- 10 Ekim 2018
- 1.638
- 1.466
- 83
- 34
canm birşeyimiz yok derken neleere baktirdiniz eşin ve sen ikinizde tam muayeneden gectiniz mi? Biz 8 ay denedik olmayinca gittik tam detayli muayene olduk bende de esimde de ufak problemler cikti ama cok şükür 3.ayinda mutlu haberi aldik. Keske daha once hepsini yaptrsaydik dedik. Ayrica rahim filmi cektirdim ve 41 meryem suresine cok inanarak okudum 41bittikten sonra birdaha hasta olmadim cok şükür. Bitkisel seylere de inan gercekten etkili oluyor ama her hormonunu bilip ona gore kullanmak şartıyla. Mesela ben tam incir falan alip incir kürüne baslayacaktim. Megersem benim prolaktinim yüksekmiş ve incir bunu daha da yukseltiyormus. Esimde de sperm hizi ve sayisi düşükmüş mesela.. bosa kurek çekmişiz onca ay..
canm ben de goruyorum insaalah saglikli bir gebeliktir kan sonucun olumlu cikar unarim.
Ben 2017de hamile kaldigimda acıbadem e gideyim dedim muayene olmadan sirf test 150 lira dedilerdirek çıktım tabi :)
Kuzum rahim filmi hariç her türlü tahlili yaptırdık, her türlü muayene olduk ve her şey çok iyi çıktı. 3 ay aklıma bile getirmedim heyecan olmasın vücudum etkilenmesin diye ama yine olmadı. Âdet olursam âdet bitimine rahim filmi çektireceğim. Eşimle yediğimize dikkat ediyoruz. İlaç kullanmıyorum. 2 güne bir ilişkiye giriyoruz ama bebek yok.
Rabbim henüz yazmamış. Ama artık dayanacak gücüm kalmadı. Çünkü ben 2 buçuk sene vajinismus imtihanı yaşadım. Çok çok zor günlerdi. O kötü günler bebeğin olmamasıyla yine geldi... Burada mesajlaştığım arkadaşlarımın bebeklerinin cinsiyeti bile belli oldu ama ben yıkığım...