Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Belki de o zaman daha netlesir diye mi 23 nisanda adet gordum 8 9 unda catlama oldu agrili 14 une kadar belirli tarhler gun verdi bugun 20 si cok siddetli bel agrisi cekiyorum adet olcagim zaman boyle olmazdim ki 13 gun gecti catlamadan
Büyük ihtimalle kesin olsun diye :) inş güzel haber alırsın

Canım çok zor bir durum gerçekten rabbim hepimize tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Hepimize kuzum amin.

3 ay hiç kafama takmadım yine gebelik olmadı valla artık ne yapacağımı şaşırdım. Tek sığınağım Rabbim ve dualarım...

sabah yaptım bir tane daha mı yapayım? Direkt özele gidip gebelik testi desem yaparlar mı acaba yoksa illa doktor randevusu mu isterler?
Yok canım yaptırabilirsin direk git gebelik testi yaptırmak istiyorum de

Görüyorum ben de inş şenindedir meleğin canım ☺ Ben de hala beklemedeyim :)
Ay inşallah kuzum güvenemiyorum ki işte ya beklicem bakalım en azından yarınıda bekleyeyim bakalım hepimize inşallah tez zamanda nasip Etsin.Dualarım hepimize

biliyorsun aynı sorunu ben de yaşıyorum. hala idrak edebilmiş değilim. kaç gün gecikti? ya da gecikti mi? 14.40 a randevu aldım ben de yeter diyip bakalım ne çıkacak.
Bugünemi aldın canım benim bugün gecikmenin 5. Günü kuzum

aradım dedi ki yok illa randevu gerekiyor yoksa ücret çıkar. ( pek inanmadım ama ne olur ne olmaz diye aldım randevu. zaten acıbadem hastanesi genelde paragöz oluyor. )
Ay evet ya ben bi kere medikal de kan testi yaptırdım sadece 80 tlydi diğer özellerde 20 TL yani

ay oldu bu iş. 5 gün gecikmiş ve çizgi var. daha ne olsun. sen içini ferah tut. inş seninle bebiş. sonra çifte kutlama yaparız allah izin verirse.
Ya ne bileyim işte kuzum aylardır o kadar negatif gördüm ki hala inanasım yok Ay inşallah hepimiz kutlama yaparız valla öslemciğimde yarın yapçak inşallah hepimiz hamişizdir Düşüncesi bile harika

Sen içini ferah tut belirtilerin var mı peki
Canım yaklaşık 20 gün dem beri belim ağrıyordu ama hiç belirti demedim çünkü fıtığım da var benim sonra adet olmam gereken günden önce göğüslerim acayip şişti ve ağrımaya başladı 3 günden beri de kalçama vuruyor ağrı sol tarafım sanki böbreğim ağrıyor bide bu kadar erken olurmu bilemem ama geçen gün yumurta yedim ve istifra ettim dünde çok adet ağrısı yaşadım dedim sabaha olurum diyorum ya kan vermeden kesin hamileyim diyemem çünkü bu idrar testlerine güvenemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…