Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

öyle dayanılmaz deil canım adet öncesi gibi sızı elleyince falan hissediliyo oda daha çok ara ara sol kasık ağrıısı çekiyorum ara ara yoklayıp gidiyo geldikçe korkuyorum
Korkma canım ağrılarından şuanda yerleşmeye çalışıyor annesi benimde ağrıyordu bende yerleşme kanaması gormedim öncesinde 5. Haftaya gelirken toplu iğne ucu gibi kanamam olmuştu korkma 6. Haftaya kadar olur ağrıların daha sonra biraz hafifliyor 8. Haftaya gelirken sanki adet olacakmışsın gibi ağrıların oluyor . Kabızlık görebilirsin maden suyu iç sade her sabah kuru kayisi al onu kaynat şekersiz iç yada kuru kayısıyı ye üstüne ılık su iç. Su andada ağır kaldıracak iş yapma temizliğini bile çok gerekmedikce yapma ayaklarını dik yat gece yatarken üzerine yatma karnının çok fazla yürüme günde yarim saat anı hareketler yapma birşey almak için dolaptan felan uzanma sakın bu şekilde kendini koru arkadaşım

Merhaba arkadaşlar aranızda pkoslu olup bebek bekleyen var mı? Ve pkoslu olup bu süreçlerin nasıl ilerlediğini paylaşmak isteyen var mı? Bende pkosluyum ve biraz bilgi edinmek istiyorum.

belritin var mı canım ? Ben gittim daha erken perşembe yapalım kan testi dedi perşembe gidip kan vercem inşallah canım
Gününüz geçmiş miydi.benim 1 gün geçti günüm testim pozitif.yarın sağlık ocağına gideyim diyodum erken mi derler ki

Canım çok teşekkür ederim uzun uzun yazmışsın, o kadar tecrübesizim ki hiç bilmiyorum neyi ne yapacağımı gece yüzüstü yatıyodum artık yatmamaya dikkat ederim. Kabızlığım şuanda yok normal kayısı yiyorum bol bol çok seviyorum o sanırım iy igeliyor bana kabızlık yaşarsam kurusunuda yerim maden suyu içeyim severim zaten
günlük işler süpürge vs yaptım dün dikkat ederim yapmamaya canım şuanda 4 haftalık sanırım tam anlayamadım şu hafta işini ben

Gününüz geçmiş miydi.benim 1 gün geçti günüm testim pozitif.yarın sağlık ocağına gideyim diyodum erken mi derler ki
yok günüme 3 gün vardı test pozitif çıktı hemen acilden kan verdim bence sizde gidin sonuçta test pozitif geçtiğini söylersiniz kaç gün geçti derseler bi kaç gün dersiniz hayırlı olsun

Merhaba arkadaşlar aranızda pkoslu olup bebek bekleyen var mı? Ve pkoslu olup bu süreçlerin nasıl ilerlediğini paylaşmak isteyen var mı? Bende pkosluyum ve biraz bilgi edinmek istiyorum.
Ben sanırım öyleydim ama kesin teşhis te konulmamıştı bana o yüzden emin olamıyorum en son soğan kürü yapmıştım hamile kaldım

yok günüme 3 gün vardı test pozitif çıktı hemen acilden kan verdim bence sizde gidin sonuçta test pozitif geçtiğini söylersiniz kaç gün geçti derseler bi kaç gün dersiniz hayırlı olsun
Teşekkür ederimm❤yarın gidiyim o zaman.benim belirtilerim çok erken başladı.bende adete 4 gün kala yaptım silik çıktı.mide bulantım kasık ağrım 1 hafta öncesi başladı.siz de var mı belirti bhcg kaç çıktı

benimde belli belirsiz adetten 10 gün öncesi falan başlamıştı diyebilirim adetet 5 gün kala yaptım hiç çıkmadı 3 gün kala silik çıktı gittim kan verdim 65 çıktı değerim perşembe tekrar vericem inşallah beklenen adet tarihimde 14 mayıs

Güzel haberler alırız inşallah

Benim yarın hesaplarıma göre 6 bin küsür olacak .ilk kez gidecem bu ay.hayırlısıyla güzel haberler alırım.şindiden heyecan başladı bende

Merhaba arkadaslar sizi uzun zamandir takip ediyorum gizli gizli. Belki rast gelmissinizdir benim actigim konuya. Vajinusmustum ve ocak ayının 28inde rabbime cok şükür yendim. Şubat ayindan beri bebek istiyoruz. Burada sizlerin hamilelik haberlerini alınca sanki kendim hamileymişim gibi her birinize tek tek çok sevindim o ayın hüsranla geçen kişilerin üzüntülerini inanın kendim gibi ben de yaşadım Ama bu ay daha doğrusu bugün birkaç saat önce kendime ait bazı Kan tahlillerini yaptırmak için hastaneye gittim Adetim 3 gün gecikti ve yeni bir ilaca başlayacaktım hamileyken kullanılmaması gereken içim rahat bir şekilde başlayayım diye Beta HCG de baktırdım ve hiç beklemediğim anda 321 gibi bir değerle karşılaştım Rabbime ne kadar şükretsem azdır Her biriniz için dua ediyorum sizden de hamileliğim güzel devam etsin ve bebeğimi kucağıma alabileyim diye dua istiyorum

Bu süreçte Neler yaptığımı size de anlatmak istiyorum Belki faydası olur diye Öncelikle bir ped keşfettim kadın hastalıklarına iyi gelen hamile kalmaya yardımcı olan ve daha birçok faydası olan yaklaşık bir buçuk aydır onu kullanıyorum ve aynı zamanda çinko kullandım bunun faydası kadında ve erkekte doğurganlığı ve çocuk olmasını sağlayan hormonları güçlendirmesi ve daha bir sürü faydası var. Eşime de sperm kalitesini arttırmak için bir gıda takviyesi içirdim Böylelikle Rabbim bunlari vesile kılarak Bize bu mucizeyi nasip etti.
Belirtilerime gelince adet belirtileriyle tıpatıp aynı yani bu ay heran adet bekliyodum acikcasi ve ara ara bacaklarima vuran ağrı. Her hangi bir kasik batması yasamadim henüz.

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım

Cok teşekkür ediyorum Allah razı olsun. Ramazan ayının hurmetine siznde evlat sahibi olmanız icin dua ediyorum sizide takip ediyorum arada bebek haberinizi almak için
Sağol canım Allah razı olsun nasip herşey ben artık umudumu yitirdim Rabbim büyükDualarımız hep bir sizlerde inşallah sağlıcakla kucaklarınıza alırsınız evlatlarınızı hayırlı evlat olsun lar

Umudu kaybetmeyin lütfen rabbim sizede verecek ben inanıyorum. Allah razi olsun güzel dualarıniz icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…