Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kocamn keyfi gelrse yarn test yacamda sanki kask agrilarm artti gbi blki hasta olurum
inşallah olmazsın canım hayırlısı

Anladm ts ederim insallah vardir allah ragzi olsun bnm gibi olan varmi onu merak etmistim. Ve rabbim saglikli hayirli evlat nasip etsin sana dogumun kolay olsun insallah 🤲
Amin canım inşallah sende bi test yap bakalım ne çıkıcak bekliyorum haberlerini canım

Öyle tabi kuzum rabbim büyük elbet bir zamanı vardır diyorum herşeyin ya bir doktora git canım en azından hamilelere verilen ilaçlardan verir çok geçmiş olsun 🙏🏻🙏🏻
aynen öyle canım en doğru zamanda gelir inşallah meleğin :dua::dua: aile hekimine gitsem verir mi acaba doğal yollarla iyileştirmeye çalışıyorum ama yokk helak oldum öksürmekten artık

Günaydınn canım test yapmama gerek kalmadı sahurda regl oldum 2 yıllık evliyim ilk kez böyle bi gecikme yaşadım bi anlamda veremedim ama vardır bundada bi hayır
hadi ya olsun canım hayyırlısı olsun sıkma canını soğan kürünü denedin mi bilmiyorum ama bende ultrasonda pcos görüntüsü vardı soğan kürü iyi geldi bana onun sayesinde hamile kaldığımı düşünüyorum doktoruna bi danışıp onu yapmanı tavsiye ederim adetten 3 gün sonra başlanıyor

Benim son 2 gündür deli gibi kramplarım oluyor. Bugün yine test yaptım ( normal) yine silik çizgi. Kan vermeye hala çekiniyorum. Adet de olabilirim gibime geliyor.

Benim son 2 gündür deli gibi kramplarım oluyor. Bugün yine test yaptım ( normal) yine silik çizgi. Kan vermeye hala çekiniyorum. Adet de olabilirim gibime geliyor.
canım bence test yap ya da kan ver
riskli bir durum oluştuğunda müdahale şansını da azaltıyoruz bu şekilde

hadi ya olsun canım hayyırlısı olsun sıkma canını soğan kürünü denedin mi bilmiyorum ama bende ultrasonda pcos görüntüsü vardı soğan kürü iyi geldi bana onun sayesinde hamile kaldığımı düşünüyorum doktoruna bi danışıp onu yapmanı tavsiye ederim adetten 3 gün sonra başlanıyor
Sanırım ramazandan etkilendimm hiç gecikmem olmaz günü gününe olur

Kuzum inşallah bebişin vardır 😍 hayırlısı olsun.

Benim yine adetim gecikti 4.günüm
Ama hamile değilim çünkü hiç belirtim yok. Âdet olup bitince doktora gideceğim.
Artık umut falan kalmadı bende
Eşimle konuştuk tüp bebek yaptırabiliriz.
Hiç sorunumuz yok ama bebek de olmuyor.
Ya aşılama ya da tüp bebek doktor ne derse onu yapacağız.

Artık insanların bana acıyarak bakmasından bıktım....
Belki gelmiştir bu sefer meleğin kuzum inşallah🙏🏻Canım inşallaj çok sağol ama bende sanmıyorum ya hiç bakalım bende ya çatlatma yada aşılama denilen gerçekten hiç bir sorun yokken olmaması daha çok insanın canını yakıyor

Amin canım inşallah sende bi test yap bakalım ne çıkıcak bekliyorum haberlerini canım

aynen öyle canım en doğru zamanda gelir inşallah meleğin :dua::dua: aile hekimine gitsem verir mi acaba doğal yollarla iyileştirmeye çalışıyorum ama yokk helak oldum öksürmekten artık
Canım git bence birine artık

Persembe randevm var mecbur alcaklar bkliom o zmna insallH guzel sonuc alirim

Peki birşey daha sorucam normalde kaç günlüktür döngün canım valla O Ozlem1817 nin de dediği gibi bize umut oldun geç döllenmemiydi kaçıncı gün yumurtladın çok soru sordum ama Kusura bakma 🙏🏻Helal et hakkını
Helal olsun can ne demek sende kusura bakma çalıştığım için sürekli giremiyorum malum ramazan eve git iftar falan şöyle oldu benim sonadetim 5 mart 7 gün falan sürüyor adetim tuhaf geldi bana bittikten iki gün sonra kontrole gittim iki yumurtam büyümüş hemen görmüştüm Dr ilaç verdi antibiyotik ve fitil onları kullanırken hamile kalmışım erken yumurtlama olmuş hissetmiştim zaten kızımıda hissetmiştim ben akıntıya takip ediyordum ama o ay tamamen Bi sorun var diye çıktı aklımdan rahim filmi çektircektim hamileymiş im işte öyle

Aynısından bendeee canım 😔😔
Geçen ay ilk kez adetim 15 gün gecikti. Bu ay da 4 gün gecikti daha âdet olmadım. Daha önceleri hiç düzensizliğim olmamıştı kuzum.

Hiç gebelik belirtim yok. Kesin gebe değilim. Hayırlısı demekten başka çarem yok. Ama artık sabrım bitiyor. Rabbime her namazımda dayanamadığımı söylüyorum dua ediyorum. Sabır dilemekten başka çarem yok...

Sanırım ramazandan etkilendimm hiç gecikmem olmaz günü gününe olur
olabilir canım mevsimsel de olabilir hayırlısı olsun istiyor muydunuz peki

Canım git bence birine artık
yarın böyle olursam yine sabah gitcem canım bakalım

Persembe randevm var mecbur alcaklar bkliom o zmna insallH guzel sonuc alirim
inşallah canım güzel haberlerini bekliyoruz

Helal olsun can ne demek sende kusura bakma çalıştığım için sürekli giremiyorum malum ramazan eve git iftar falan şöyle oldu benim sonadetim 5 mart 7 gün falan sürüyor adetim tuhaf geldi bana bittikten iki gün sonra kontrole gittim iki yumurtam büyümüş hemen görmüştüm Dr ilaç verdi antibiyotik ve fitil onları kullanırken hamile kalmışım erken yumurtlama olmuş hissetmiştim zaten kızımıda hissetmiştim ben akıntıya takip ediyordum ama o ay tamamen Bi sorun var diye çıktı aklımdan rahim filmi çektircektim hamileymiş im işte öyle
Canım hiç beklenmedik anda geliyo mucizeler ben bu ay adet olurum muhtemelen .Sende sağlıcakla kucağına alırsın inşallah meleğini 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Belki gelmiştir bu sefer meleğin kuzum inşallah🙏🏻Canım inşallaj çok sağol ama bende sanmıyorum ya hiç bakalım bende ya çatlatma yada aşılama denilen gerçekten hiç bir sorun yokken olmaması daha çok insanın canını yakıyor

Kuzum her duamda yalvarıyorum. Dayanamıyorum diyorum. Ama hala imtihanım devam ediyor. Yine bebek yoktur eminim. Olsa kasık ağrım falan olur. Artık bebek severken korkuyorum, çünkü benim bebeğim yok ve hasret olduğum için sevdiğimi düşünüp bana acıyorlar. Anne olmayı hak etmeyen bebeğine bakmayan sadece sosyal medyada resmini paylaşmak için bebeğine yanaşan arkadaşlarım bile 2. 3. çocuğu doğurdu.

Bana doktora git şurada iyi doktor varmış diyorlar ama bizim hiç sorunumuz yok. Buna kimse inanmıyor. Bu çok kötü çok zor bir durum.

Çok büyük bir imtihan. Ben 2 buçuk sene vajinismus imtihanı yaşadım şimdi de bebeğim olmuyor. Bebeği olan arkadaşlarım yüzüme dahi bakmıyorlar. Ama yine de her zaman dua ediyorum...

Kızlar ben dayanamadım test yaptım böyle çıktı ama bıraktım ilk çıkmayınca muhtemelen 10 dakika içinde çıktı ama güvenim yok hala bi bakarmısınız

Eklentiler

• 882DD3A8-F7DF-4C28-A431-AC1933583385.jpeg
    882DD3A8-F7DF-4C28-A431-AC1933583385.jpeg
    127,3 KB · Görüntüleme: 77
  • BDAEE39A-F928-48B4-A019-333AE0233DEF.jpeg
    BDAEE39A-F928-48B4-A019-333AE0233DEF.jpeg
    127,3 KB · Görüntüleme: 80
  • B6509C7D-E2DA-4011-9290-B9E9D83F0D52.jpeg
    B6509C7D-E2DA-4011-9290-B9E9D83F0D52.jpeg
    173,8 KB · Görüntüleme: 82
  • 1C957C72-B868-480F-84B2-39A48A0AE6A2.jpeg
    1C957C72-B868-480F-84B2-39A48A0AE6A2.jpeg
    203,6 KB · Görüntüleme: 69
Kuzum her duamda yalvarıyorum. Dayanamıyorum diyorum. Ama hala imtihanım devam ediyor. Yine bebek yoktur eminim. Olsa kasık ağrım falan olur. Artık bebek severken korkuyorum, çünkü benim bebeğim yok ve hasret olduğum için sevdiğimi düşünüp bana acıyorlar. Anne olmayı hak etmeyen bebeğine bakmayan sadece sosyal medyada resmini paylaşmak için bebeğine yanaşan arkadaşlarım bile 2. 3. çocuğu doğurdu.

Bana doktora git şurada iyi doktor varmış diyorlar ama bizim hiç sorunumuz yok. Buna kimse inanmıyor. Bu çok kötü çok zor bir durum.

Çok büyük bir imtihan. Ben 2 buçuk sene vajinismus imtihanı yaşadım şimdi de bebeğim olmuyor. Bebeği olan arkadaşlarım yüzüme dahi bakmıyorlar. Ama yine de her zaman dua ediyorum...
Canım çok zor bir durum gerçekten rabbim hepimize tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Kızlar ben dayanamadım test yaptım böyle çıktı ama bıraktım ilk çıkmayınca muhtemelen 10 dakika içinde çıktı ama güvenim yok hala bi bakarmısınız
Ben görüyorum çok silik bir çizgi ama kaç dk da çıktı acaba

Back