• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

canim ben o uzaktan cekilmis biraz daha net olan fotografta cok hafiften birsey gördüm. fotografin rengini siyah beyaz yapipda bak telefondaki ayarlardan. öyle biraz daha iyi görünüyor. kacinci gündesin igne kullandinmi durum ne bu testi yaptiginda ?
İğne kullanmadım canım bu ay yumurtlama kanaması yaşadım ilişki oldu yüksek şans denildi ve adetim 3 Gün gecikti o yüzdem yaptım 😔😕

Selam kizlar iğne ise yaradi sanirim beta900e dustu. Sag tupte gorunen kitle de 4mm küçülme var. 6 gun hastanede yattıktan sonra bugum taburcu oldum. 3 gunde bir beta takip edilecek. 5 ayda bir kimyasal bir dis gebelik. Doktor sen cabuk hamile kaliyorsun sana tedavi onermicem 4 ay korunduktan sonra tekrar baslayin dedi. Ama ben yine kimyasal yine dis gebelik olmasından korkuyorum artik. 35 gundur kanama devam ediyor. Ve sanirim bi 30 gun daha devam eder bu gidişle kitle erimezse ameliyat ihtimali hala var. Rabbim su mubarek ramazan günlerinde hepimizin dualarını kabul eylesin insallah. Hastanede oldugum günlerde girmek istemedim. Hastane psikolojimi iyice bozdu. Bir günde 10 kürtaja sahit oldum. Kadin olmak gerçekten zor. Hayirli geceler kader arkadaşlarım
gecmis olsun allahim sifalar versin bu ayda birdaha kötü acilsr yasatmasin canim saglikli bir sekilde birdahaki gebeligini tamamla insallah

Canım bende vuslatahasretim vuslatahasretim arkadaşımın da gördüğü gibi görüyorum gölge gibi
Aynen siyah beyaz fonda çeksene kuzum o daha net belli ediyor
Zaten var ise yarın sabahki idrarınla daha da netleşir diye düşünüyorum🤲🏻
Buyurun arkadaşlar 😕

Eklentiler

• FAFD44F4-0943-46F1-9609-17AE89018478.jpeg
    FAFD44F4-0943-46F1-9609-17AE89018478.jpeg
    141,2 KB · Görüntüleme: 60
Fotoğrafa baktın mı kuzum gene 😕
Bata ne kadar kaldı senin canım
siyah beyaz yaptinmi forografi ? eski sayfaya dönüp bakmadim canim ama görünüyordu sende bence. kendi testlerimi inceleye inceleye gözlerim antrenmanli en kücük bir piksel degisimini bile farkediyor hemen 😂
benim adetler düzensiz oldugu icin bekledigim belirli bir tarih yok. gecen ay 18 inde oldu bu ayda 21-23 arasi olabilir diye tahmin ediyorum ama insallah olmazda hamileyizdir. 1 mayis igne oldum öglen. bekliyorum daha hergün test yapiyorum hem ovulasyon hem gebelik testi daha birsey göremedim fazla. cok cok dikkatli bakinca yeri belli oluyor sadece. seninkinden bile daha az

Selam kizlar iğne ise yaradi sanirim beta900e dustu. Sag tupte gorunen kitle de 4mm küçülme var. 6 gun hastanede yattıktan sonra bugum taburcu oldum. 3 gunde bir beta takip edilecek. 5 ayda bir kimyasal bir dis gebelik. Doktor sen cabuk hamile kaliyorsun sana tedavi onermicem 4 ay korunduktan sonra tekrar baslayin dedi. Ama ben yine kimyasal yine dis gebelik olmasından korkuyorum artik. 35 gundur kanama devam ediyor. Ve sanirim bi 30 gun daha devam eder bu gidişle kitle erimezse ameliyat ihtimali hala var. Rabbim su mubarek ramazan günlerinde hepimizin dualarını kabul eylesin insallah. Hastanede oldugum günlerde girmek istemedim. Hastane psikolojimi iyice bozdu. Bir günde 10 kürtaja sahit oldum. Kadin olmak gerçekten zor. Hayirli geceler kader arkadaşlarım
Gecmis olsun canim Rabbim sifa versin ve saglicakla bir bebek versin emin ol bugunleri unutacaksin evet hastane ortami oyle saglikli insani bile hasta eder

siyah beyaz yaptinmi forografi ? eski sayfaya dönüp bakmadim canim ama görünüyordu sende bence. kendi testlerimi inceleye inceleye gözlerim antrenmanli en kücük bir piksel degisimini bile farkediyor hemen 😂
benim adetler düzensiz oldugu icin bekledigim belirli bir tarih yok. gecen ay 18 inde oldu bu ayda 21-23 arasi olabilir diye tahmin ediyorum ama insallah olmazda hamileyizdir. 1 mayis igne oldum öglen. bekliyorum daha hergün test yapiyorum hem ovulasyon hem gebelik testi daha birsey göremedim fazla. cok cok dikkatli bakinca yeri belli oluyor sadece. seninkinden bile daha az
çatlatma iğnesi mi kuzum bende Mart’ta oldum 10 gün baktırdık kanda negatifti etkisi geçmiştir senib de öyleyse eğer

Hayal görmeye başladım artık 😕
canim hayalse ikimizde ayni hayali görüyoruz :) ben görebiliyorum cok az. belki deger 1-2 civari birseydir cok cok az belli tekrar yap insallah koyulasir yada dedigim gibi kan vermelisin. hala görünüyor bu defa daha kolay gördüm siyah beyaz fotografta

kizlar benim sanki atesim cikacakmis gibi öyle cok yüksek degil ama biraz daha sicak. kasiklarimda hafif batmalar cekilmeler oluyor kalkincada ayakta hafiften basim dönüyor. gögüslerimde biraz daha dolgunmus gibi hissediyorum uclarini bastirinca aciyor biraz. bunlar adet belirtisimi acaba ? yoksa gebelik belirtisimi ? vücudumun cok sicak olmasi sasirtti beni
Benimde göğüslerim elleyince acıyor bide sol göğsüm e iğne batıyor gibi oluyo ağrıyor canım ateş sabahları ölçmüyorum ama normal ölçtüğümdr 37 Çıkıntı akşamları da bazen çok üşüyorum inşallah yaşadıklarımız gebelik belirtisidir🙏🏻

canim hayalse ikimizde ayni hayali görüyoruz :) ben görebiliyorum cok az. belki deger 1-2 civari birseydir cok cok az belli tekrar yap insallah koyulasir yada dedigim gibi kan vermelisin. hala görünüyor bu defa daha kolay gördüm siyah beyaz fotografta
Yaaaa seni yerim inşallah vardır canım doktora gidiyorum normalde sürekli ama Perşembe sağlık ocağında kan veririm evde bi adet daha testim var ama psikolojim bozuluyo test yapınca 🤦🏼‍♀️

çatlatma iğnesi mi kuzum bende Mart’ta oldum 10 gün baktırdık kanda negatifti etkisi geçmiştir senib de öyleyse eğer
ben kanda degilde testlerle bakiyorum. kanda baktirmak istedim kac defa farkli farkli yerlere gittim doktorlar bakmiyo daha cok erken diyo. bende ignenin etkisi gecmismi diye merak ettigim icin baktirmak istiyorum diyorum etkisi 3 günde geciyor diyor. sizin icin bir zarari varmi test yapmamizin diyorum yok ne zarari olcak diyor o zaman bakin lütfen diyorum yalvardim bakmiyo. hic bilgilerk yok büyük bir bölümünün ve bilgileri yanlis birde doktorun diye geciniyorlar. testlerde 11. gün testte ertesi gün ikinci cizgi hafif cikmisti 12. günde. eri belliydi iste bugünkide öyle ama cok dikkatli bakmak gerekiyor bu son ikisine. igne etkisi gecmis simdi belli olmaya baslarsa insallah bebektendir

Canım ya çok üzüldüm allah yardımcın olsun şimdi düşürmeye çalışıyorlar betayı değilmi rabbim ilerde sağlıklısını nasip etsin inşallah🙏🏻🙏🏻

Başkaaaa gören var mı acaba heyecanlandım simdiii🙈
canim heycan yapma hayal kirikligina ugramani istemem ama cok azcik yeri belli iste. sana etkisi gecmismi dediler baktirdiginda yoksa bir deger söyledilermi ? eger deger 5 ve altindaysa negatif diyorlar. degeri 5 olunca belli oluyor testlerde 2 bile belli oluyor. o yüzden cok umutlanma daha baska testler yapmadan anlasilmaz tam. bendede öyle azcik belli oluyo seninkinden daha az ama ben daha bekliyorum yükselis görmeden birsey diyemem :(

Back