Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Canım yaklaşık 20 gün dem beri belim ağrıyordu ama hiç belirti demedim çünkü fıtığım da var benim sonra adet olmam gereken günden önce göğüslerim acayip şişti ve ağrımaya başladı 3 günden beri de kalçama vuruyor ağrı sol tarafım sanki böbreğim ağrıyor bide bu kadar erken olurmu bilemem ama geçen gün yumurta yedim ve istifra ettim dünde çok adet ağrısı yaşadım dedim sabaha olurum diyorum ya kan vermeden kesin hamileyim diyemem çünkü bu idrar testlerine güvenemiyorum

Benim de göğüs şişmesi ve ağrı vardı ama bugün göğüslerim normale döndü :KK43: Sadece kasık ağrım var. Bat 6 sabrediyorum. İnşAllah gelmiştir senin bebişin kuzum dualarım seninle:dua:

Benim de göğüs şişmesi ve ağrı vardı ama bugün göğüslerim normale döndü :KK43: Sadece kasık ağrım var. Bat 6 sabrediyorum. İnşAllah gelmiştir senin bebişin kuzum dualarım seninle:dua:
Valla kuzum benimde göğüslerim normal şuan arada bi Şili’yi dayanamadım gidicem kan vermeye birazdan duş edin bana ne olur yıkılmayayım

2270736

Kuzum her duamda yalvarıyorum. Dayanamıyorum diyorum. Ama hala imtihanım devam ediyor. Yine bebek yoktur eminim. Olsa kasık ağrım falan olur. Artık bebek severken korkuyorum, çünkü benim bebeğim yok ve hasret olduğum için sevdiğimi düşünüp bana acıyorlar. Anne olmayı hak etmeyen bebeğine bakmayan sadece sosyal medyada resmini paylaşmak için bebeğine yanaşan arkadaşlarım bile 2. 3. çocuğu doğurdu.

Bana doktora git şurada iyi doktor varmış diyorlar ama bizim hiç sorunumuz yok. Buna kimse inanmıyor. Bu çok kötü çok zor bir durum.

Çok büyük bir imtihan. Ben 2 buçuk sene vajinismus imtihanı yaşadım şimdi de bebeğim olmuyor. Bebeği olan arkadaşlarım yüzüme dahi bakmıyorlar. Ama yine de her zaman dua ediyorum...
canm birşeyimiz yok derken neleere baktirdiniz eşin ve sen ikinizde tam muayeneden gectiniz mi? Biz 8 ay denedik olmayinca gittik tam detayli muayene olduk bende de esimde de ufak problemler cikti ama cok şükür 3.ayinda mutlu haberi aldik. Keske daha once hepsini yaptrsaydik dedik. Ayrica rahim filmi cektirdim ve 41 meryem suresine cok inanarak okudum 41bittikten sonra birdaha hasta olmadim cok şükür. Bitkisel seylere de inan gercekten etkili oluyor ama her hormonunu bilip ona gore kullanmak şartıyla. Mesela ben tam incir falan alip incir kürüne baslayacaktim. Megersem benim prolaktinim yüksekmiş ve incir bunu daha da yukseltiyormus. Esimde de sperm hizi ve sayisi düşükmüş mesela.. bosa kurek çekmişiz onca ay..
Kızlar ben dayanamadım test yaptım böyle çıktı ama bıraktım ilk çıkmayınca muhtemelen 10 dakika içinde çıktı ama güvenim yok hala bi bakarmısınız
canm ben de goruyorum insaalah saglikli bir gebeliktir kan sonucun olumlu cikar unarim.
aradım dedi ki yok illa randevu gerekiyor yoksa ücret çıkar. ( pek inanmadım ama ne olur ne olmaz diye aldım randevu. zaten acıbadem hastanesi genelde paragöz oluyor. :duduk:)
Ben 2017de hamile kaldigimda acıbadem e gideyim dedim muayene olmadan sirf test 150 lira dediler 😲😲😲 direk çıktım tabi :)

Hamilelik var mi kizlar adetim 2 gun gecikti. 2. Cizgi yamuk sanki yaptığım 2. Test de negatif çıktı hangisine inansam bilemedim 😏
Canm bozuk gibi geldi bana test ya.. baska testin yokmu elinde? Umarim vardir ama boyle daginik cikmamasi lazim. Biraz bulanik cikmis daha net resmi varmi

canm birşeyimiz yok derken neleere baktirdiniz eşin ve sen ikinizde tam muayeneden gectiniz mi? Biz 8 ay denedik olmayinca gittik tam detayli muayene olduk bende de esimde de ufak problemler cikti ama cok şükür 3.ayinda mutlu haberi aldik. Keske daha once hepsini yaptrsaydik dedik. Ayrica rahim filmi cektirdim ve 41 meryem suresine cok inanarak okudum 41bittikten sonra birdaha hasta olmadim cok şükür. Bitkisel seylere de inan gercekten etkili oluyor ama her hormonunu bilip ona gore kullanmak şartıyla. Mesela ben tam incir falan alip incir kürüne baslayacaktim. Megersem benim prolaktinim yüksekmiş ve incir bunu daha da yukseltiyormus. Esimde de sperm hizi ve sayisi düşükmüş mesela.. bosa kurek çekmişiz onca ay..
canm ben de goruyorum insaalah saglikli bir gebeliktir kan sonucun olumlu cikar unarim.

Ben 2017de hamile kaldigimda acıbadem e gideyim dedim muayene olmadan sirf test 150 lira dediler 😲😲😲 direk çıktım tabi :)
İnşallah kuzum ya inşallah

Kızlar ben dayanamadım test yaptım böyle çıktı ama bıraktım ilk çıkmayınca muhtemelen 10 dakika içinde çıktı ama güvenim yok hala bi bakarmısınız
canımm ben görüyorum çizgiyi
keşke gitsen doktora en azından anlarız ne değildir diye
ben 6 gün gitmediğim için çok pişmanım
varsa bile kimyasal olup gidiyor belki gitmek en doğrusu

Valla kuzum benimde göğüslerim normal şuan arada bi Şili’yi dayanamadım gidicem kan vermeye birazdan duş edin bana ne olur yıkılmayayım
Canımm çook silik ben de gördüm, inşallah vardır da yok yere umutlanmış olmayız 🙏🙏

Ana şöyle bir şey var, senin ovulasyon testinde hatırladığım en belirgin pik yapan 7 mayıstı. 8’inde çatlamış olda yumurtan ve o günleri değerlendirdiysen bugün 12.günün yumurtlamadan sonraki. Silik çizgi normal yani 😍 daha öncekiler olsa ihtimal vermezdim açıkçası ama öyle kalmış aklımda, inşallah da öyle olmuştur 🙏🤗❤️

Back