Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kızlar bugünkü testim de böyle çıktı, ama hala emin olamıyorum
Hamilelik görünüyor cnm, hayırlı olsun 2gün sonra tekrarla inşallah koyulaşır:)
Kızlar benim kahverengi akıntım geliyor hamilelikte bunu yaşayan var mı? Şuan 4. Ya da 5. Haftam
Cnm dikkat et uzan dinlen kanama çoğalmadığı sürece sorun yok, benimde 5haftalıkken kanama lekelenme şeklinde başlamıştı, ertesi gün deri parçası gibi parça pedime düşmüş kanamam çoğalmıştı, düşük yapmışım,2 gün de bir kan verdim değer düşe düşe sıfırlanmıştı, inşallah sorun yaşamazsın, tek yapman gereken fazla ayakta durma bekle bakalım, kanaman çoğalırsada dra görün hemen,

Sağıl canım dikkat edicem

Kanama sureklimi devam etti yoksa bi lavaboya girmende kan olup diger girmende hic olmadgi oldumu hakknda hayrlisi olsun.valla benim adetim dolu dolu gecmesine ragmen suan acaba hamilemiyim die dusunuorum
3 günde 1 pet dolmadi yani damla damla ama değiştim hep aynıydı hep yoğunluğu çok akmadı yani

3 günde 1 pet dolmadi yani damla damla ama değiştim hep aynıydı hep yoğunluğu çok akmadı yani
Canım nerelerdesin sen merak ettim yazacaktım özelden hatta
Kuzum çok kafamıza takıyoruz
Adetimiz de gecikiyor düzenimiz de bozuluyor
Bence bukadar düşünemeyelim akışına bırakalım

Kızlar burada yazmak yasakmı bilmiyorum ama macunhaneden macun alıcam ben
Kullanan arkadaşlarım daha ilk kavanozda hamile kaldılar
Bir de hormonları da düzenliyormuş
Pco durumunda bile etkiliymiş
Enfeksiyon adet düzensizliği herşeyde faydasını gören varmış
En azından yararlı birşeyler yapmış olurum
Çok da kafaya takmayacağım bundan sonra
Çünk üzerine düştükçe hastalık çıkıyor
Biz 2 aydır deniyoruz tam anlamıyla , 2 aydır hem idrar yolu enfeksiyonu hemde vajinal enfeksiyon geçirdim antibiyotik ve bir sürü ilaç kullanmak zorunda kaldım
Aslında serbest bırakıp akışa geçmek lazım

Yarın gidicem inş canım ben ilçedeyim pek imkanım olmuyor
Canım Allahın izniyle hiçbirşey olmaz
Kanaman kırmızı olmadığı sürece korkma
Kardeşimde yaşadı hiçbirşey olmadı sen içini ferah tut
O yerleşiyor annesi
Ağır kaldırma kendini yorma bu sürede

Çok sağol canım rahatlattın beni İnş öyle olur
Canim oglum da Bnmde olmus tu lekelenmem Hatta az bir şey kırmızıyı bile dönmüştü sürekli yattım 7. ayıma kadar Progestan kullandım bol bol dinlen kalkmamaya gayret et Bir de doktoruna Danış Tabii İmkanın varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…