• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Rabbim nasip ederse inşallah kuzum evet ilk ve hiç deneyimim yok yaş 28 e eşimde 30 yaşında 2 yıl olcak evleneli senin ne kadar oldu kuzum evleneli Ay ne güzel muhteşem bir hediye olur eşi benzeri olmayan bir mutluluk ❤birde annem bana bu ay 41 tane okunmuş hurma verdi inşallah rabbim şifa verir
1 sene 1 ay oldu canım benim de benim de ilk olcak inşallah olur da 🙏🏻 Senindee olacak inanıyorum 😍

Gününe ne kadar vardı canım
26. Günde olursam perşem be olmam lazım canım martta 26 günde oldum nisan da 22 ondan öncesi karışık progestan la düzene sokmaya çalışıyorux bu 3 Aydır kullanıyorum bugün bitti

Adet gününü bekle ya da evde test varsa yap sabah 🙈🤦🏼‍♀️
Evde bi tane testim kaldı canım aslında beklemek istiyorum gelmezse yapayım diyorum o gün ama dayanabilirseм😂😂Birde eğer geçen aya göre olmuş olsaydım zaten 4 gün geçmiş oluyo ama işte bilemiyorum ki tam düzene girmediği için kafam karıştı 🙂😂😂

Evde bi tane testim kaldı canım aslında beklemek istiyorum gelmezse yapayım diyorum o gün ama dayanabilirseм😂😂Birde eğer geçen aya göre olmuş olsaydım zaten 4 gün geçmiş oluyo ama işte bilemiyorum ki tam düzene girmediği için kafam karıştı 🙂😂😂
Sabredebilirsen gunu beklemeye calis canm biliyorum bizim icin cok zor ama ;)

Valla ben olsam yapardım bi daha test alırsın yap gitsin 😝

Valla ben olsam yapardım bi daha test alırsın yap gitsin 😝
Ya orası öyle aman diyip nasıl olsa negatif diyip yaptığım günlerde oldu hani😂😂😂test almak kolaj zaten bütün parayı bunlara yatırdım😂ovü de yapmaktan vazgeçtim zaten bidaha 😂😂😂Hep ondan bu stres 😂😂

Dmlfrk diye Bi hesap vardı Can'ım carsamba günü gidecem demişti cevapla dedim ama algılamadı sanırım telefon. Kalp atışları beta kaç bindeyken duydunuz Can'ım merak ediyorum hamilelerden veya hamile adaylarına soruyorum 💕🌸😇
Canim yazismalari cok gec okudum malesef. Evet crsamba gidicem ama keseyi görmek icin. 5. Haftada kese 6. Haftada kalp atışı diye biliyorum. Kese icin sanırım 4 5 bin hcg yetiyor.

Senin ovulasyonun resmi var mi atarmsn bende dun yapmstim onunla kiyaslayacam
Canim k.bakma cok.gec gordum yine. Bunlardan ustteki adete 5gun varken alttaki 4 gun varken yapmistim. Koyulasmayi gorunce suphelenip hcg testi yaptim ayni gun cift çizgiyi gormustum

Eklentiler

• Screenshot_20190515-024350_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20190515-024350_WhatsApp.jpg
    37,3 KB · Görüntüleme: 39
Back