- 30 Kasım 2018
- 312
- 164
- 53
- 27
Canım ne yaptın gittin mi hastaneyeDayanamıyorum galiba hastaneye gidip kan vercem
Kuzum umudunu kaybetme sende bak 2 gün önce bende de hicbisey cıkmamıstı sonradan böyle oldu test acaba yanlışlık olabilir mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ne yaptın gittin mi hastaneyeDayanamıyorum galiba hastaneye gidip kan vercem
Kuzum umudunu kaybetme sende bak 2 gün önce bende de hicbisey cıkmamıstı sonradan böyle oldu test acaba yanlışlık olabilir mi
Hayırlısı olsun kuzum inşallah güzel güzel artmıştır değerin güzel haberler verirsinBen daha beklemedeyim salı günü 513 çıktı ve bu hafta şaşıya randevu aldım.bendeki de iyi sanır gercektenİnşallah salı günü güzel haberler veririm size
![]()
Baktım canım ama sanırım kuruma çizgisi çıktı sadece nasip ya bıraktım oluruna artık hayırlısı diyelimHayalet çizgi de mi çıkmadi. Kuruyunca felan baktin mi
Kol koş hemen git canım bak dahada belirginleşmiş güzel haberlerini bekliyorum dualarım seninleDayanamıyorum galiba hastaneye gidip kan vercem
Bence sen git hemen bi kan ver acile hayırlı haberler alacaksın merak etme
Gidiyorum canım yoldayım simdi dua edin banaCanım ne yaptın gittin mi hastaneye
Gidiyorum yoldayım haber vercem inşallah hayırlı haberler alırım dua et bana canım sende umudunu kaybetme bak ıkı gün önce benimde öyleydi hiç çizgi mizgi yoktu şimdi çıktı gerçi test 2,5₺lik bi test çokta güvenemedim ama bakalımKol koş hemen git canım bak dahada belirginleşmiş güzel haberlerini bekliyorum dualarım seninleValla ben kaybettim canım ya
Ay hadi bekliyoruuuzGidiyorum canım yoldayım simdi dua edin bana☺☺
Gidiyorum yoldayım haber vercem inşallah hayırlı haberler alırım dua et bana canım sende umudunu kaybetme bak ıkı gün önce benimde öyleydi hiç çizgi mizgi yoktu şimdi çıktı gerçi test 2,5₺lik bi test çokta güvenemedim ama bakalım
Atarmısin bi bakayımBaktım canım ama sanırım kuruma çizgisi çıktı sadece nasip ya bıraktım oluruna artık hayırlısı diyelim
Internet sitesinden bak e nabiz dan vak canım daha erken de çıkabilir21.02de çıkcakmış sonuç öyle dedi![]()
Canım güzel haberler bekliyorum senden ben inanıyorum merakla haberlerini bekliyorumGidiyorum canım yoldayım simdi dua edin bana☺☺
Gidiyorum yoldayım haber vercem inşallah hayırlı haberler alırım dua et bana canım sende umudunu kaybetme bak ıkı gün önce benimde öyleydi hiç çizgi mizgi yoktu şimdi çıktı gerçi test 2,5₺lik bi test çokta güvenemedim ama bakalım
Aa hangi hastahaneye gittin canım sen o kadar geç çıkıyo ki olsun güzel çıksında inşallah21.02de çıkcakmış sonuç öyle dedi![]()
Canım evden çıktım köye geldim muhtemelen ben gördüm hayal ettim yani o çizgiyi yoktur yaniAtarmısin bi bakayım
Canım ben görüyorum ya hadi inşallah vardırHadi benim testimi de yorumlayıııııın
az önce test yaptım sıvı almıyorum nasılsa diye, negatif diye incelerken inceeeeeee minnaaaaaaak bir çizgi görür gibi oldum. Ama acaba alttaki çizginin yeri midir gölgesi midir diye de düşünüyorum. İlk yaptığım halini ve bi 10dk sonraki halini paylaşıyorum bir bakarsanız sevinirim ❤
Ayy demeCanım ben görüyorum ya hadi inşallah vardırSenin kaç gün kalmıştı
![]()
Sendemi Çarşamba canım ya ben gördüm inşallah vardır bilmiyorumAyy deme3 gün var canım bata
Salı ya da çarşambaSendemi Çarşamba canım ya ben gördüm inşallah vardır bilmiyorum
Var canım bende görüyorum ve bende ilk öğrendiğimde hafif çizgiyle öğrendim aynı seninki gibi kuruyunca daha çok belli oldu ikinci gün tekrar yaptım koyulasmisti hastanede kan verdim 40 çıkmıştı hcgHadi benim testimi de yorumlayıııııın
az önce test yaptım sıvı almıyorum nasılsa diye, negatif diye incelerken inceeeeeee minnaaaaaaak bir çizgi görür gibi oldum. Ama acaba alttaki çizginin yeri midir gölgesi midir diye de düşünüyorum. İlk yaptığım halini ve bi 10dk sonraki halini paylaşıyorum bir bakarsanız sevinirim ❤
Benimkine neden kimse yorum yapmadi kiiEki Görüntüle 2267765 ovulasyon testim ve adetime 2 gun var sanirim bu ayda olmadi
Czgi gorunuo canim hakknda hayrlisi olsun kan ver bakalimHadi benim testimi de yorumlayıııııın