• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Aynen balımmm aynen artık test yapmıyorum ovülasyn vs. Aman. Canımz ne zaman isterse özel şeyler olur dedik eşimle yok şu gün hadi ilişki olsun bugün yumurtladım yumurtam pişti hadi çatlasın yeter artk ruh hastası olduk 😂😂
Ay canım sen beni güldürdün ya Allah’ta seni güldürsün inşallah 😂😂Valla gerçekten hepimizi yakında bir sinirden yatıracaklar hastahaneye 😇 ovu testi evet faydalı çoğu kişide onunla hamile kaldı bebek sahibi oldu ama ben 2 ay aralıklarla denedim bu 2. Deneyişim muhtemelen buda olmadı zaten benim testler bi değişik kafayı yedim iyice huni takıcam yakında ya resmen değerlendirmelerimizi teste göre yapıyoruz varsa var yok sa yok ay aman yakaladıkmı acaba tuttumu derken hoop yine hüsran yani insan daha çok strese giriyor Rabbim hepimize tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eylesin inşallah🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Bende göremicem düşüncesiyle yaptım hatta belli belirsiz o ilk cizgiyi gördüğümde de hemen buraya attım resmini çekip acaba hayal mi görüyorum diye hiç olmucakmış gibi geliyodu hala da rüyada gibiyim sanki bişey olucak yada rüyadan uyanıcam gibi geliyo🤦🏻‍♀️ 2 yıllık evliyidn dimi canım sen yanılmıyorum? Umudunu kaybetme olucak inşallah sende görüceksin ben inanıyorum🙏🏻
Ya inanki bide doktora git gel artık içmediğim hormon ilacı kalmadı belki de tiroid vardı düşürdük e hediye yolunda gözüküyor ama işte stres belkide etkiliyor ya ne bileyim ben anlayamıyorum artık sıyırdım iyice kafayı ya 😢Ay kuzum gönlünü ferah tut sen hiç bileycik olmıcak Allah’ın izniyle bebeğini sağ Salim kucağına alıcaksın güzel düşün güzel olsun illaki insan tereddüt de kalıyo tabikidr bende görsem inanamam rüyadayım derim yani ama sanmıyorum.Evet canım doğru hatırlıyorsun 😇2 yıl olucak inşallah e yaşlarda gidiyo durmuyorki zaman Rabbim nasip eder inşallh ne diyeyim dualarımız hep aynı zaten bu ayda olmazsa daha da ovu testi yapmayı düşünmüyorum 1 2 ay oluruna bırakıp sonra doktorumla görüşüp ya çatlatma iğnesi olurum yada aşılama o hangisini derse .Desteğin için Allah razı olsun kuzum🙏🏻🙏🏻

Dmlfrk diye Bi hesap vardı Can'ım carsamba günü gidecem demişti cevapla dedim ama algılamadı sanırım telefon. Kalp atışları beta kaç bindeyken duydunuz Can'ım merak ediyorum hamilelerden veya hamile adaylarına soruyorum 💕🌸😇
O betaya bakmıyor canım zaten öğrendiğinden sonraki hafta büyük ihtimal keseyi görüyorsun 5. Haftada ve 6. Haftada kalp atisini duyuyorsun . Doktorlar keseyi gördükten sonra tekrar kan alıp değere bakmıyorlar . Ve en mantıklısı evde kendin 2 güne bi katlayarak hesap et 5000 olduğunda got doktora zaten senin hesaplamandan fazla çıkacaktır değerin

Kusura bakmayin hepnze cevap vermek istiyorum ama cgunuza yazamiorum ama takipteyim malum kzm var sagolsun ondan bana gecmiyor telefon elnden zor aliyorum suan uyudu rahatim :) bugun cok basim agridi ya sanirim suyu az iciyorum aglayacktm nerdeyse bide migde bulntsi musallat oldu insallah hamileymdrde ondan bulaniodur ...hamisler sizde varmi bulantilar
Bulantılar genelde 6. Haftadan sonra baş gösteriyor canım 7. Haftam8n başından beri şiddetli benim şuan 8. Haftadayim

Günaydın kızlar hala adet olmadım ben hesabıma göre 10ninda olmam lazımdı belki yanlış hesapladım geç döllenme yaşayan varmi

Bu ay ilkkez adetim 3 gün gecikti, tam belkide hamileyim derken adet oldum şaka gibi. Okadar düzenli adet olurken gecikmiş olması, ve hamile olmamam şaka gibi geliyor.
Bende artık robotluktan çıkarak son 2 aydır hiç çaba sarfetmiyorum aklıma bebiş gelmiyor, ovu testi 2 ay asla yapmadım, hersey akışına göre gidiyor. Sadece bu ay doktordan randevu aldım kontrollerimi yaptırıcam okadar. Bunun haricinde çaba sarfetmek istemiyorum artık yoruldum.
aynen canım benimde
günü gününe olan adetim bu ay tam 6 gün gecikti
kafamızın bize oyunları mı bunlar bilemiyorum

Bulantılar genelde 6. Haftadan sonra baş gösteriyor canım 7. Haftam8n başından beri şiddetli benim şuan 8. Haftadayim
Hmm ozaman benimki yine vucudmn oyunu zaten cokda kapilmadmda Allah kolaylik versin canim insallah hemen gecer bulantilarin ben kizimdayken oyle surekli bulantim olmamasti sdece sabah ilk kalktgmda oluodu oyuzden bende bas ucumda kreker bulndrdum yada leblebi kafami kaldrmadan hemen agzma atiodum iyi geliodu sanada tavsiye ederim.onun haricinde aninda gelip kusardim yani bos bos bulantim pek olmamasti

Ya inanki bide doktora git gel artık içmediğim hormon ilacı kalmadı belki de tiroid vardı düşürdük e hediye yolunda gözüküyor ama işte stres belkide etkiliyor ya ne bileyim ben anlayamıyorum artık sıyırdım iyice kafayı ya 😢Ay kuzum gönlünü ferah tut sen hiç bileycik olmıcak Allah’ın izniyle bebeğini sağ Salim kucağına alıcaksın güzel düşün güzel olsun illaki insan tereddüt de kalıyo tabikidr bende görsem inanamam rüyadayım derim yani ama sanmıyorum.Evet canım doğru hatırlıyorsun 😇2 yıl olucak inşallah e yaşlarda gidiyo durmuyorki zaman Rabbim nasip eder inşallh ne diyeyim dualarımız hep aynı zaten bu ayda olmazsa daha da ovu testi yapmayı düşünmüyorum 1 2 ay oluruna bırakıp sonra doktorumla görüşüp ya çatlatma iğnesi olurum yada aşılama o hangisini derse .Desteğin için Allah razı olsun kuzum🙏🏻🙏🏻
canım bencede oluruna bırak biraz düşünmeyi bırak zor biliyorum ama hep düşünmeyi bırakıp oluruna bıraktıklarında hamile kalanları okuyorum, inşallah bu ay kalmışsındır da :dua: benim 15 nisan dı son adetim19u eşim geldi o gün itibariyle 12 gün kaldı eşim o süreçte olmuş benim kvde 6 çocuk doğurmuş adetten sonraki 3. gün olur diyo sürekli bide öyle dene canım benimde öyle oldu şahsen. Ama ben öncesinde de mart ayında kadın doğuma gittiğimde iki yumurtalıktada kistler vardı polikistiğe benziyo dedi o ayki adetimden sonra soğan kürü uyguladım sonraki gittiğim doktor sol yumurtalğıın temizlendiğini diğeri içinde adetten sonra kesin bişey söyleyebilceğini söyledi ben birazda soğana bağlıyorum beence o iyi geldi bana

Hmm anliyorum adetine kac gun kala pztifi gordun
3 gün kala gördüm canım silik çizgi

canım bencede oluruna bırak biraz düşünmeyi bırak zor biliyorum ama hep düşünmeyi bırakıp oluruna bıraktıklarında hamile kalanları okuyorum, inşallah bu ay kalmışsındır da :dua: benim 15 nisan dı son adetim19u eşim geldi o gün itibariyle 12 gün kaldı eşim o süreçte olmuş benim kvde 6 çocuk doğurmuş adetten sonraki 3. gün olur diyo sürekli bide öyle dene canım benimde öyle oldu şahsen. Ama ben öncesinde de mart ayında kadın doğuma gittiğimde iki yumurtalıktada kistler vardı polikistiğe benziyo dedi o ayki adetimden sonra soğan kürü uyguladım sonraki gittiğim doktor sol yumurtalğıın temizlendiğini diğeri içinde adetten sonra kesin bişey söyleyebilceğini söyledi ben birazda soğana bağlıyorum beence o iyi geldi bana

3 gün kala gördüm canım silik çizgi
Aynen öyle canım bırakıyorum artık oluruna geriye nasip kısmet işi kafamdan atı çok takmamam lazım en azından bakalım gelecek ay neler olucak 🙏🏻Bu ay olmadı zaten yine test yaptım yine tertemiz bi negatif nasip değilmiş sen gittinmi sağlık ocağına canım

Aynen öyle canım bırakıyorum artık oluruna geriye nasip kısmet işi kafamdan atı çok takmamam lazım en azından bakalım gelecek ay neler olucak 🙏🏻Bu ay olmadı zaten yine test yaptım yine tertemiz bi negatif nasip değilmiş sen gittinmi sağlık ocağına canım
belritin var mı canım ? Ben gittim daha erken perşembe yapalım kan testi dedi perşembe gidip kan vercem inşallah canım

belritin var mı canım ? Ben gittim daha erken perşembe yapalım kan testi dedi perşembe gidip kan vercem inşallah canım
Anladım canım hayırlısı olsun o zaman .Valla sadece ara ara karnım ağrıyo bide bazen göğüslerim sızlıyor ağrıyo ama uçlarında acı filan yok

öyle dayanılmaz deil canım adet öncesi gibi sızı elleyince falan hissediliyo oda daha çok ara ara sol kasık ağrıısı çekiyorum ara ara yoklayıp gidiyo geldikçe korkuyorum:KK17:
Anladım kuzum korkma sen içini ferah tut herkes güzel olacak Allah’ın izni ile inşallah 🙏🏻🙏🏻

Back