- 23 Aralık 2018
- 3.738
- 2.893
- 83
- 33
Evet canım biraz uzak aslında bana da uzak normalde ama metro nun durağı tam önünde hangisi içine sinicekse ona git kuzum araştır iyiceCanım hiç bilmiyorum ki çok kararsızım 3 doktor var aklımda ikisi doruk hastanesinde biri hayat önerilere açığım ama o senin dediğin hastane bana baya uzak kalıyor
Çok şükür canım sendede sanki hafif bi çizgi var gibi sen bi test daha yapsana insallah vardır ya
İnşallah canım ya
Anladım canım bende üstüme alındım hemenbende merak ediyorum ilk benimde cts kan vermiştim tekrsr ne zaman gidip kan vermeliyim acaba yarın gideyim dedim ama çok erken dediler
Araştırıyorum canım şimdi ne kadarlık oldugunu da bilmiyorum hiç aklım basmadı her yerde farklı bısey yazıyor en iyisi ben yarın gidip kan vereyim sağlık ocağı yönlendirir muhtemelen inşallah sağlıklı gebeliktirEvet canım biraz uzak aslında bana da uzak normalde ama metro nun durağı tam önünde hangisi içine sinicekse ona git kuzum araştır iyicebirde canım çok bilmem ama bildiğim kadarıyla 2 günde bir artış izleniyor değerin yani gidenler gidiyor 2 günde bir kan için
İnşallah canım sen kötü birşey getirme aklına güzel düşün güzel olsun sakin kalmaya çalışAraştırıyorum canım şimdi ne kadarlık oldugunu da bilmiyorum hiç aklım basmadı her yerde farklı bısey yazıyor en iyisi ben yarın gidip kan vereyim sağlık ocağı yönlendirir muhtemelen inşallah sağlıklı gebeliktir
Canım benimde öyleydi halen de öyle inşallah seninde vardır ya çok dua ediyorum Rabbim isteyen herkese versin sanki benimki hayal gibi hiç beklemiyordum hala inanamıyorumİnşallah canım sen kötü birşey getirme aklına güzel düşün güzel olsun sakin kalmaya çalışRabbim sağlık versin sana ve meleğine benim hafiften ağrılar gelip gidiyor muhtemelen 2 güne olucam nasip işte herşey
Canm sen sdece gebelik testimi yapmstin yoksa ovuda yapmsmiydin gebelgini ogrenmen icinBana mı sordun canım
Alykm selam canm cook sagol seninde anneler gunun kutlu olsn insallah bu ay hepmize guzellkler getrr sende hamissindrSlm canlarım tüm anne ve anne adaylarının anneler günü kutlu olsunsessiz sessiz hepinizi takip ediyorum bata son 4 gün kaldı bakalım
Aminnnnnnnnn canım hepimize şans getirsin bu anneler günü bakalımAlykm selam canm cook sagol seninde anneler gunun kutlu olsn insallah bu ay hepmize guzellkler getrr sende hamissindr
Sadece gebelik testi yaptım cankm önce negatif cıktı 2 gün sonra pozitif cıktı sonra kan verdim emin olmak icin ovülasyon hic yapmadmCanm sen sdece gebelik testimi yapmstin yoksa ovuda yapmsmiydin gebelgini ogrenmen icin
İnşallah canım bende yok mide bulantısıKusura bakmayin hepnze cevap vermek istiyorum ama cgunuza yazamiorum ama takipteyim malum kzm var sagolsun ondan bana gecmiyor telefon elnden zor aliyorum suan uyudu rahatim :) bugun cok basim agridi ya sanirim suyu az iciyorum aglayacktm nerdeyse bide migde bulntsi musallat oldu insallah hamileymdrde ondan bulaniodur ...hamisler sizde varmi bulantilar
Canım inan ki şu mübarek günde hepimize dua ettim ediyorum senin bebişede o kadar çok sevindim burda görünce yeni Hamiişler kendime gibi seviniyorum rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah canlarCanım benimde öyleydi halen de öyle inşallah seninde vardır ya çok dua ediyorum Rabbim isteyen herkese versin sanki benimki hayal gibi hiç beklemiyordum hala inanamıyorum
Allah razı olsun canım inan bende dua ediyorum inşallah senide görücez böyle sendede var inşallahCanım inan ki şu mübarek günde hepimize dua ettim ediyorum senin bebişede o kadar çok sevindim burda görünce yeni Hamiişler kendime gibi seviniyorum rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah canlarBilmiyorum canım ben olurum 2 güne kuzum
Allah razı olsun canım inan bende dua ediyorum inşallah senide görücez böyle sendede var inşallahBenimde hala 2 gün var adet tarihime sen olmazsan tekrar bi test yap
Bilmiyorum kuzum inan o pskolojiyi anlarsın eşim geldi bugün anneler günün kutlu olsun geleceğim annesi anne adayı dedi dayanamadım bir an oturduk ikimizde ağladık resmenAllah razı olsun canım inan bende dua ediyorum inşallah senide görücez böyle sendede var inşallahBenimde hala 2 gün var adet tarihime sen olmazsan tekrar bi test yap
Yalnız değilsin kuzucumKendimi dinleyip belirti aramaktan 8 aydır kafayı yedim her ay hüsran. Sanırsın her ay hamile olduğum için belirtiler vardı ama yok. Artık hiç bişeyi takmıyorm kafama. Nasipse ne zaman olursa olsun.
Aynen balımmm aynen artık test yapmıyorum ovülasyn vs. Aman. Canımz ne zaman isterse özel şeyler olur dedik eşimle yok şu gün hadi ilişki olsun bugün yumurtladım yumurtam pişti hadi çatlasın yeter artk ruh hastası oldukYalnız değilsin kuzucumvalla artık gülüyorum geçiyorum napıyım, baska topiklerde de konusmustuk demek nasip degil.
Aynen balımmm aynen artık test yapmıyorum ovülasyn vs. Aman. Canımz ne zaman isterse özel şeyler olur dedik eşimle yok şu gün hadi ilişki olsun bugün yumurtladım yumurtam pişti hadi çatlasın yeter artk ruh hastası olduk
Bende göremicem düşüncesiyle yaptım hatta belli belirsiz o ilk cizgiyi gördüğümde de hemen buraya attım resmini çekip acaba hayal mi görüyorum diye hiç olmucakmış gibi geliyodu hala da rüyada gibiyim sanki bişey olucak yada rüyadan uyanıcam gibi geliyoBilmiyorum kuzum inan o pskolojiyi anlarsın eşim geldi bugün anneler günün kutlu olsun geleceğim annesi anne adayı dedi dayanamadım bir an oturduk ikimizde ağladık resmenBilmiyorum olmıcak gibi geliyo Allah tan herşey nasip kısmet kuzum Yapıcam ya negatifi göreceğimi bilsemde
Bende göremicem düşüncesiyle yaptım hatta belli belirsiz o ilk cizgiyi gördüğümde de hemen buraya attım resmini çekip acaba hayal mi görüyorum diye hiç olmucakmış gibi geliyodu hala da rüyada gibiyim sanki bişey olucak yada rüyadan uyanıcam gibi geliyoBilmiyorum kuzum inan o pskolojiyi anlarsın eşim geldi bugün anneler günün kutlu olsun geleceğim annesi anne adayı dedi dayanamadım bir an oturduk ikimizde ağladık resmenBilmiyorum olmıcak gibi geliyo Allah tan herşey nasip kısmet kuzum Yapıcam ya negatifi göreceğimi bilsemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?