• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

ben kanda degilde testlerle bakiyorum. kanda baktirmak istedim kac defa farkli farkli yerlere gittim doktorlar bakmiyo daha cok erken diyo. bende ignenin etkisi gecmismi diye merak ettigim icin baktirmak istiyorum diyorum etkisi 3 günde geciyor diyor. sizin icin bir zarari varmi test yapmamizin diyorum yok ne zarari olcak diyor o zaman bakin lütfen diyorum yalvardim bakmiyo. hic bilgilerk yok büyük bir bölümünün ve bilgileri yanlis birde doktorun diye geciniyorlar. testlerde 11. gün testte ertesi gün ikinci cizgi hafif cikmisti 12. günde. eri belliydi iste bugünkide öyle ama cok dikkatli bakmak gerekiyor bu son ikisine. igne etkisi gecmis simdi belli olmaya baslarsa insallah bebektendir
Aaaa çok tuhaf benim doktorum 10. Gün çağırdı direk kan verdim negatif çıkmıştı zaten ama sen doktora gitmesen de olur özele git direk beta hgc baktırmak istiyorum de ya da sağlık ocağına adet günüm geçti baktırmak istiyorum dediğin anca yaparlar

Yaaaa seni yerim inşallah vardır canım doktora gidiyorum normalde sürekli ama Perşembe sağlık ocağında kan veririm evde bi adet daha testim var ama psikolojim bozuluyo test yapınca 🤦🏼‍♀️
kan ver canim o zaman. insallah kanda yükselince o son testinide cift cizgili olarak hatira diye saklarsin

canim heycan yapma hayal kirikligina ugramani istemem ama cok azcik yeri belli iste. sana etkisi gecmismi dediler baktirdiginda yoksa bir deger söyledilermi ? eger deger 5 ve altindaysa negatif diyorlar. degeri 5 olunca belli oluyor testlerde 2 bile belli oluyor. o yüzden cok umutlanma daha baska testler yapmadan anlasilmaz tam. bendede öyle azcik belli oluyo seninkinden daha az ama ben daha bekliyorum yükselis görmeden birsey diyemem :KK43:
Bugün senin 15 gün mutlaka kan ver kesin belli olur etkisi 9 10 günde gidiyor saten kuzum . Bakalım Perşembe bende kan veririm Herşey allahtan tabi olsa da olmasa da 🙏🏻

Aaaa çok tuhaf benim doktorum 10. Gün çağırdı direk kan verdim negatif çıkmıştı zaten ama sen doktora gitmesen de olur özele git direk beta hgc baktırmak istiyorum de ya da sağlık ocağına adet günüm geçti baktırmak istiyorum dediğin anca yaparlar
haklisin yalan söylemek lazimmis hic aklima gelmedi ben neyse onu dogru söyledim. özelde de cok pahali diye yaptirmak istemedim sirf igne etkisine baktirmak icin

Konu başlıklarına bakınca geçen sene takip ettiğim ara ara yazdığım.başlıklardan biriydi. Şimdi elhamdülillah 3 aylık bir prensesim var Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah dünyanın en güzel duygusuymuş ❣
aminnn canim insallah bizlerde görürüz o günleri. bir dilek hakkim daha varsa oglum olsun isterim :) tabi öncelinle olsun saglikli olsun sonrada gönlümden gecen erkek allahin izniyle

haklisin yalan söylemek lazimmis hic aklima gelmedi ben neyse onu dogru söyledim. özelde de cok pahali diye yaptirmak istemedim sirf igne etkisine baktirmak icin
Bizim burada özelde 25 ya da 40 tlydi sanırım tam hatırlamıyorum canım çokta değil ama Sağlık ocağında günleri var mutlaka takip edip kanı ver günüm geçti de bizim doktorlara açıklama bile yapmıyorum ben direk hamilelik testi için kan vermek istiyorum diyorum

Bizim burada özelde 25 ya da 40 tlydi sanırım tam hatırlamıyorum canım çokta değil ama Sağlık ocağında günleri var mutlaka takip edip kanı ver günüm geçti de bizim doktorlara açıklama bile yapmıyorum ben direk hamilelik testi için kan vermek istiyorum diyorum
bende kan testi icin gebelik testi ickn geldim diyorum doktorda sira bekletiyorlar saatlerce bekliyorum doktora giriyorum kanda beta hcg ye baktirmak icin geldim igne etkisinin ne kadar gectigine bakmak icin dedim iste kanda beta hcg bakilmaz o igne bak hamilelik hormonu human choriogonadotropin iceriyo hcg yok onda hcg yi gebelin olustugunda üretiyo vücut diyor. o dedigi hormon hcg nin acilimi zaten yok diyo. ignenin icinde ne oldugunu bile bilmiyo. bakmadi saatlerce beklettide birde icerde 5 hasta ayni anda hepsi duyuyor kimbilir yanimdakiler bile ne kadar küfür etmislerdir adama. özel hastanede 65 tl dediler baska tiroid icin 40 ar lira amh 180 lira öyle cok pahali. baska bir arkadasimin bu konularda bilgisi var bana dedi o testlerin hepsi 3 lira 6 lira arasi en fazla. geri kalan parayi kendi ceplerine indiriyorlar diyor. o yüzden birdaha yaptirmadim zaten. devlettede yapmiyorlar ne yapacagimi sasirdim.

Teste ne çıktı peki canım o da doğru sonuç verebilir 13 gün geçmiş
daha birsey yok cok fazla dikkatli bakinca yeri belli oluyor ama zar zor o da. benim bag belli degil canim bana sorduysan. gecen ay 18 inde oldu bu ay insallah olmaz olursa 21-23 arasi olur diye tahminim insallah olmasin

İnşallah vardır inşallah canım 🙏🏻 Bi sende hamilesin diye içime doguyo benim nedense 🤷‍♀️
İnşallah kuzum benim yas çok isterim hepimizin bu ay meleklerimizin gelmesini ya rabbim nasip etsin inşsllsh 🙏🏻Allah razı olsun 🙏🏻Haha bi arkadaşımız daha öyle dedi ama bin ben düşünmüyorum nedense ya nasip negatifleri görünce bunaldım acaba yarın yapsam mı yine ya perşembe olmam lazım ama.Burda resmen sizlerin gebe haberlerini duyunca çok çok mutlu oluyorum inşallah şeninde olucak ben umut edemiyorum

bende kan testi icin gebelik testi ickn geldim diyorum doktorda sira bekletiyorlar saatlerce bekliyorum doktora giriyorum kanda beta hcg ye baktirmak icin geldim igne etkisinin ne kadar gectigine bakmak icin dedim iste kanda beta hcg bakilmaz o igne bak hamilelik hormonu human choriogonadotropin iceriyo hcg yok onda hcg yi gebelin olustugunda üretiyo vücut diyor. o dedigi hormon hcg nin acilimi zaten yok diyo. ignenin icinde ne oldugunu bile bilmiyo. bakmadi saatlerce beklettide birde icerde 5 hasta ayni anda hepsi duyuyor kimbilir yanimdakiler bile ne kadar küfür etmislerdir adama. özel hastanede 65 tl dediler baska tiroid icin 40 ar lira amh 180 lira öyle cok pahali. baska bir arkadasimin bu konularda bilgisi var bana dedi o testlerin hepsi 3 lira 6 lira arasi en fazla. geri kalan parayi kendi ceplerine indiriyorlar diyor. o yüzden birdaha yaptirmadim zaten. devlettede yapmiyorlar ne yapacagimi sasirdim.
Devlete bir kere gittim 5 kişi aldılar içeri 1 hafta sonra kontrole çağırdı ilaç verdi çıkabilirsin dedi ve ben ne olduğunu neyim olduğunu hiçbir şey anlamadım neden kontrole çağırdığını hiçbir şey bana bakarken öbürünü muayene etti ilaca bakmaya gittim enfeksiyon ilacı ve benim öyle bir şikayetim yoktu Kasık agrım vardı özele gittim hemen rahimde ufak yara var ve insülin direnci var dendi düşün yani ve özle test yaptırmak için gittiğin de doktora gitme direk beta hgc istiyorum de açıklama yapmak zorunda değilsin ki zaten ver sonucu al bak kendin baktın 5 in üzeri doktora randevu alırsın çünkü 10 günden sonra etkisi kalmıyo kanda özellikle iğnenin etkisi kalmış mı ona baktırcam demene gerek bile yok kuzum

İnşallah kuzum benim yas çok isterim hepimizin bu ay meleklerimizin gelmesini ya rabbim nasip etsin inşsllsh 🙏🏻Allah razı olsun 🙏🏻Haha bi arkadaşımız daha öyle dedi ama bin ben düşünmüyorum nedense ya nasip negatifleri görünce bunaldım acaba yarın yapsam mı yine ya perşembe olmam lazım ama.Burda resmen sizlerin gebe haberlerini duyunca çok çok mutlu oluyorum inşallah şeninde olucak ben umut edemiyorum
Seninde olur inşallah ilk çocuk mu olucak benim de yas 22 ama 8 gün sonra Doğum günüm inşallah hediye olarak gelir bebeğim

Seninde olur inşallah ilk çocuk mu olucak benim de yas 22 ama 8 gün sonra Doğum günüm inşallah hediye olarak gelir bebeğim
Rabbim nasip ederse inşallah kuzum evet ilk ve hiç deneyimim yok yaş 28 e eşimde 30 yaşında 2 yıl olcak evleneli senin ne kadar oldu kuzum evleneli Ay ne güzel muhteşem bir hediye olur eşi benzeri olmayan bir mutluluk ❤️birde annem bana bu ay 41 tane okunmuş hurma verdi inşallah rabbim şifa verir

Back