Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Öyle tabi kuzum rabbim büyük elbet bir zamanı vardır diyorum herşeyin ya bir doktora git canım en azından hamilelere verilen ilaçlardan verir çok geçmiş olsun

Bu rahim muayenesi nasil oluor
Ts ederm cnm insallah ve insallah rabbim isteyen herkeze nasip eder dualarimizi kabul eder.
Cnm bnm bn bi kac yerde arastirmistim merak ettim ve 1 yildir deniyorum ayiptir solemesi elini iyice temizleyip parmagini vajinaya sokuyosun rahime degiyo girisine burasi hep sert oluyo gebe degilsen ki 1 senedir sertti bnm yumusar ve bu sertlik yok olursa gebeymissin iki uc gundur bnm yumusak yani surekli yaptigim icin degisikligi hissediyorum ilkkez degisik geldi bazilari oturarak yapio bazisi ayakda yada yatarak bn oturuodum hep öle yaptigim icin anliorum degisikligi cogu kisi yapio bazi doktorlarda yapiomus vs

Oyle bi duymustum ama detayini hic merak etmemistim ilgincmis sagol canm aciklaman icin sonucunu bizimlede paylas insallah hamilesndr ne kadar kalmisti adetine

Oyle bi duymustum ama detayini hic merak etmemistim ilgincmis sagol canm aciklaman icin sonucunu bizimlede paylas insallah hamilesndr ne kadar kalmisti adetine
Aa 10 gun saniodum 7 gun var daha insaah cnm bnm hber veririm olumlu olumsuz umarim iyi sonuc alirim tek tavsiyen sonuc olumluda olsa olumsuzda cörek otu kuru ile hamile kalan cok insan varmis deneyin.

Canım bugün daha da arttı sanki ağrılarım ara ara geldi bekliyorum sanırım adet olucam ben ya ya bebişim yok herşeyin hayırlısı sağlıklısı diyorum kuzum Sende dikkat et kendine kuzum ya
Belim agrıyo kalçana vuruyo oradan sol bacağıma aşırı derece uff saat 12 ti geçtiği için bugün adetin 9. Günü hala gelen giden yok karnıma sancılar giriyo bi anda gidiyo ama göğüslerimde belirti yok adet olmak için

Anladım canım ya benimde bazen kalçama vuruyor anlamadım gitti göğüslerde arada bi normale dönüyo ama ağrı var ya adet ağrısı da oluyo arada hele bugün bayılacak gibi oldum elim ayağım tutmadı sanki heh dedim geliyo galiba ama sabaha bakıcaz artık geldimi gelmedimi hersey nasip kuzum hakkımızda hayırlısı olsun üzülüp paralanmak yok

Aa 10 gun saniodum 7 gun var daha insaah cnm bnm hber veririm olumlu olumsuz umarim iyi sonuc alirim tek tavsiyen sonuc olumluda olsa olumsuzda cörek otu kuru ile hamile kalan cok insan varmis deneyin.
Insallah guzel sonuc alrsn canm .tamam canim sagol denerim Allahtan bisey olmazsa

Aynen kuzum bakalım gelmezse Salı öğreniriz ne olduğunu Ama umudum var hep var

Öyle tabi kuzum rabbim büyük elbet bir zamanı vardır diyorum herşeyin ya bir doktora git canım en azından hamilelere verilen ilaçlardan verir çok geçmiş olsun

Kuzum inşallah bebişin vardır hayırlısı olsun.

Benim yine adetim gecikti 4.günüm
Ama hamile değilim çünkü hiç belirtim yok. Âdet olup bitince doktora gideceğim.
Artık umut falan kalmadı bende
Eşimle konuştuk tüp bebek yaptırabiliriz.
Hiç sorunumuz yok ama bebek de olmuyor.
Ya aşılama ya da tüp bebek doktor ne derse onu yapacağız.

Artık insanların bana acıyarak bakmasından bıktım....

Merhaba canım uzun zamandır girmiyorum nete. Herşeyden uzak kalmak istemiştim. geçen yıl şüphelendiğim süreçte kaşık bel mide bulantısı yani kısaca tüm belirtiler olmasına bat günümden geçmesine rağmen gittiğim hastanedeki dr anlayamamış. meğersem düşük yapmışım dr bunu anlayamayıp kum döküyorsun demişti.
Sonrasında bir başka hastane ve dr’a göründüğümde öğrendim gerçeği. Ve ben bu akşam da ovülasyon testi sayesinde gebe olduğumu öğrendim. İnanamadım şaşırdım . Sonrasında gebelik testini uyguladım hemen ve aynı çift çizgiyi onda da gördüm.
Ve ben halen de inanamadığım için hastaneye gittim kan testi yaptırdım gece yarısı
Şükürler olsun rabbime verdiği ceza sona erdi. Hak etmiştim çünkü daha evvel gebeliğimi sonlandırmak zorunda kalmıştım istemeyerekte olsa. Ve şimdi eşimden boşanacağım bir süreç geçiriyordum ki;
Bi gece sabaha karşı uyanıp hamileyim diye gözümü açtım rüyamı gördüm de o şekilde uyandım halende anlamış değilim. Ki ben evde tektim eşimle yaşadığımız sorunlardan dolayı bebek mevzusunu kapamıştım. Hatta onun annesine inat çocuk getirmeyeceğimi söylemiştim.
Çünkü eşimin annesi beni kusurlu görüyordu evlendiğim günden buyana oysaki bir çok hast. Gidip testler yapıp ona hiç bir şeyim yok dememe rağmen benim en sonunda pisikolojimi bozdu.
Neyse; eşim benimle barışmak için geldiğinde bir kez daha evliliğime şans vermek istedim. Ve şimdi öğreniyorum ki; Meğersem ben hamileymişim.
O gece gördüğüm yada yaşadığım her ne ise eşimi affetmeme evliliğime şans vermeme neden oldu.
Anneler gerçekten hissediyormuş. Lakin hamile olduğum hiç aklıma gelmemişti çünkü çok denedik
Lütfen umudunu kıracak hiç bir şey yapma ve bu çocuk meselesini eşinle birlikte olduğunda aklına getirme inşallah güzel haberler alırım senden dualarım anne olmak isteyen herkeze

Aynısından bendeee canım

Üzme kendini kolay bir süreç olduğunu düşünmüyorum asla zor ve sabır isteyen bir süreç
Sen yeterki dua etmekten Allahtan istemekten vazgeçme. İnsanları boşver eşinle aranı iyi tutki birbirinize hem destek olur gende moral verirsiniz.
Annelerin dua ları kabul olurmuş derler. Rabbim en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip eder herkeze üzme kendini lütfen

İlk başlarda bende böyle düşünüyordum. Çok istedim hep dua ediyordum her ay bir umut diyordum aynı zamanda da doktorlardan korkuyorum :/ 6 sene oldu evliyiz 5 senedir istiyoruz ama nedense 6 ay önce gittim sadece doktora oda eşimi kırmamak içindi ve 1 hafta sonrasında ameliyat oldum kistim varmış 6 cm alındı. Eşimin desteğiyle kolay atlattığım 1 haftalik süreç sonrasında kontrolde doktor kistin gebeliğe engel olmadığını, bizde herhangi bir sorun olmadığını ve çocuk için 3 ay beklememiz gerektiğini söyledi bekledim o dönemde normal yollarla korunduk fakat sonraki 3 ayı yine hüsran bu ay çörek otu bal tarçın denedim ki ben hiç inanmam böyle kürlere aşırı derecede agrılarım var ve yine pekte umudum yok hayırlısı demekten de dilimde tüy bitti

Kızlar bat 6 Bu ay regl olursam ovulasyon testi alcam ama karar veremedim acaba şimdi alsam mı içinde gebelik testi olanlardan regl gecikirse test yaparım regl olursa ovulasyona başlarım diyorum ama alsam mı almasam mı bilemedim sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…