gün deri parçası gibi parça pedime düşmüş kanamam çoğalmıştı, düşük yapmışım,2 gün de bir kan verdim değer düşe düşe sıfırlanmıştı, inşallah sorun yaşamazsın, tek yapman gereken fazla ayakta durma bekle bakalım, kanaman çoğalırsada dra görün hemen,Kızlar benim kahverengi akıntım geliyor hamilelikte bunu yaşayan var mı? Şuan 4. Ya da 5. Haftam
Gebelik tsti yptnmi hamile olablrsinArkadaşlar elimde ovulasyon testi vardı bi deneyeyim dedim t çizgisi çok koyu çıktı c çizgisi pembe şeklindeydi adetim 7 gün geçti bu arada.
böyle bir şey yaşayan var mı?
Hayır yapmadım bugün alıp yarın yapacağım inşallah.bu ayda umutlandım inşallah hamileyimdir.Gebelik tsti yptnmi hamile olablrsin
Sağıl canım dikkat edicemHamilelik görünüyor cnm, hayırlı olsun 2gün sonra tekrarla inşallah koyulaşır:)
Cnm dikkat et uzan dinlen kanama çoğalmadığı sürece sorun yok, benimde 5haftalıkken kanama lekelenme şeklinde başlamıştı, ertesi gün deri parçası gibi parça pedime düşmüş kanamam çoğalmıştı, düşük yapmışım,2 gün de bir kan verdim değer düşe düşe sıfırlanmıştı, inşallah sorun yaşamazsın, tek yapman gereken fazla ayakta durma bekle bakalım, kanaman çoğalırsada dra görün hemen,
Ovulasyon testın varmı başka .bugun mu yapmatın ovulasyonu ınsallah hamılesndrHayır yapmadım bugün alıp yarın yapacağım inşallah.bu ayda umutlandım inşallah hamileyimdir.
Canım sakın üzülme bende dün oldum ama zamanımız gelmedi demekki tevekkül edelim ve aklımızdan çıkaralımAdete döndü canım bu ayda olmadı malesf
Canımmm çok sevindim yaaaKızlar bugünkü testim de böyle çıktı, ama hala emin olamıyorum
Evet 2 tane var.Evet bugün yaptım testi.İnşallah inşallah Allah razı olsun.Ovulasyon testın varmı başka .bugun mu yapmatın ovulasyonu ınsallah hamılesndr
Bende 5 haftayim ama kahverengi akintim olmadi canim sari akintim oluyuKızlar benim kahverengi akıntım geliyor hamilelikte bunu yaşayan var mı? Şuan 4. Ya da 5. Haftam
Amiiinn Hmm dun yaptysa bugun ovuyu bı tekrarla dyecektmde gerek yok ozaman bakalım yarın guzel haberlerle gelrsın umarımEvet 2 tane var.Evet bugün yaptım testi.İnşallah inşallah Allah razı olsun.
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah..
3 günde 1 pet dolmadi yani damla damla ama değiştim hep aynıydı hep yoğunluğu çok akmadı yaniKanama sureklimi devam etti yoksa bi lavaboya girmende kan olup diger girmende hic olmadgi oldumu hakknda hayrlisi olsun.valla benim adetim dolu dolu gecmesine ragmen suan acaba hamilemiyim die dusunuorum
Yarın gidicem inş canım ben ilçedeyim pek imkanım olmuyorBende 5 haftayim ama kahverengi akintim olmadi canim sari akintim oluyu
Kendine dikat et doktorunla daniş bence
Canım nerelerdesin sen merak ettim yazacaktım özelden hatta3 günde 1 pet dolmadi yani damla damla ama değiştim hep aynıydı hep yoğunluğu çok akmadı yani
Canım Allahın izniyle hiçbirşey olmazYarın gidicem inş canım ben ilçedeyim pek imkanım olmuyor
Çok sağol canım rahatlattın beniCanım Allahın izniyle hiçbirşey olmaz
Kanaman kırmızı olmadığı sürece korkma
Kardeşimde yaşadı hiçbirşey olmadı sen içini ferah tut
O yerleşiyor annesi
Ağır kaldırma kendini yorma bu sürede
Canim oglum da Bnmde olmus tu lekelenmem Hatta az bir şey kırmızıyı bile dönmüştü sürekli yattım 7. ayıma kadar Progestan kullandım bol bol dinlen kalkmamaya gayret et Bir de doktoruna Danış Tabii İmkanın varsaÇok sağol canım rahatlattın beniİnş öyle olur
Tamam canım inşa yarın ilk iş gideceğim sağolCanim oglum da Bnmde olmus tu lekelenmem Hatta az bir şey kırmızıyı bile dönmüştü sürekli yattım 7. ayıma kadar Progestan kullandım bol bol dinlen kalkmamaya gayret et Bir de doktoruna Danış Tabii İmkanın varsa
Hayirli olsun canim
Suan kac haftaliksin peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?