• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Eklentiler

• Screenshot_20190515-030233_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20190515-030233_WhatsApp.jpg
    23,8 KB · Görüntüleme: 41
Canım ya çok üzüldüm allah yardımcın olsun şimdi düşürmeye çalışıyorlar betayı değilmi rabbim ilerde sağlıklısını nasip etsin inşallah🙏🏻🙏🏻
Evet canim igneyi yedim hastaneye yatis yaptiginlm ilk gun. Persembe günüydü. Inşallah ilacla erir de ameliyata gerek kalmaz 4 mm lik bir küçülme var. Beta 900 suan 35 gundur kanama kim bilir bu kanama daha ne kadar sürecek

Canim k.bakma cok.gec gordum yine. Bunlardan ustteki adete 5gun varken alttaki 4 gun varken yapmistim. Koyulasmayi gorunce suphelenip hcg testi yaptim ayni gun cift çizgiyi gormustum
Sorun degil canim bende yapmistim ama sanki silik gbi bakalim yarin bidaha ovu yapmayi dsnuorum

Canim bu da adete 3 gun kala. Bence senin de var bebişin. Ins guzel olacak
Agzindan bal damlior ;) ;) ama tabi kapilmak yok kanda pozitifi gorene kadar heran hersey olabilir ben idrar testinde pozitifi gorup kanda negatfi goren insanim oyuzden bakalim ne olacak Rabbim isteyen herkese nasip etsin

5 dkkanin sonunda cektn demi bu resimleri canim cnki kuruyunca siliklesioda seninkide silklestmi
Evet canim aynen öyle kurudukca siliklesiyor. Ben daha önceki aylarda da bakmistim ovu testi ile aşırı soluk çıkıyordu. Bu ay koyu görünce cok sasirdim. Bence seninde olmasa oyle çıkardı. Var diye düşünüyorum ins oyledir

Rabbim iyilik sağlık versin canım Ay dengeler şaştı gerçekten benimde geçen ay 3 gün tam sürdü 2 gün öncesi ve 2 gün sonrası acayip şeyler oldu tam 1 hafta ya ilk defa öyle oldum bünyemizi kendimiz bozuyoruz ki kafaya taktığımızdan ama bazı insanlarda çok stres yapıyor ama oluyor anlayamıyorum ya bir türlü biz nerde yanlış yapıyoruz 🙂Rabbim hayırlısını versin hakkımızda canım benim bu ayda olmadı yüksek ihtimalle bi süre bırakıcam artık yada gidip aşılama veya çatlatma iğnesi olucam
Bende senin gibi olmuştum 1 senedir deniyorduk eşimde ve bende bi sorun yoktu ve artık bende hastaneye gidip aşılama vs yaaptirmaya karar vermiştim ve bundan önce birde ovu testi deneyeyim dedim bir ihtimal. Ta eşim nobetcuyken nöbetten cikarttirdim getirttim 😊 belki sende hastane düşünüyorsunya seninde gelmistiiir bebisin. Ve bilmiyorum benim içime doğuyor sanki var sende biseyler ...

canim hayalse ikimizde ayni hayali görüyoruz :) ben görebiliyorum cok az. belki deger 1-2 civari birseydir cok cok az belli tekrar yap insallah koyulasir yada dedigim gibi kan vermelisin. hala görünüyor bu defa daha kolay gördüm siyah beyaz fotografta
Değerin 1 2 olmasının imkanı yoktur canım en az 25 olması gerekiyor bu testlerde . Benim 40 da bile çok fazla silik çıkmıştı yok denecek kadar

Değerin 1 2 olmasının imkanı yoktur canım en az 25 olması gerekiyor bu testlerde . Benim 40 da bile çok fazla silik çıkmıştı yok denecek kadar
olabilir canim o hepimizde farkli oluyor birinin kanda degeri 160 olmasina ragmen cok cok silik cikmis idrar testinde okumustum bir yerde.

CAnım ne yaptın,olmadın galiba tekrast test yaptırdın mı,betahcg
Yok canim yaptırmadım hala olmadım sabah test yaptım bekleyemedim ise gitmem lazımdı

Eklentiler

• 20190515_083123.jpg
    20190515_083123.jpg
    108,6 KB · Görüntüleme: 58
Selam kizlar iğne ise yaradi sanirim beta900e dustu. Sag tupte gorunen kitle de 4mm küçülme var. 6 gun hastanede yattıktan sonra bugum taburcu oldum. 3 gunde bir beta takip edilecek. 5 ayda bir kimyasal bir dis gebelik. Doktor sen cabuk hamile kaliyorsun sana tedavi onermicem 4 ay korunduktan sonra tekrar baslayin dedi. Ama ben yine kimyasal yine dis gebelik olmasından korkuyorum artik. 35 gundur kanama devam ediyor. Ve sanirim bi 30 gun daha devam eder bu gidişle kitle erimezse ameliyat ihtimali hala var. Rabbim su mubarek ramazan günlerinde hepimizin dualarını kabul eylesin insallah. Hastanede oldugum günlerde girmek istemedim. Hastane psikolojimi iyice bozdu. Bir günde 10 kürtaja sahit oldum. Kadin olmak gerçekten zor. Hayirli geceler kader arkadaşlarım
canımm aklım sendeydi gerçekten
dün yazacaktım yoğunluktan sonra yine kaldı

inşallah ameliyat olmadan kavuşursun sağlığına canım
moralini yüksek tut olurmu
herşey bizim bilinçaltımızda , kafamızda bitiyor aslında
bol bol dua okuyalım
aklımdasın

Back