Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Canım adet günün geçmediyse zaten, 2000lerde beklemesi tuhaf olmuş erken öğrenmenin dezavantajı değerin sağlıkla yükselmesini beklemek. İki gün sonra git mümkünse aynı yerde baktır yine hcg’ye ama olumsuz bir şeyler derse de çok aldırma bence, duyma bile değer artışına göre başka bir doktora gidersin, yok değerin sağlıksız yükselirse ya da düşerse hayırlısı..

İnşallah kuzum Allah razı olsun ya zaten ümidim yoktuda idrar testi ümitlendirdi beni işte yoksa kan vermeye niyetimde yoktu nabalım nasip herşey
Ah bu testler geçen hafta ben de yaşadım aynı şeyi hatırlıyorsundur, çizgi vardı ama adet oldum Haziran güzelllikler getirsin bize

Bende öyle diyorum kuzum rabbim büyük

Kızlar ben geçen ay 18 Nisan’da regl oldum 28 günde bir olurum net hiç şaşmadı bugüne kadar bu ay olmadım idrar testi negatif bi kaç kez yaptım sabahları cuma günü yani 17 mayısta kan verdim 0.25 çıktı beta hcg ne önerirsiniz dr tekrar gideyim mi bi adet belirtisi hiç yok bende değişik bir kasık ağrısı ve akıntı yaşıyorum. Bekleyeyim mi ne zaman kan vereyim hesap edip yarrımcı olurmusunuz

Canım 40 larda öğrenenler var. Ben öğrendiğimde adete 4 gun vardi 110 du değerim. Kese 1500 2000 lerde ancak görünüyor o yuzden oyle demiştir. 2 günde bir kandan artışa bakılmalı iki katina en az çıkması lazım. Ama içini ferah tut hamilesin ins

Kızlar merhaba benimde günüm Pazar Aralık’ta kürtaj oldum 2 aydır kendimi hazır hissediyorum geçen ay olmadı inşallah bu ay nasip olur Şuan için göğüs ucum biraz koyulaştı ve kabızım inşallah belirtidir bunlar

Anliyorum seni canm. Allah yardimciniz olsun insaalah tez zamanda sağlıkla nasip olur. Esin de sperm testi yaptirdi mi. Ben rahim filminin ise yaradigini düşünüyorum kendimde. Insaalah sende de yarar

Kuzum eşim sperm testi yaptırdı her şey gayet iyi çıktı. Hatta 3 doktora gösterdik ve hiç sorun yok dediler. Sadece ben rahim filmi çektirmedim o kadar. Âdet olunca onu çektireceğim.

canım merhaba,regli gününüz geçmiş tabi ki ama 0.25 sonucuda negatif gözüküyor yani tekrar bi test ya da kan verseniz şimdi 5gün geçmiş oluyor şu an kesin olur çıkan sonuç,inş rabbim gnlünüze göre versin☺
bende mart ilk hafta kürtaj oldum,bu ay denicez bugün yarın yumurtlama günümÖnceki hamileliklerimde en büyük belirtim göğüslerimin koyulaşması şişkinliği ve orta kısmında ki beneklerin netliği olmuştu,kabızlık biraz daha ilerleyen haftalarda gelmişti,inş gönlünüze göre olur bu ay hamilesinizdir
Bana dua edin sabah kan testi vericem
Allah gönlünüze göre versin inşallah

Canım Allah razı olsun. O pedi duydum mutlaka araştıracağım. Bir de onu deneyeceğim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…