Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kizlar sabah yaptigim test bu ya acaba diorum varmidir yoksa banami öle geliba ama saate bakmadim
Canım ben çizgi görüyorım çok silik
Kan verme şansın varsa bayram da geliyo mutlaka ver bence

Eklentiler

• A078B63D-9187-4F5D-A5CF-BA2ECB35A054.png
    417,7 KB · Görüntüleme: 34
İşte hicbir belirti olmadı canım bat günü geçip hala sıcak olduğumu fark edince şüphelendim. Evet beklenmeyen bir gebelik oldu çünkü o ay eşim iş yerini kapattı hala maddi bir takım olaylar içindeyiz vede çocuğumuz da var yaşımız da var 40 olacağım doğumda bütün b bunlara rağmen şunu söyleyebilirim istenmeyen bir gebelik ti ama istenmeyen bir bebek olmayacak inşallah alıştık tabiki aşkında güzel bir duygu Allah in vardır bir bildiği dedik ve o verdiği armağan ile daha güzel günler yaşayacağımızı hissediyoruz

Kızlar 23 Mayıs’ta çatlatma yaptırdım sonra iki günde ilişki oldu beyaz akıntım var ve ilk hamileliğimde de erken zamanlarda göğüs hassasiyeti ve acımasından anlamıstım şimdi yine aynısı var inşallah olmustur

Ts ederm amin doktor 3 4 gun sonra tekrar gel kan ver yukselme olabilir dedi insallah hala umut etmeye calisiorum ya suna bak ilacda vermedi bilerek olabilir hala dio bilmiom ya hayirlisi olsun

Arkadaşlar üzerinde çarpı olanı bugün yaptım diğerini de iki gün önce yapmıştım çarpı olanda çok çok. Çok silik çizgi var mı yoksa ben mi kafayı yedim

Eklentiler

• 69615220-2796-4185-ACD9-9D4320EC7F91.jpeg
    45,7 KB · Görüntüleme: 78
  • C0BBE977-667D-48FB-A9D9-55388ACE65FB.jpeg
    47,6 KB · Görüntüleme: 80
  • C4FCEEB7-C86C-482F-AFD7-577BF1B3DF56.jpeg
    49,4 KB · Görüntüleme: 83
Arkadaşlar üzerinde çarpı olanı bugün yaptım diğerini de iki gün önce yapmıştım çarpı olanda çok çok. Çok silik çizgi var mı yoksa ben mi kafayı yedim
Canım fotoğraf çok net değil o yüzden tam fikrimi söyleyemiyorum ben
Düz bir zemine koyup netleştirip çeksen

Ben çok silik birşey görebiliyorum ama ne yazık ki fotoda belli olacak kadar değil

Eklentiler

• image.jpg
    199,4 KB · Görüntüleme: 73
  • image.jpg
    96 KB · Görüntüleme: 87
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…