• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Ben daha beklemedeyim salı günü 513 çıktı ve bu hafta şaşıya randevu aldım.bendeki de iyi sanır gercekten 🤗 İnşallah salı günü güzel haberler veririm size🍼🐝💕
Hayırlısı olsun kuzum inşallah güzel güzel artmıştır değerin güzel haberler verirsin 🙏🏻🙏🏻

Dayanamıyorum galiba hastaneye gidip kan vercem😬
Kuzum umudunu kaybetme sende bak 2 gün önce bende de hicbisey cıkmamıstı sonradan böyle oldu test acaba yanlışlık olabilir mi
Kol koş hemen git canım bak dahada belirginleşmiş güzel haberlerini bekliyorum dualarım seninle 🙏🏻🙏🏻Valla ben kaybettim canım ya

Bence sen git hemen bi kan ver acile hayırlı haberler alacaksın merak etme
Canım ne yaptın gittin mi hastaneye
Gidiyorum canım yoldayım simdi dua edin bana🙏🏻🙏🏻☺️☺️
Kol koş hemen git canım bak dahada belirginleşmiş güzel haberlerini bekliyorum dualarım seninle 🙏🏻🙏🏻Valla ben kaybettim canım ya
Gidiyorum yoldayım haber vercem inşallah hayırlı haberler alırım dua et bana canım sende umudunu kaybetme bak ıkı gün önce benimde öyleydi hiç çizgi mizgi yoktu şimdi çıktı gerçi test 2,5₺lik bi test çokta güvenemedim ama bakalım

Gidiyorum canım yoldayım simdi dua edin bana🙏🏻🙏🏻☺☺

Gidiyorum yoldayım haber vercem inşallah hayırlı haberler alırım dua et bana canım sende umudunu kaybetme bak ıkı gün önce benimde öyleydi hiç çizgi mizgi yoktu şimdi çıktı gerçi test 2,5₺lik bi test çokta güvenemedim ama bakalım
Ay hadi bekliyoruuuz

Gidiyorum canım yoldayım simdi dua edin bana🙏🏻🙏🏻☺☺

Canım güzel haberler bekliyorum senden ben inanıyorum merakla haberlerini bekliyorum 🙏🏻🙏🏻Olsun 2.5 ₺diyip geçme herkes ondan öğreniyor

Hadi benim testimi de yorumlayıııııın 🤗🤗

az önce test yaptım sıvı almıyorum nasılsa diye, negatif diye incelerken inceeeeeee minnaaaaaaak bir çizgi görür gibi oldum. Ama acaba alttaki çizginin yeri midir gölgesi midir diye de düşünüyorum. İlk yaptığım halini ve bi 10dk sonraki halini paylaşıyorum bir bakarsanız sevinirim ❤️

Eklentiler

• 77055A28-2A06-4681-B37F-DA014087ECA7.jpeg
    77055A28-2A06-4681-B37F-DA014087ECA7.jpeg
    57,8 KB · Görüntüleme: 83
  • 71CB7B45-DF16-4AEA-808F-9805BA09A913.jpeg
    71CB7B45-DF16-4AEA-808F-9805BA09A913.jpeg
    69,7 KB · Görüntüleme: 83

az önce test yaptım sıvı almıyorum nasılsa diye, negatif diye incelerken inceeeeeee minnaaaaaaak bir çizgi görür gibi oldum. Ama acaba alttaki çizginin yeri midir gölgesi midir diye de düşünüyorum. İlk yaptığım halini ve bi 10dk sonraki halini paylaşıyorum bir bakarsanız sevinirim ❤
Canım ben görüyorum ya hadi inşallah vardır 🙏🏻Senin kaç gün kalmıştı😇

az önce test yaptım sıvı almıyorum nasılsa diye, negatif diye incelerken inceeeeeee minnaaaaaaak bir çizgi görür gibi oldum. Ama acaba alttaki çizginin yeri midir gölgesi midir diye de düşünüyorum. İlk yaptığım halini ve bi 10dk sonraki halini paylaşıyorum bir bakarsanız sevinirim ❤
Var canım bende görüyorum ve bende ilk öğrendiğimde hafif çizgiyle öğrendim aynı seninki gibi kuruyunca daha çok belli oldu ikinci gün tekrar yaptım koyulasmisti hastanede kan verdim 40 çıkmıştı hcg
Eğer elinde varsa bi test daha yarın sabah ilk idrarinla yap çıkarsa eğer daha koyu o zaman beklersin canım

Eklentiler

• IMG-20190409-WA0001.jpeg
    IMG-20190409-WA0001.jpeg
    22,7 KB · Görüntüleme: 85
  • IMG-20190410-WA0000.jpeg
    IMG-20190410-WA0000.jpeg
    163,1 KB · Görüntüleme: 53

Czgi gorunuo canim hakknda hayrlisi olsun kan ver bakalim

Back