- 23 Aralık 2018
- 3.738
- 2.893
- 83
- 33
İnşallah kuzum dualarımız hep aynı hepimiz kavuşalım bir an önce inşallahİnşallah güzel haberi verirsin hislerimde yanılmam inşallah canım benim![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah kuzum dualarımız hep aynı hepimiz kavuşalım bir an önce inşallahİnşallah güzel haberi verirsin hislerimde yanılmam inşallah canım benim![]()
![]()
Biliyoröusun bendw aynı şeyi düşünüyorum canımRabbim iyilik sağlık versin canım Ay dengeler şaştı gerçekten benimde geçen ay 3 gün tam sürdü 2 gün öncesi ve 2 gün sonrası acayip şeyler oldu tam 1 hafta ya ilk defa öyle oldum bünyemizi kendimiz bozuyoruz ki kafaya taktığımızdan ama bazı insanlarda çok stres yapıyor ama oluyor anlayamıyorum ya bir türlü biz nerde yanlış yapıyoruzRabbim hayırlısını versin hakkımızda canım benim bu ayda olmadı yüksek ihtimalle bi süre bırakıcam artık yada gidip aşılama veya çatlatma iğnesi olucam
Evet canım ya anlayamadım gittiBiliyoröusun bendw aynı şeyi düşünüyorum canım
İnsanlar ya çok rahatlar
Ya da umursamıyolar bu konuyu
Allahın istediği bir zaman var birde böyle düşünelim tevekkül edelim
Sen birazcık daha bekleİnşallah kuzum dualarımız hep aynı hepimiz kavuşalım bir an önce inşallahbir yanım kırmızıları görene kadar umut vardır diyor bir yanımda bu kadar teste göre çıkardı diyor ne bileyim işte iyice sıyırdım kafayı sanırım ya
![]()
Öyle yapıyorum canım valla pazartesi yapmıştım Perşembe olmam lazım ya acaba diyorum yarın yapsammı yoksa beklesem mi bilemedim ne de olsa negatif çıkçak diyorumSen birazcık daha bekle
Sonra bismillah de yap testi
Güsel haberler alcaksın inşallah![]()
Dediğin gibi beklesem daha iyi olur aslında ya dayanabilirsem inşallahBence perşembe sabahına kadar bekle kuzum
Hiç belirtin varmı ? Ya da farklı yaşadığın birşey
edelim canim ben hep ediyorum ve bekleyen herkezede ediyorum.Amin canımmm inşallah
Dua edelim hepberaber![]()
İnşallah ikimize hepimize isteyen herkese nasip eder RabbimYok kuzum galiba ya bekle bakalım bi kaç gün daha rabbim bu güzel ayda hepimizin yüzünü güldürsün göbüşlermizi genişle doldursun inşallah sağlıcaklaBendede yok bari geç olupda daha çok strese girmesem
İnşallah kuzum herşey nasip bekleyelim bakalımİnşallah ikimize hepimize isteyen herkese nasip eder Rabbim![]()
Bilmiyorum ki canım fener tuttumm baktım gene de göremedimYa kuzum umutlandırmak istemiyorum ama ben gölge gibi bir çizgi gördüm tam t nin hizasında
canim ben o uzaktan cekilmis biraz daha net olan fotografta cok hafiften birsey gördüm. fotografin rengini siyah beyaz yapipda bak telefondaki ayarlardan. öyle biraz daha iyi görünüyor. kacinci gündesin igne kullandinmi durum ne bu testi yaptiginda ?Bilmiyorum ki canım fener tuttumm baktım gene de göremedimzaten buraya atılıp hayal çizgi görenler oluyo başkalarının kini ama ben görmüyorum onlar da da
bunlar da öbür fotolar bi daha göz at kuzummm
Canım bendeBilmiyorum ki canım fener tuttumm baktım gene de göremedimzaten buraya atılıp hayal çizgi görenler oluyo başkalarının kini ama ben görmüyorum onlar da da
bunlar da öbür fotolar bi daha göz at kuzummm
ay canim gözün aydin allahim tamamina erdirsin insallah cok saglikli bir gebelin gecirirsin. bugün bu sitede duydugum 2. güzel haber arka arkaya. aglattiniz beni bugün ama mutluluktan :))Bugun randevum vardı çok şükür kızlar gördük keseyiDarısı sizlere inşallah
Canım çok sevindim hayırlarla büyüsün bebişin annesiBugun randevum vardı çok şükür kızlar gördük keseyiDarısı sizlere inşallah
Canım gözün Aydın rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahBugun randevum vardı çok şükür kızlar gördük keseyiDarısı sizlere inşallah