Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

inşallah güzel güzel katlansın değerin canım Allah razı olsun amin inşallah dualarını esirgeme

Şimdi iki gün sonra git ve eminim 2 katına çıkacaktır. Daha sonra gitme 2 güne bir kendin heap yap 5000 olduğu zamana ayarla kendini canım biraz sabırsızlanıyorsun ama olsun 5000 olduğu zaman git zaten senin hesabından fazla çıkacaktır değerin ve direk karından ultrasonla gözükecek canım benim ben öyle yaptım 40 çıktı daha sonra 5 gün sonra gittim 240 çıktı ve 5000 e kadar bekledim ve ben göbekli bi insanım belki senin daha erkende gözükebilir keseyi görürsün canım. BU SURE ZARFINDA ESINLE ILISKIYE KESINLIKLE GIRME !

inşallah güzel güzel katlansın değerin canım Allah razı olsun amin inşallah dualarını esirgeme
Dualarım seninle canım inşallah sendede var İnaniyorum ben
Canım eşim yok zaten ilişki olmaz dediğin gibi yapayım pazartesi gidip kan versem olurmu

Kuzum senin daha günün var testini at bakayım demiştim ama atmadın . Biraz daha bekle 2 3 gün daha ondan sonra yap canım

Canım bak benimde negatif cıktı 2 gün sonra pozitifi gördüm sanki hiç göremifekmisim gibi geliyodu bende umudumu kaybetmistim ama insallah sende göreceksn inanıyorum ben
Evet öyle yap canım hatta sağlık ocağında ver istersen daha iyi olur
Öyle yapcam canm inşallah

Kızlar çok silikte olsa sizce 2. Çizgi varmı ?

Eklentiler

• 784E9211-0B24-4D4D-A931-F1C28761CCF6.jpeg
    33,7 KB · Görüntüleme: 54
Cok guzelll. Migdem bulanio kizima corba yapmstim tadina bi bakim die kasgn ucuyla aldim migdem bulandi hala bulanio.bide su icerken agzima antbiyotik tadi gelio esimede icirdim ayni suyu yok normal su dio .Aslinda yani bu ay sabrszlanmadim stres de yapmadim Allah Allah

Dualarım seninle canım inşallah sendede var☺ İnaniyorum ben

Canım eşim yok zaten ilişki olmaz dediğin gibi yapayım pazartesi gidip kan versem olurmu
Allah razı olsun kuzumİnşallah canım ama yok ya hiç sanmıyorum ara ara adet ağrım geliyo zaten muhtemelen adet olucam senin belirtilerin neler di

Kuzum senin daha günün var testini at bakayım demiştim ama atmadın . Biraz daha bekle 2 3 gün daha ondan sonra yap canım
Canım evde değilim o yüzden çekip atamadım köye geldim bugün burdayım Evet eğer 26.günde olursam Çarşamba olucam bilmiyorum ya hep diyorum tamam kendini hazırla zaten negatif diye ama olmuyo işte üzülüyorum yine de ya desteğin için çok sağol kuzum Allah razı olsun Evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Göğüs hassasiyeti ara ara kasık ve bel ağrısı ve ağzımda acımsı tat canım kanama falan olmadı bende
Anladım kuzum bu göğüs hassasiyeti dediğin çok özür diliyerek soruyorum acı gibi birşey mi yani uçlarımı acıyor aman canım kanama olmasında sağlıkla al kucağına herkeste yerleşme olmuyormuş kuzum zaten

Evet canım olmadı zaten göğüs ucunda değil de normal adetteki göğüs hassasiyeti gibi ağrı değil hassasiyet var ben en çok o ağzımdaki tattan anladım tuhaftı cunku daha cok yemek yedıkten sonra oluyor hala devam ediyor metalimsi bi tat
Amin canım inşallah seninde hayırlı haberlerini bekliyorum
Oruç tutuyorum inşallah bi sıkıntı olmaz kendimi iyi hissediyorum ama

Ama gebelikte oruç tutulmaz Can'ım , çocuk senden beslenmesi gerek sağlığı için, Bi de folikasit al eczaneden ona başla Can'ım

Günaydın kızlar ben 26 nisanda yumurtladigimi düşünüyodum ona göre ayın 10 da adet olmam gerekiyodu 9 nisanda kan verdim çıkmadi hala adet te olmadım acaba yumurtlamayı yanlismi hesapladım teste silik cıktı bu sabahta

Eklentiler

• 1557640755773671184.jpg
    56 KB · Görüntüleme: 59
Canım öğrenildiğini duydum ama net bi bigim yok bende o konuyu araştırıyorum benimde ovulasyon testim aşağıda
Canım bayaa gec gördüm bir kac gundur giremedim. Ama ben ovu testi ile öğrendim. Adetime 4 gün vardı bundan biraz soluk çıkmıştı. Ertesi gun yaptim koyulasmisti. Ayni gün gebelik yaptim ikinci cizgi cıktı. Bu anlattiklarim gecen c.tesi oldu. Suan carsamba keseyi görmeyi gidicem ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…