Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım gitmedin değilmi sen daha doktora ya sanki ben yine çok çok ince bir çizgi görüyorum silik gibi valla bende yaptım test negatif ama 2 gün var adetime sol kasığım ağrıyor benimde ara arada adet sancısı çekiyorum Hakkımızda hayırlısı güzeli sağlıklısı olsun kuzum inşallahHala gelen giden yok hafif şancı var sadece
Peki sıvı almadan yine değilmi bir süreAmin insallah sence umit varmi??yok ilk idrarla degil ikinci ama baya bekledim de yaptim bana koyu gbi gelio ama bakalim iki gun sonra tekrar yapacagm
Rica ederimSağol canım teşekkürler ben okurum
Gecen ay 20 gun geikmeli adet oldgm icin bu ayda test yapmaya cekniorum bide esimi ikna etmekde mesele nie bukadar sabrszlaniosun bu ay olmazsa bidahaki ay olr falan dio bende de bi huy var kafama biseyi koyunca olacak sabrszlanioruma
valla canım bilmiyorum ki nasıl olması gerekiyor ya inşallah gelmiştir meleğin e 2 gün sonra idrar testi yapsana canım
Aynen orucum sabahkiyle degilde sonrakiyle yaptimPeki sıvı almadan yine değilmi bir süre
Sağol canımhttps://instagram.com/saglicak_la?igshid=6hfdxtubo6bp bu sayfadan aldim canim aldıklarımi inceleyebilirsin
Ederiz tabiki canim amiiinnn Rabbim su mubarek ayda hamilelerimize hayrli dogumlar cocuk isteyenlerimizede hayrli evlatlar hamilelikler nasip etsin insallahMerhaba arkadaslar sizi uzun zamandir takip ediyorum gizli gizli. Belki rast gelmissinizdir benim actigim konuya. Vajinusmustum ve ocak ayının 28inde rabbime cok şükür yendim. Şubat ayindan beri bebek istiyoruz. Burada sizlerin hamilelik haberlerini alınca sanki kendim hamileymişim gibi her birinize tek tek çok sevindim o ayın hüsranla geçen kişilerin üzüntülerini inanın kendim gibi ben de yaşadım Ama bu ay daha doğrusu bugün birkaç saat önce kendime ait bazı Kan tahlillerini yaptırmak için hastaneye gittim Adetim 3 gün gecikti ve yeni bir ilaca başlayacaktım hamileyken kullanılmaması gereken içim rahat bir şekilde başlayayım diye Beta HCG de baktırdım ve hiç beklemediğim anda 321 gibi bir değerle karşılaştım Rabbime ne kadar şükretsem azdır Her biriniz için dua ediyorum sizden de hamileliğim güzel devam etsin ve bebeğimi kucağıma alabileyim diye dua istiyorum
milasu için ilk olarak 41 yasin okuyalim ben 5 tane alıyorum baska kim okumak ister cuma gününe kadar cuma günü duasını kendi yapsin. Çünkü insan en cok içten kendisi dua eder böyle bisey icin. Sonra kim isterse onun icin okuruz.Ederiz tabiki canim amiiinnn Rabbim su mubarek ayda hamilelerimize hayrli dogumlar cocuk isteyenlerimizede hayrli evlatlar hamilelikler nasip etsin insallah
Oncelikle Rabbim hayrlisyla bebek nasip eder insallah . adetinize ne kadar var yada geciktimi duzenli adet oluyormusunuz ben hamilyken hic yerlesme kanamasi yasamadim ama gecen ay bi lekelnmem oldu yumurtlama haftalrmda olmstu bende senin gbi dsndum yerlesmemi die ama 20 gun geckmeyle adet oldum insallah seninki yerlesme kanamsdrKızlar selam ben yaklasik 1.5 yıldır bebek isteyen ama henüz hamile kalamamis biriyim. Geçen ay rahim filmi çektirdim şükür her şey temiz çıktı. Adetime 10 gün var. Ve bende pazar günü peceteye 3 damla pembe kan geldi nokta şeklinde ve dün de kahverengi akıntım oldu ama ic camasirima kesinlikle bir sey gelmedi sadece cok afedersiniz peceteye silince geldi ve bel agrim cok fazla. Bunun yaninda idrarda yanma var gerci bol su ictim dun iftarda rahatlatti ama korkuyorum ya kötü biseyim varsa diye bi yandanda acaba yerlesme kanamasi olabilir mi ki diye de içten içe düşünüyorum çünkü ilk kez böyle bir durum yasadim. Daha önce buna benzet durum yasayaniniz var mi ? Şimdiden teşekkür ederim
Canım burun tıkanması bile olabiliyormuş gebelikte dikkat et kendine sıcak şeyler içmeye özen göster ıhlamur filan onun bir zararı yok diye biliyorumGünaydın kızlar, benim çok boğazlarım ağrıyo niye böyle oldum ben![]()
Anladım canım valla eşler kesiyo bizim hızımızı yoksa ben 10 kere kan da verirdimGecen ay 20 gun geikmeli adet oldgm icin bu ayda test yapmaya cekniorum bide esimi ikna etmekde mesele nie bukadar sabrszlaniosun bu ay olmazsa bidahaki ay olr falan dio bende de bi huy var kafama biseyi koyunca olacak sabrszlaniorumama bu ay massallahim var sabrlydim :)
Canım hayırlısı olsun inşallah rabbim nasip etsin sağlıklaKızlar kürtajdan sonra bugün kontrole gittim adetimin 2.günü sağ ve solda yine yumurtalar var klomen kullanalım 23.ünde kontrole gel 20 -22 Mayıs’ta da ilişki olsun dedi ve inofolic pembe kutusundan verdi üç ay boyunca kullan dedi ve yumurtalıklarım kilo artışına adet düzensizliği yapıyormuş 58 kiloya in dedi
eve gidince içicem canım balla birlikte limonlu ballı su yaparım zencefilde alırım bi zararı olmaz umarımCanım burun tıkanması bile olabiliyormuş gebelikte dikkat et kendine sıcak şeyler içmeye özen göster ıhlamur filan onun bir zararı yok diye biliyorum
Canım zencefil i bi araştır öyle iç ya o içilmiyor diye duymuştum sanki ama sen yine bi araştır .Aa hangi doktora gideceksin canımeve gidince içicem canım balla birlikte limonlu ballı su yaparım zencefilde alırım bi zararı olmaz umarım
bu arada doktor da karar kıldım ama randevu bulabilirsem tabi
Canım 2 gün daha bekle bence geçen ay benimde ilişkiden sonra pembe akıntı geldi 2 3 dank korktum ama birler yoktu gebe de değildim sen 2 gün daha bekle test yap geç döllenmeyse zaten geç yansır hayırlısı sağlıklısı olsun inşallah canımKIZLAR SELAM ACİL YARDIM EDİN
29 NİSANDA ÇATLATMA İĞNESİ OLDUM 2 MAYISTA KONTOLE GİTTİM ÇATLAMIŞTI DOKTOR 14 GÜN İÇİNDE ADET OLMAZSAN TEST YAPTIR DEDİ.
CUMARTESİ GÜNÜ YAPTIDIM DAYANAMAYIP BİŞEY ÇIKMADI
DÜNDE İİLŞİDEN SONRA AKINTI GİBİ AÇIK PEMBEMESİ GELDİ PEÇETEYE SİLDİĞİMDE
SİZCE YAPTIRMALI MIYIM YOKSA BEKLEYEYİM Mİ BİRAZ DAHA ADET BELİRTİSİ Mİ
GEÇ DÖLLENME BENİM