- 10 Ekim 2018
- 1.638
- 1.463
- 83
- 34
Maşallah kuzum çok sevindim❤❤![]()
Allah razı olsun kuzum inşallah sizler de en yakın zamanda bu güzel haberi vereceksiniz size çok dua ediyorum. ❤❤❤
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah kuzum çok sevindim❤❤![]()
İnşallah kuzum senden de Allah razı olsunAllah razı olsun kuzum inşallah sizler de en yakın zamanda bu güzel haberi vereceksiniz size çok dua ediyorum. ❤❤❤
Canım çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah32 hafta 5 gunluk gebeyim epilepsi hastasiyim ayni zamanda bobrek rahatsizligim var enfeksiyonum hic gecmiyo sancim cok oluyo doktorum bebege zarar verir dedi pazartesi gidicem doktora dogsa kuvezde ne kadar kalir
Mansallah ya gozun aydin canim benimKızlar kan sonucum 11070 çıktı. Keseyi gördük çok şükür.
Ay cnm cok sewindim tbrik ederim rabbim saglikli hayirli evlat nasip etsin insallah belirtilerin nelerdi ? Ne zmn Ne hissettin ?Kızlar kan testi yaptırdım 1393 çıktı![]()
Sagol canimm. Yok olmamasina uzulmem daha yeni basladim da gecikme tabi insani etkiliyor. Ama az once fazlasiyla bel ve kasik agrim basladi sanirim gelecek artik. Zaten bebis yoksa daha fazla bekletmeden gelir insaallah. Normalde 28 gunde bir duzenli olurdu.ama bebek dusunmeye basladiktan sonra boyle gecikme yasayan cok oluyomus okuduklarima gore. Heralde benimki de oyle oldu. Hepimizin hakkinda hayirlisi illa ki zamani gelince hayirlisiyla olur.Geç döllenmeyse belki ondan görünmemiştir cnm ümitsizliğe kapılma, hatta olmazsa yolun sonuymuş gibi streside bırak, evet hepimiz hemen olsun istiyoruz belki heycan sabırsızlık var, anlıyorumda, ama dedimya az önce gerçekten stres bi numaralı etken,, zamanında oluyomuydun normalde bilmiyorum ama 4gün gecikmişsin ne güzel bak bence geç döllenme olmuştur, pazartesi varsa bebiş zaten %100belli olurdua edicem senin için inşallah yüzünü güldürücek haberler duyarsın
çıkmazsada sakın üzülme yolun sonu değil, rabb'im zamanını bekliyordur dersin
![]()
Canim gebelik testinin sonucunu kesinlestirmen icin erken. Ben ilk gebeligimde adet gunu 2. Gebeliginde ise adete 5 gun kala gormustum 2. Cizgiyi. Ama ber hamilelikfarkli oluyor tabiki. Adet gunu tekrarla istersen ya da adetin bir iki gun gecikirse de tekrarlayabilirsin.Arkadaşlar merhaba ben yeni üye oldum uzun zamandır yorumları takip ediyorum. Eşimle bebiş yapmaya karar verdik ve ilk kez 25 mayısta korunmadan ilişkiye girdik. Hesaplamalarima göre 28inde yumurtlama günümdü ve biz 28inde de ilişkiye girdik. Ayrıca 3 Haziranda da ilişkiye girdik. Adet günüm hesaplamarima göre 11-12 haziran genelde düzenli oluyorum. Ancak 26-27 mayıstan beri bende çok yoğun bir akinti var rengi de koyu sari. Çok araştırdım ve enfeksiyon da olabilirmiş ama bende idrar yaparken ağrı, yanma, kaşınma olmuyor veya akintimda herhangi bir koku yok. O yüzden hamilelikten şüphelenip bugün gebelik testi yaptım ve sonuç negatif çıktı. Adetime 3-4 gün var. Benim sorum şu bu yoğun ve sari akinti hamilelik belirtisi olabilir mi? Ayrıca şu anda adet oncesi yaşadığım belirtileri de yaşıyorum. Göğüslerde şişkinlik ve ağrı, bel ağrısı gibi gibi. Sizce hamile olabilir miyim? Gebelik testini ne zaman tekrarlamalıyım? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Canim gebelik testinin sonucunu kesinlestirmen icin erken. Ben ilk gebeligimde adet gunu 2. Gebeliginde ise adete 5 gun kala gormustum 2. Cizgiyi. Ama ber hamilelikfarkli oluyor tabiki. Adet gunu tekrarla istersen ya da adetin bir iki gun gecikirse de tekrarlayabilirsin.
Cok saol canim benim insallahCanım çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah![]()
Tam yumurtlama zamanların hatta ovulasyon yakın görünüyor birkaç gün değerlendir, hamilelik için çok erkenEki Görüntüle 2276795 ovulasyon testimi ilk defa bu kadar koyu goruyorun gecen ay belki 10 tane yaptim yakalayamadim bu ay hic yapmayacaktim ama bugun cok sisdetli kasik agrim oldu ve 1 haftadir lekelenmem var bu sabahda kahve rendi gelsi baya peceteye bende bi ovulasyon yapiyim dedim sonuc bu 23 maysda adet oldum acaba yumurtalama mi yoksa hamilelik olabilirmiki oy oy
Bence tam ovulasyon zamani koyu olan test acik renk olan control cunki . hamilelikde soyle dusundum acaba adetim ustune gorme gbimi oldum die cnki bu kadar lekelnme hic yasamadim bense anlam veremiorum .iki gun daha ovulasyon yapmaya devam ederim siliklesrse yumurtlamsmdr koyu devam edersede gebelik testi yaparmTam yumurtlama zamanların hatta ovulasyon yakın görünüyor birkaç gün değerlendir, hamilelik için çok erken
Evet yazan surenin ustundeki cizgiler yaniltabiliyor. En iyisi bir kac gun daha bekleyip sabah ilk idrarla testi yenileyin. İnsaallah guzel haberler alirsinizOncelikle cevabınız icin cok tesekkur ederim. Sanırım adet günümü bekleyeceğim. Bir de testi yaptıktan 3 saat sonra ikinci çizgi silik olarak belirdi ama yarım saat sonra oluşan çizgileri sanırım çok dikkate almamak gerekiyormus? Tecrübeli anne olarak ne düşünüyorsunuz?
Evet yazan surenin ustundeki cizgiler yaniltabiliyor. En iyisi bir kac gun daha bekleyip sabah ilk idrarla testi yenileyin. İnsaallah guzel haberler alirsiniz
Ben ters görmüşüm evetBence tam ovulasyon zamani koyu olan test acik renk olan control cunki . hamilelikde soyle dusundum acaba adetim ustune gorme gbimi oldum die cnki bu kadar lekelnme hic yasamadim bense anlam veremiorum .iki gun daha ovulasyon yapmaya devam ederim siliklesrse yumurtlamsmdr koyu devam edersede gebelik testi yaparm
Malesef test yoksa dedgm gbi bi kac gun ovu denerim siliklesmezse hamilelik testi alirim aynen degerlndirim valla bu ayda hic test yapmayacam yumurtlamayi faln takip etmeyecem diodumBen ters görmüşüm evetgebelik testi yok mu elinde, şüphen varsa bir de onu denesen?
Sen yine de değerlendirmeyi ihmal etme birkaç gün![]()
Canım bende aynı şeyi yaşamıştımMalesef test yoksa dedgm gbi bi kac gun ovu denerim siliklesmezse hamilelik testi alirim aynen degerlndirim valla bu ayda hic test yapmayacam yumurtlamayi faln takip etmeyecem diodumboyle dusundum ya hemen pozitifi gordum gecen ay bir suru test yaptim hic boyle koyuya denk gelmemistim bakalim hamilelikde dusunmuorum diodum belki hamilede kalirim
![]()