- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
Ama gebelikte oruç tutulmaz Can'ım , çocuk senden beslenmesi gerek sağlığı için, Bi de folikasit al eczaneden ona başla Can'ım
ama iyi hissediyorum kendimi bırakmak istemiyorum orucumuAma gebelikte oruç tutulmaz Can'ım , çocuk senden beslenmesi gerek sağlığı için, Bi de folikasit al eczaneden ona başla Can'ım
Yerleşme kanaması olmadımı canım sendeGöğüs hassasiyeti ara ara kasık ve bel ağrısı ve ağzımda acımsı tat canım kanama falan olmadı bende
Anladım kuzum oruç tutmasan daha iyi bence ya bebek içinEvet canım olmadı zaten göğüs ucunda değil de normal adetteki göğüs hassasiyeti gibi ağrı değil hassasiyet var ben en çok o ağzımdaki tattan anladım tuhaftı cunku daha cok yemek yedıkten sonra oluyor hala devam ediyor metalimsi bi tat
Amin canım inşallah seninde hayırlı haberlerini bekliyorum☺
Oruç tutuyorum inşallah bi sıkıntı olmaz kendimi iyi hissediyorum ama
Günaydın kızlar ben 26 nisanda yumurtladigimi düşünüyodum ona göre ayın 10 da adet olmam gerekiyodu 9 nisanda kan verdim çıkmadi hala adet te olmadım acaba yumurtlamayı yanlismi hesapladım teste silik cıktı bu sabahta
Inşallah canım hala gelen giden yok arada adet sancısı geliyo geciyoEvet canım silik bu test ya inşallah vardır belki geç döllenmedir
Biraz daha bekle canım geç döllenmeyse 10 gün sonra belli oluyormuş galiba hayırlısı olur inşallahInşallah canım hala gelen giden yok arada adet sancısı geliyo geciyo
Senin ovulasyonun resmi var mi atarmsn bende dun yapmstim onunla kiyaslayacamCanım bayaa gec gördüm bir kac gundur giremedim. Ama ben ovu testi ile öğrendim. Adetime 4 gün vardı bundan biraz soluk çıkmıştı. Ertesi gun yaptim koyulasmisti. Ayni gün gebelik yaptim ikinci cizgi cıktı. Bu anlattiklarim gecen c.tesi oldu. Suan carsamba keseyi görmeyi gidicem ins
Yok canım olmadı korkuyorum bende yerleşemedi mi diyeYerleşme kanaması olmadımı canım sende
İçim rahat etmiyor ya kendimi iyi hissediyorum tutmak istiyorumAnladım kuzum oruç tutmasan daha iyi bence ya bebek için
Aa kız umutlandım şimdi benimde 10 gün geçti ama idrar testi negatif yerleşme kanaması falan olmadıYok canım olmadı korkuyorum bende yerleşemedi mi diye
Yaa inşallah vardır canım ben Perşembe günü idrar testi yaptım hatta burayada atmıştım Hiç gölge bile yoktu Cumartesi günü tüm umutsuzluğumla tekrar yaptım adetime 3 gün vardı ama silik çizgi çıktı biraz bekleyince daha belirginleşti bak ekliyorum canım ikisini deAa kız umutlandım şimdi benimde 10 gün geçti ama idrar testi negatif yerleşme kanaması falan olmadı
Perşembe yaptığımda buydu canım umutsuzluğa kapılmaAa kız umutlandım şimdi benimde 10 gün geçti ama idrar testi negatif yerleşme kanaması falan olmadı
Bana mı sordun canımBeta değerin kaç oldu Can'ım keseyi görmeye gideceksin? Bende salı günü gidecem
Anladım kuzum yinede sen doktoruna danışırsın sağlıklı olunda ikinizde hangi doktora gideceksin kime yaniİçim rahat etmiyor ya kendimi iyi hissediyorum tutmak istiyorum
Ayy maşallah resmen hamişsin inşallah bende öyleyümdir yani benim günüm geçti son testimde hafif pembelik vardı 2. Çizgide ama belkide ben öyle hissettim bak atiyim fotosunu son yaptığım testinYaa inşallah vardır canım ben Perşembe günü idrar testi yaptım hatta burayada atmıştım Hiç gölge bile yoktu Cumartesi günü tüm umutsuzluğumla tekrar yaptım adetime 3 gün vardı ama silik çizgi çıktı biraz bekleyince daha belirginleşti bak ekliyorum canım ikisini de
İnşallah seninde vardır ya inşallahhhhEki Görüntüle 2268124
Ayy evet ya hüç yok ama diğerinde var ayy Allahım inşallah bende böyle olurumPerşembe yaptığımda buydu canım umutsuzluğa kapılma
Dmlfrk diye Bi hesap vardı Can'ım carsamba günü gidecem demişti cevapla dedim ama algılamadı sanırım telefon. Kalp atışları beta kaç bindeyken duydunuz Can'ım merak ediyorum hamilelerden veya hamile adaylarına soruyorumBana mı sordun canım
Canım hiç bilmiyorum ki çok kararsızım 3 doktor var aklımda ikisi doruk hastanesinde biri hayat önerilere açığım ama o senin dediğin hastane bana baya uzak kalıyorAnladım kuzum yinede sen doktoruna danışırsın sağlıklı olunda ikinizde hangi doktora gideceksin kime yani
Çok şükür canım sendede sanki hafif bi çizgi var gibi sen bi test daha yapsana insallah vardır yaAyy maşallah resmen hamişsin inşallah bende öyleyümdir yani benim günüm geçti son testimde hafif pembelik vardı 2. Çizgide ama belkide ben öyle hissettim bak atiyim fotosunu son yaptığım testin
İnşallah canım yaAyy evet ya hüç yok ama diğerinde var ayy Allahım inşallah bende böyle olurum
Anladım canım bende üstüme alındım hemenDmlfrk diye Bi hesap vardı Can'ım carsamba günü gidecem demişti cevapla dedim ama algılamadı sanırım telefon. Kalp atışları beta kaç bindeyken duydunuz Can'ım merak ediyorum hamilelerden veya hamile adaylarına soruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?