Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

canm birşeyimiz yok derken neleere baktirdiniz eşin ve sen ikinizde tam muayeneden gectiniz mi? Biz 8 ay denedik olmayinca gittik tam detayli muayene olduk bende de esimde de ufak problemler cikti ama cok şükür 3.ayinda mutlu haberi aldik. Keske daha once hepsini yaptrsaydik dedik. Ayrica rahim filmi cektirdim ve 41 meryem suresine cok inanarak okudum 41bittikten sonra birdaha hasta olmadim cok şükür. Bitkisel seylere de inan gercekten etkili oluyor ama her hormonunu bilip ona gore kullanmak şartıyla. Mesela ben tam incir falan alip incir kürüne baslayacaktim. Megersem benim prolaktinim yüksekmiş ve incir bunu daha da yukseltiyormus. Esimde de sperm hizi ve sayisi düşükmüş mesela.. bosa kurek çekmişiz onca ay..
canm ben de goruyorum insaalah saglikli bir gebeliktir kan sonucun olumlu cikar unarim.

Ben 2017de hamile kaldigimda acıbadem e gideyim dedim muayene olmadan sirf test 150 lira dediler 😲😲😲 direk çıktım tabi :)

Kuzum rahim filmi hariç her türlü tahlili yaptırdık, her türlü muayene olduk ve her şey çok iyi çıktı. 3 ay aklıma bile getirmedim heyecan olmasın vücudum etkilenmesin diye ama yine olmadı. Âdet olursam âdet bitimine rahim filmi çektireceğim. Eşimle yediğimize dikkat ediyoruz. İlaç kullanmıyorum. 2 güne bir ilişkiye giriyoruz ama bebek yok.
Rabbim henüz yazmamış. Ama artık dayanacak gücüm kalmadı. Çünkü ben 2 buçuk sene vajinismus imtihanı yaşadım. Çok çok zor günlerdi. O kötü günler bebeğin olmamasıyla yine geldi... Burada mesajlaştığım arkadaşlarımın bebeklerinin cinsiyeti bile belli oldu ama ben yıkığım...

Ben bugun idrar testi yapacagim ya nasil yapmaliyim normlde ilk israrla yapioruz ya idrarimi tutmammi lazim ve kac saat tutmaliyim sizce

Ya ne bileyim işte kuzum aylardır o kadar negatif gördüm ki hala inanasım yok 😂Ay inşallah hepimiz kutlama yaparız valla öslemciğimde yarın yapçak inşallah hepimiz hamişizdir 🙏🏻🙏🏻🙏🏻Düşüncesi bile harika 😂😇😇

Gittim kanı verdim. Ultrasonla duvara da baktı çok kalın %80 hamilelik var ama sonucu bekleyelim erken çünkü eğer sonuç 2000 civarı olursa kesin deriz 2 gün sonra da kese gözükür dedi ama ben doktordan memnun kalmadığım için pozitif çıkarsa da gitmeyi düşünmüyorum. Başka doktora gideceğim.

Gittim kanı verdim. Ultrasonla duvara da baktı çok kalın %80 hamilelik var ama sonucu bekleyelim erken çünkü eğer sonuç 2000 civarı olursa kesin deriz 2 gün sonra da kese gözükür dedi ama ben doktordan memnun kalmadığım için pozitif çıkarsa da gitmeyi düşünmüyorum. Başka doktora gideceğim.
Ayyy hamile misin şimdi

Kuzum rahim filmi hariç her türlü tahlili yaptırdık, her türlü muayene olduk ve her şey çok iyi çıktı. 3 ay aklıma bile getirmedim heyecan olmasın vücudum etkilenmesin diye ama yine olmadı. Âdet olursam âdet bitimine rahim filmi çektireceğim. Eşimle yediğimize dikkat ediyoruz. İlaç kullanmıyorum. 2 güne bir ilişkiye giriyoruz ama bebek yok.
Rabbim henüz yazmamış. Ama artık dayanacak gücüm kalmadı. Çünkü ben 2 buçuk sene vajinismus imtihanı yaşadım. Çok çok zor günlerdi. O kötü günler bebeğin olmamasıyla yine geldi... Burada mesajlaştığım arkadaşlarımın bebeklerinin cinsiyeti bile belli oldu ama ben yıkığım...

canım ben seni çok iyi anlıyorum
insanın etrafındakiler,çevresi ,ne kadar etkilemiyor bizi desek te inanılmaz etkiliyor
ki sen vajinusmus gibi çok zor bir sınavı yenmiş bir insansın
bak ne kadar güçlüsün
bir çok insan bu sınavı geçemiyor
yıllarca hemde
en başta böyle düşün ne olur
ki Rabbimin hepimize vereceği çocuklarımız için bir zamanı var
tevekküle geçip kabul edersek nice güzel mutlulukları yaşarız hep beraber inşallah

canım çok sevindim bak hamilelik varmış çok şükür :KK200:

canım ben seni çok iyi anlıyorum
insanın etrafındakiler,çevresi ,ne kadar etkilemiyor bizi desek te inanılmaz etkiliyor
ki sen vajinusmus gibi çok zor bir sınavı yenmiş bir insansın
bak ne kadar güçlüsün
bir çok insan bu sınavı geçemiyor
yıllarca hemde
en başta böyle düşün ne olur
ki Rabbimin hepimize vereceği çocuklarımız için bir zamanı var
tevekküle geçip kabul edersek nice güzel mutlulukları yaşarız hep beraber inşallah
Kuzuu sen naptın hasta olmuş muyduun

Kuzuu sen naptın hasta olmuş muyduun

ben oldum kuzum
çok hafif gölge gibi çizgi vardı ama ben görememiştim burdaki arkadaşlar görmüştü birkaçı
sonra bir umutla kan vermeye gittim ve sıfır :(
kimsayal mı oldu yoksa testmi yanılttı bilmiyorum
ovulasyon testi de çok koyu çıkmıştı çünkü
hiç gecikmezdi adetim
6 gün gecikmeyle gitmiştim kan vermeye
ama bundan sonra adet günü gelmeden yapmaya başlıcam testleri :rolleyes:

Forumda pek güvenilir bir marka değil ama hiç belli olmaz canım. 4ündeki pik ile yumurtlama 5inde olur. Bununla da hamilelik oluşsa bugün 15.gün olacaktı, çizgi daha koyu çıkmalıydı.geç döllenme geç yumurtlama oluyor, yumurtladıysan çok sonra döllenme olmuyor. O yüzden varsa eğer 7sindeki pik 🤗
Hayırlısı olsun canım ne diyeyim varsa yoksa çıkar zaten kanda bende güvenmiyorum buna

Back