Tatlım var gibi duruyor. Her gun yaptıysan ve koyulasmissa vardir canım.Eki Görüntüle 2268440 bugunki ovulasyonum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tatlım var gibi duruyor. Her gun yaptıysan ve koyulasmissa vardir canım.Eki Görüntüle 2268440 bugunki ovulasyonum
Canim cok sevindim. Hayirli olsun yeniden.Ben msjlari okumakta cok gec kalmışım. Ins darisi bana sabah gidicem bakalim.Bugun randevum vardı çok şükür kızlar gördük keseyiDarısı sizlere inşallah
Canim bu da adete 3 gun kala. Bence senin de var bebişin. Ins guzel olacakSenin ovulasyonun resmi var mi atarmsn bende dun yapmstim onunla kiyaslayacam
Evet canim igneyi yedim hastaneye yatis yaptiginlm ilk gun. Persembe günüydü. Inşallah ilacla erir de ameliyata gerek kalmaz 4 mm lik bir küçülme var. Beta 900 suan 35 gundur kanama kim bilir bu kanama daha ne kadar sürecekCanım ya çok üzüldüm allah yardımcın olsun şimdi düşürmeye çalışıyorlar betayı değilmi rabbim ilerde sağlıklısını nasip etsin inşallah![]()
Canim kisidn kisiye dgisiyo o mesela ben cok usuyodum adet gunum gelmedn daha grip olcak gibiydimSahuru bekleyen tayfa burda sanirim hamile olan arkadaslarim ates basmasi oluomu sizde bide atesiniz kac olctnzmu
Sorun degil canim bende yapmistim ama sanki silik gbi bakalim yarin bidaha ovu yapmayi dsnuorumCanim k.bakma cok.gec gordum yine. Bunlardan ustteki adete 5gun varken alttaki 4 gun varken yapmistim. Koyulasmayi gorunce suphelenip hcg testi yaptim ayni gun cift çizgiyi gormustum
Hergun yapmadim canm ya adetime 2 kala bide adet gunu yaptim testim az kaldi oyuzden yapamdm surekliTatlım var gibi duruyor. Her gun yaptıysan ve koyulasmissa vardir canım.
Aynen öyleYa orası öyle aman diyip nasıl olsa negatif diyip yaptığım günlerde oldu hanitest almak kolaj zaten bütün parayı bunlara yatırdım
ovü de yapmaktan vazgeçtim zaten bidaha
Hep ondan bu stres
![]()
Agzindan bal damliorCanim bu da adete 3 gun kala. Bence senin de var bebişin. Ins guzel olacak
Valla ben herseyi yasadim usudumde yandimda aksam bi ates basti kulaklarim yaniodu resmen biraz anormal gbydi de bi soruyum dedim sagol cevabn icinCanim kisidn kisiye dgisiyo o mesela ben cok usuyodum adet gunum gelmedn daha grip olcak gibiydim
5 dkkanin sonunda cektn demi bu resimleri canim cnki kuruyunca siliklesioda seninkide silklestmiCanim bu da adete 3 gun kala. Bence senin de var bebişin. Ins guzel olacak
Evet canim aynen öyle kurudukca siliklesiyor. Ben daha önceki aylarda da bakmistim ovu testi ile aşırı soluk çıkıyordu. Bu ay koyu görünce cok sasirdim. Bence seninde olmasa oyle çıkardı. Var diye düşünüyorum ins oyledir5 dkkanin sonunda cektn demi bu resimleri canim cnki kuruyunca siliklesioda seninkide silklestmi
Bende senin gibi olmuştum 1 senedir deniyorduk eşimde ve bende bi sorun yoktu ve artık bende hastaneye gidip aşılama vs yaaptirmaya karar vermiştim ve bundan önce birde ovu testi deneyeyim dedim bir ihtimal. Ta eşim nobetcuyken nöbetten cikarttirdim getirttimRabbim iyilik sağlık versin canım Ay dengeler şaştı gerçekten benimde geçen ay 3 gün tam sürdü 2 gün öncesi ve 2 gün sonrası acayip şeyler oldu tam 1 hafta ya ilk defa öyle oldum bünyemizi kendimiz bozuyoruz ki kafaya taktığımızdan ama bazı insanlarda çok stres yapıyor ama oluyor anlayamıyorum ya bir türlü biz nerde yanlış yapıyoruzRabbim hayırlısını versin hakkımızda canım benim bu ayda olmadı yüksek ihtimalle bi süre bırakıcam artık yada gidip aşılama veya çatlatma iğnesi olucam
Uzaktan belli oluyor gibi ama sen ertesi gün ki ilk idrarinla bir daha yap çünkü kuruma çizgisine benziyorHayal görmeye başladım artık![]()
Değerin 1 2 olmasının imkanı yoktur canım en az 25 olması gerekiyor bu testlerde . Benim 40 da bile çok fazla silik çıkmıştı yok denecek kadarcanim hayalse ikimizde ayni hayali görüyoruz :) ben görebiliyorum cok az. belki deger 1-2 civari birseydir cok cok az belli tekrar yap insallah koyulasir yada dedigim gibi kan vermelisin. hala görünüyor bu defa daha kolay gördüm siyah beyaz fotografta
olabilir canim o hepimizde farkli oluyor birinin kanda degeri 160 olmasina ragmen cok cok silik cikmis idrar testinde okumustum bir yerde.Değerin 1 2 olmasının imkanı yoktur canım en az 25 olması gerekiyor bu testlerde . Benim 40 da bile çok fazla silik çıkmıştı yok denecek kadar
Yok canim yaptırmadım hala olmadım sabah test yaptım bekleyemedim ise gitmem lazımdıCAnım ne yaptın,olmadın galiba tekrast test yaptırdın mı,betahcg
canımm aklım sendeydi gerçektenSelam kizlar iğne ise yaradi sanirim beta900e dustu. Sag tupte gorunen kitle de 4mm küçülme var. 6 gun hastanede yattıktan sonra bugum taburcu oldum. 3 gunde bir beta takip edilecek. 5 ayda bir kimyasal bir dis gebelik. Doktor sen cabuk hamile kaliyorsun sana tedavi onermicem 4 ay korunduktan sonra tekrar baslayin dedi. Ama ben yine kimyasal yine dis gebelik olmasından korkuyorum artik. 35 gundur kanama devam ediyor. Ve sanirim bi 30 gun daha devam eder bu gidişle kitle erimezse ameliyat ihtimali hala var. Rabbim su mubarek ramazan günlerinde hepimizin dualarını kabul eylesin insallah. Hastanede oldugum günlerde girmek istemedim. Hastane psikolojimi iyice bozdu. Bir günde 10 kürtaja sahit oldum. Kadin olmak gerçekten zor. Hayirli geceler kader arkadaşlarım
canım ben gölgeyi görüyorumBuyurun arkadaşlar![]()
yapmadım canım yarın kan vericemcanım ben gölgeyi görüyorum
şimdi eski mesajlardan okumaya başladığım için buna cevap yazayım dedim
yeni test yaptınmı sırayla okuyorum şimdi