• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

iyi aksamlar, ilk defa bu bölüme yaziyorum ugurlu gelir insallah banada.

1 mayisda öglen 11:30 da catlatma ignesi oldum ben yumurtada 2 mayis gece 23-24 gibi catlamistir diye tahmin ediyorum.

adet düzensizligim oldugu icin bekleyebilecegim belirli bir adet günü yok malesef.

8 mayisdan beri istahim artti sürekli acikiyorum. önceleri 2 gün birsey yemesem aklima gelmezdi yemek. ama simdi devamli aciyorum. geceleri bile.

8-9 mayis gibiydi erkenden uyaniyorum sabahlari. gün boyu öyle cok degil de biraz yorgun gibiyim birsey yapmiyorum pek. belkide o yüzden daha cok yorgun hissediyorumde kendimi.

yine o günlerden beri burnum tikali. hasta degilim sadece nefes almakta zorlaniyorum ara sira. (baska bir sorunum yok bu konuda )

10 mayis aksaminda 1 damla acik pembe renk kan gördüm akintiyla karisik birlikte.

10-11 mayis hafiften agrilar vardi rahim kisminda.

13 mayis gecesi biraz daha fazla agri oldu sanki iki taraftan rahimi cekip eziyorlarmis gibi hafif cekilmelerde vardi. adet agrisina benziyordu ama öyle degildi bu daha farkliydi.

gögüslerimin uclarini bastirinca hafiften agri oluyo.

bu arada hergün gebelik ve ovulasyon testi yapiyorum bugün 16 gün testleri yapmaya basladigimdan beri

9 mayis gibi ignenin etkisi gecti silindi gibiydi.

12 mayisda da yaptim birsey görünmüyordu ertesi gün baktigimda cok hafiften ikinci cizgi daha belli oluyordu igne etkisi devam ediyordu daha. dün yaptigim testte cok cok dikkatli bakinca isiga tutunca azcik zar zor yeri belli oluyordu bugünki testtede öyle cok ugrasmaliyim yerini görmek icin.

bugün igneden sonraki 13. gün.

biraz gaz sorunu var ama cok az.
bugünden itibarende mide yanmasi var

simdilik aklima gelenler ve kendimde gözlemlediklerim bunlar. böyle cok dikkat etmeseydim farketmezdim bile belki.

igneden sonraki 13. gün test hala negatif. erken gebelik testleri yaptim onlarda hicbirsey göstermiyor negatif.

acaba benim icin hala daha umut varmidir ? bu bende farkettigim belirtilerden sizdede oldumu hamile oldugunuzda ilk baslarda ?

cuma günü kan vermeyi düsünüyorum.

en son 18 nisanda adet baslamisti benim bu ay olursa tahminim 21-23 ü gibi olmasi gerekiyor diye tahmin ediyorum. insallah olmaz.

siz ne düsünüyorsunuz yorumlarinizi merak ediyorum bana umut verebilecekmisiniz ? :KK43:

cok uzun oldu kusura bakmayin
Canım en neti kan testi birde adet günün belli değilse bekle biraz daha kan testi yaptır saydığın belirtiler ikisine de benziyor inşallah senin meleğin gelmiştir 🙏🏻🙏🏻

Canım 6 gün erken den aldım test olarak tek çizgi çıktı şuan reglim bu ay normalde 19 unda olmam lazım
O zaman bekle canım birazdaha erken hem en azından 2 gün kalaya kadar bekle o gün yaparsın bence şimdi olsada çıkmayabilir hayırlısı sağlıklısı olsun inşallah canım🙏🏻🙏🏻

Canım en neti kan testi birde adet günün belli değilse bekle biraz daha kan testi yaptır saydığın belirtiler ikisine de benziyor inşallah senin meleğin gelmiştir 🙏🏻🙏🏻
insallah canim. kan testi yaptirdigimda kacinci gün ne kadar cikmasi gerekiyor hic bilmiyorum. bu cuma günü yaptirmayi düsünüyorum sonra birde pazartesi ona göre varsa yükselmis olmali yoksa düser diye düsünüyorum. bi taraftanda yaptirirsam kötü sonucla karsilasmaktan korkuyorum böyle en azindan umutlaniyorum

selam kızlar nasılsınız

canım biraz akışına bırak
biliyormusun kafamıza taktıkça da geciktiriyoruz bazı şeyleri
birkaç gün daha bekle bir daha yap
kaç gün geçti adetin ?

sen nasılsın canım yaptınmı yeniden test çok merak ediyorum seni
nedense bana hamileymişsin gibi geliyor milasudoruk milasudoruk :KK200:
Normal 25 26 dongume göre 3 gün yumurtlamaya göre 4 gün geciktim ama zaten gündüz çalışıyorum kafaya takacak vaktim olmuyo benim canım

insallah canim. kan testi yaptirdigimda kacinci gün ne kadar cikmasi gerekiyor hic bilmiyorum. bu cuma günü yaptirmayi düsünüyorum sonra birde pazartesi ona göre varsa yükselmis olmali yoksa düser diye düsünüyorum. bi taraftanda yaptirirsam kötü sonucla karsilasmaktan korkuyorum böyle en azindan umutlaniyorum
Canım dayanabiliceksen ki çok zor bizim için dayanmak biliyorum bekle gününü öyle yaptır kan değerleri döllenmeye göre de değişebiliyor ye biliyorum canım2 günde 2 katına artması gerekiyor hepimiz aynı korkuyu yaşıyoruz kuzum rabbim bir an önce evlat sahibi olmayı nasip etsin bizlere sağlıkla inşallah🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Hadiya kuruyunca çizgi filan da çıkmadımı ince silik ya o zaman bekle canım birazdaysa hayırlısı ne ise o olsun inşallah meleklerimiz çok inatçı bizim
Sanırım maalesef yok canım

Eklentiler

• D506035D-D98F-4858-9910-65F84B9E51A6.jpeg
    D506035D-D98F-4858-9910-65F84B9E51A6.jpeg
    64,4 KB · Görüntüleme: 38
Sanırım maalesef yok canım
Yok kuzum galiba ya bekle bakalım bi kaç gün daha rabbim bu güzel ayda hepimizin yüzünü güldürsün göbüşlermizi genişle doldursun inşallah sağlıcakla 🙏🏻🙏🏻Bendede yok bari geç olupda daha çok strese girmesem

Canım dayanabiliceksen ki çok zor bizim için dayanmak biliyorum bekle gününü öyle yaptır kan değerleri döllenmeye göre de değişebiliyor ye biliyorum canım2 günde 2 katına artması gerekiyor hepimiz aynı korkuyu yaşıyoruz kuzum rabbim bir an önce evlat sahibi olmayı nasip etsin bizlere sağlıkla inşallah🙏🏻🙏🏻🙏🏻
AMINNN günüm belli degil canim ondan bi tarih yok bekleyebilecegim. cuma günü igneden sonraki 16. gün olacak varsa cikar insallah.

yumurtlama tam ne zaman oldu bilmiyorum 1 mayis öglen 11:30 da igne oldu 3 mayis ögleden sonra 16 gibi ultrasonla bakildi yumrta catlamis. 2 mayis gece gibi catlamistir diye tahmin ediyorum ben.
yumurtlamadan sonraki 11-12. gün en fazla diye tahmin ediyorum canim
Canım bir kaç gün daha bekle
Ozaman net sonuç alırsın

Canım iyiyim teşekkür ederim
Adetim dün bitti sanmıştım bugün de devam etti
İyce düzenimiz dengemiz bozuldu yaa😁
Rabbim iyilik sağlık versin canım Ay dengeler şaştı gerçekten benimde geçen ay 3 gün tam sürdü 2 gün öncesi ve 2 gün sonrası acayip şeyler oldu tam 1 hafta ya ilk defa öyle oldum bünyemizi kendimiz bozuyoruz ki kafaya taktığımızdan ama bazı insanlarda çok stres yapıyor ama oluyor anlayamıyorum ya bir türlü biz nerde yanlış yapıyoruz 🙂Rabbim hayırlısını versin hakkımızda canım benim bu ayda olmadı yüksek ihtimalle bi süre bırakıcam artık yada gidip aşılama veya çatlatma iğnesi olucam

Canım merhaba dün yapmıştım ama negatif çıktı tabikide bekliyorum bakalım normalde perşembe günü olmam lazım 26.gün olursam geçen ay 22 .günde olmuştum ama bu ay sanırım 26 ya çıktı tekrar birde progestan kullanıyorum ya 3 aydır o hapımda bu akşam bitiyor .Ay inşallah öyledir ama sanmıyorum kuzum ya güzel düşüncen için çok teşekkür ederim 🙏🏻💕umudum kalmadı desemde yalan olur belki ama negatif gördükçe korkuyorum
İnşallah güzel haberi verirsin hislerimde yanılmam inşallah canım benim🍀 :KK200:

Back