• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Canım 2 gün daha bekle bence geçen ay benimde ilişkiden sonra pembe akıntı geldi 2 3 dank korktum ama birler yoktu gebe de değildim sen 2 gün daha bekle test yap geç döllenmeyse zaten geç yansır hayırlısı sağlıklısı olsun inşallah canım
Yerleşme kanaması falan diyorlar adet zamanı oluyormuş acaba mı dedim kendi kendime

Canım zencefil i bi araştır öyle iç ya o içilmiyor diye duymuştum sanki ama sen yine bi araştır .Aa hangi doktora gideceksin canım
aa bilmiyodum onu bi araştırayım o zaman ona göre alayım canım
yıldırım dorukta kemal köroğlu çok iyiymiş kuzenimin eşi gidiyor ama randevu bulunmuyor ya sürekli aramam gerek

aa bilmiyodum onu bi araştırayım o zaman ona göre alayım canım
yıldırım dorukta kemal köroğlu çok iyiymiş kuzenimin eşi gidiyor ama randevu bulunmuyor ya sürekli aramam gerek
Evet canım araştır sen yine hımm anladım canım

Merhaba arkadaşlar benim bugün adetimin geciktiği 3. Gün normalde 28 günd evir olurum ve 6 gün sürer şu zamana kadar hiç gecikme yaşamadım fakat adet günümde yani bat 12 mayısta kanda gebelik yaptırdım negatif 14mayıs yani bugün idrarda baktım negatif ve bat tan beri sürekli soluk kahve akıntım oluyor gün içinde endamla 3 kere sadece peçeteye gelcek şekilde. Birdaha kan testi yapmama gerek var mı sizce yada bu durumu yaşayan var mı birde ili aydır ovulasyon testi kullanıyorum ilk ay 13. Günde ikinci ay 14. Günde çift koyu çizgiyi gördüm

Merhaba arkadaşlar benim bugün adetimin geciktiği 3. Gün normalde 28 günd evir olurum ve 6 gün sürer şu zamana kadar hiç gecikme yaşamadım fakat adet günümde yani bat 12 mayısta kanda gebelik yaptırdım negatif 14mayıs yani bugün idrarda baktım negatif ve bat tan beri sürekli soluk kahve akıntım oluyor gün içinde endamla 3 kere sadece peçeteye gelcek şekilde. Birdaha kan testi yapmama gerek var mı sizce yada bu durumu yaşayan var mı birde ili aydır ovulasyon testi kullanıyorum ilk ay 13. Günde ikinci ay 14. Günde çift koyu çizgiyi gördüm
Canım tekrar olmazsan bi 3 4 gün sonra kanda baktırabilirsin çünkü bazen geç döllenme olabiliyor

Adete bir gün nefatıf çıktı kızlar ama bugün adetin üçüncü günü hala olmadım 😕 test adete bir gün kala yaptığım test

Eklentiler

• DB40EF5B-3B3F-48E9-B162-94D5890B1F81.jpeg
    DB40EF5B-3B3F-48E9-B162-94D5890B1F81.jpeg
    108,7 KB · Görüntüleme: 41
Adete bir gün nefatıf çıktı kızlar ama bugün adetin üçüncü günü hala olmadım 😕 test adete bir gün kala yaptığım test
Canım benimde negatif zaten yokturda senin gecikmen de olmuş tekrar la yada kan ver geç döllenme olmuş olabilir belki inşallah gelmiştir meleğin🙏🏻🙏🏻

Kızlar merhaba ben yeni üye oldum ve çok ilgimi çeken şeyler buldum burada merak ettiklerimin cevapları maşallah hali hazırda :)
Ben nisan 18 inde regl oldum ve doğurganlık dönemlerimde eşimle beraberdik şuan test yapsam mesela çıkarmı
bu arada kasıklarım çok ağrıyor ara ara sürekli idrara çıkıyorum gece gündüz ve akıntım var

selam kızlar nasılsınız
Hala gelen giden yok hafif şancı var sadece
canım biraz akışına bırak
biliyormusun kafamıza taktıkça da geciktiriyoruz bazı şeyleri
birkaç gün daha bekle bir daha yap
kaç gün geçti adetin ?

sen nasılsın canım yaptınmı yeniden test çok merak ediyorum seni
nedense bana hamileymişsin gibi geliyor milasudoruk milasudoruk :KK200:

iyi aksamlar, ilk defa bu bölüme yaziyorum ugurlu gelir insallah banada.

1 mayisda öglen 11:30 da catlatma ignesi oldum ben yumurtada 2 mayis gece 23-24 gibi catlamistir diye tahmin ediyorum.

adet düzensizligim oldugu icin bekleyebilecegim belirli bir adet günü yok malesef.

8 mayisdan beri istahim artti sürekli acikiyorum. önceleri 2 gün birsey yemesem aklima gelmezdi yemek. ama simdi devamli aciyorum. geceleri bile.

8-9 mayis gibiydi erkenden uyaniyorum sabahlari. gün boyu öyle cok degil de biraz yorgun gibiyim birsey yapmiyorum pek. belkide o yüzden daha cok yorgun hissediyorumde kendimi.

yine o günlerden beri burnum tikali. hasta degilim sadece nefes almakta zorlaniyorum ara sira. (baska bir sorunum yok bu konuda )

10 mayis aksaminda 1 damla acik pembe renk kan gördüm akintiyla karisik birlikte.

10-11 mayis hafiften agrilar vardi rahim kisminda.

13 mayis gecesi biraz daha fazla agri oldu sanki iki taraftan rahimi cekip eziyorlarmis gibi hafif cekilmelerde vardi. adet agrisina benziyordu ama öyle degildi bu daha farkliydi.

gögüslerimin uclarini bastirinca hafiften agri oluyo.

bu arada hergün gebelik ve ovulasyon testi yapiyorum bugün 16 gün testleri yapmaya basladigimdan beri

9 mayis gibi ignenin etkisi gecti silindi gibiydi.

12 mayisda da yaptim birsey görünmüyordu ertesi gün baktigimda cok hafiften ikinci cizgi daha belli oluyordu igne etkisi devam ediyordu daha. dün yaptigim testte cok cok dikkatli bakinca isiga tutunca azcik zar zor yeri belli oluyordu bugünki testtede öyle cok ugrasmaliyim yerini görmek icin.

bugün igneden sonraki 13. gün.

biraz gaz sorunu var ama cok az.
bugünden itibarende mide yanmasi var

simdilik aklima gelenler ve kendimde gözlemlediklerim bunlar. böyle cok dikkat etmeseydim farketmezdim bile belki.

igneden sonraki 13. gün test hala negatif. erken gebelik testleri yaptim onlarda hicbirsey göstermiyor negatif.

acaba benim icin hala daha umut varmidir ? bu bende farkettigim belirtilerden sizdede oldumu hamile oldugunuzda ilk baslarda ?

cuma günü kan vermeyi düsünüyorum.

en son 18 nisanda adet baslamisti benim bu ay olursa tahminim 21-23 ü gibi olmasi gerekiyor diye tahmin ediyorum. insallah olmaz.

siz ne düsünüyorsunuz yorumlarinizi merak ediyorum bana umut verebilecekmisiniz ? :KK43:

cok uzun oldu kusura bakmayin

Kızlar merhaba ben yeni üye oldum ve çok ilgimi çeken şeyler buldum burada merak ettiklerimin cevapları maşallah hali hazırda :)
Ben nisan 18 inde regl oldum ve doğurganlık dönemlerimde eşimle beraberdik şuan test yapsam mesela çıkarmı
bu arada kasıklarım çok ağrıyor ara ara sürekli idrara çıkıyorum gece gündüz ve akıntım var

iyi aksamlar, ilk defa bu bölüme yaziyorum ugurlu gelir insallah banada.

1 mayisda öglen 11:30 da catlatma ignesi oldum ben yumurtada 2 mayis gece 23-24 gibi catlamistir diye tahmin ediyorum.

adet düzensizligim oldugu icin bekleyebilecegim belirli bir adet günü yok malesef.

8 mayisdan beri istahim artti sürekli acikiyorum. önceleri 2 gün birsey yemesem aklima gelmezdi yemek. ama simdi devamli aciyorum. geceleri bile.

8-9 mayis gibiydi erkenden uyaniyorum sabahlari. gün boyu öyle cok degil de biraz yorgun gibiyim birsey yapmiyorum pek. belkide o yüzden daha cok yorgun hissediyorumde kendimi.

yine o günlerden beri burnum tikali. hasta degilim sadece nefes almakta zorlaniyorum ara sira. (baska bir sorunum yok bu konuda )

10 mayis aksaminda 1 damla acik pembe renk kan gördüm akintiyla karisik birlikte.

10-11 mayis hafiften agrilar vardi rahim kisminda.

13 mayis gecesi biraz daha fazla agri oldu sanki iki taraftan rahimi cekip eziyorlarmis gibi hafif cekilmelerde vardi. adet agrisina benziyordu ama öyle degildi bu daha farkliydi.

gögüslerimin uclarini bastirinca hafiften agri oluyo.

bu arada hergün gebelik ve ovulasyon testi yapiyorum bugün 16 gün testleri yapmaya basladigimdan beri

9 mayis gibi ignenin etkisi gecti silindi gibiydi.

12 mayisda da yaptim birsey görünmüyordu ertesi gün baktigimda cok hafiften ikinci cizgi daha belli oluyordu igne etkisi devam ediyordu daha. dün yaptigim testte cok cok dikkatli bakinca isiga tutunca azcik zar zor yeri belli oluyordu bugünki testtede öyle cok ugrasmaliyim yerini görmek icin.

bugün igneden sonraki 13. gün.

biraz gaz sorunu var ama cok az.
bugünden itibarende mide yanmasi var

simdilik aklima gelenler ve kendimde gözlemlediklerim bunlar. böyle cok dikkat etmeseydim farketmezdim bile belki.

igneden sonraki 13. gün test hala negatif. erken gebelik testleri yaptim onlarda hicbirsey göstermiyor negatif.

acaba benim icin hala daha umut varmidir ? bu bende farkettigim belirtilerden sizdede oldumu hamile oldugunuzda ilk baslarda ?

cuma günü kan vermeyi düsünüyorum.

en son 18 nisanda adet baslamisti benim bu ay olursa tahminim 21-23 ü gibi olmasi gerekiyor diye tahmin ediyorum. insallah olmaz.

siz ne düsünüyorsunuz yorumlarinizi merak ediyorum bana umut verebilecekmisiniz ? :KK43:

cok uzun oldu kusura bakmayin

canım inşallah güzel haberler alırsın
bazen hem idrar hem kana yasnımıyıor okadar çok örneği var ki burada ve etrafımda
şuan yumurtlama gününden itbaren kaç gün geçti 13 mü?
14-15-16 günler daha net sonuç alırsın diye düşünüyorum

canım inşallah güzel haberler alırsın
bazen hem idrar hem kana yasnımıyıor okadar çok örneği var ki burada ve etrafımda
şuan yumurtlama gününden itbaren kaç gün geçti 13 mü?
14-15-16 günler daha net sonuç alırsın diye düşünüyorum
yumurtlama tam ne zaman oldu bilmiyorum 1 mayis öglen 11:30 da igne oldu 3 mayis ögleden sonra 16 gibi ultrasonla bakildi yumrta catlamis. 2 mayis gece gibi catlamistir diye tahmin ediyorum ben.
yumurtlamadan sonraki 11-12. gün en fazla diye tahmin ediyorum canim

Canım merhaba bu ay kaçında reglin kaç gün var yabi söylediklerin benziyor belirtilere ama hiç belli olmaz

selam kızlar nasılsınız

canım biraz akışına bırak
biliyormusun kafamıza taktıkça da geciktiriyoruz bazı şeyleri
birkaç gün daha bekle bir daha yap
kaç gün geçti adetin ?

sen nasılsın canım yaptınmı yeniden test çok merak ediyorum seni
nedense bana hamileymişsin gibi geliyor milasudoruk milasudoruk :KK200:
Canım merhaba dün yapmıştım ama negatif çıktı tabikide bekliyorum bakalım normalde perşembe günü olmam lazım 26.gün olursam geçen ay 22 .günde olmuştum ama bu ay sanırım 26 ya çıktı tekrar birde progestan kullanıyorum ya 3 aydır o hapımda bu akşam bitiyor .Ay inşallah öyledir ama sanmıyorum kuzum ya güzel düşüncen için çok teşekkür ederim 🙏🏻💕umudum kalmadı desemde yalan olur belki ama negatif gördükçe korkuyorum

Back