- 30 Kasım 2018
- 312
- 164
- 53
- 27
Vallahi canım koyulasirmi bilmiyorum ama şuan negatif gebelik içinBenimkine neden kimse yorum yapmadi kii![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vallahi canım koyulasirmi bilmiyorum ama şuan negatif gebelik içinBenimkine neden kimse yorum yapmadi kii![]()
Çok heycanlandiiim ne yaptın sonuç ciktimiiiiiii21.02de çıkcakmış sonuç öyle dedi![]()
Var testim canım ana sahura kalkıp çok su içiyorum ya, ilk idrar pek sağlıklı olmaz gibi, yine akşam üzeri mi yapsam acaba yarın..Var canım bende görüyorum ve bende ilk öğrendiğimde hafif çizgiyle öğrendim aynı seninki gibi kuruyunca daha çok belli oldu ikinci gün tekrar yaptım koyulasmisti hastanede kan verdim 40 çıkmıştı hcg
Eğer elinde varsa bi test daha yarın sabah ilk idrarinla yap çıkarsa eğer daha koyu o zaman beklersin canım
Canım inşallah çok sağ olCzgi gorunuo canim hakknda hayrlisi olsun kan ver bakalim
O zaman ilk idrarını yap sonra tekrar sıkıştığında yap testi canım o zaman daha iyi olur galibaVar testim canım ana sahura kalkıp çok su içiyorum ya, ilk idrar pek sağlıklı olmaz gibi, yine akşam üzeri mi yapsam acaba yarın..
Bir gün arayla ne kadar güzel koyulaşmış testindarısı başıma
Canım inşallah çok sağ ol ❤biraz şöyle koyulaşmaya takip edeyim de öyle kan veririm diyorum, iki ay önce kimyasal yaşamıştım en azından bat geçsin bakalım
☺
Canım ne yaptın çıktımı testinGidiyorum canım yoldayım simdi dua edin bana☺☺
Gidiyorum yoldayım haber vercem inşallah hayırlı haberler alırım dua et bana canım sende umudunu kaybetme bak ıkı gün önce benimde öyleydi hiç çizgi mizgi yoktu şimdi çıktı gerçi test 2,5₺lik bi test çokta güvenemedim ama bakalım
Canim benim . Dualarımız kabul olacak hepiniz anne olacaksınız inşallah. Benim 4 yıl sonra olunca bana bile şaka geliyor hala. O burukluğu bilmem mı en iyi ben anlarım seni inan bana. Eltimin 1 senesi olmadan hamile kaldı insanlar daha çok üstüme gelmeye başlamıştı bak eltin senden hızlı çıktı falan diye insanlar çok acımasız yani . Ben inanıyorum hiç bir silinti yok sizde ve en yakın zaman da sen dahil bütün hepiniz alacaksınız mujdeyi. Beni hatirlanasa kuzum 2 ay önce burda isyanlardaydım ama çok uğurlu geldi burası ve siz . Rabbim tam bitti dediğimde güldü yüzüme. Ama sen bitti demeden gülecek inanmıyorum ben. ❤
Bende aynı durumdayım canımCanım benim 11 gün geçti artık olsa çıkardı değilmi kaç gündürde az az kırmızılı akıntım var ama kanama gibi değil günlük pet bile olmuyor eee idrar tahlilinde de yok kafayı yiyecem bu ay adetim böyle olacak galiba
Internet sitesinden bak e nabiz dan vak canım daha erken de çıkabilir
Canım güzel haberler bekliyorum senden ben inanıyorum merakla haberlerini bekliyorumOlsun 2.5 ₺diyip geçme herkes ondan öğreniyor
Aa hangi hastahaneye gittin canım sen o kadar geç çıkıyo ki olsun güzel çıksında inşallah
Çok heycanlandiiim ne yaptın sonuç ciktimiiiiiii
Varmış kızlarrrCanım ne yaptın çıktımı testin
Çok sevindim canım kaç çıktı değerin hadi sağlıkla Alman nasip olsun kucağına inşallahVarmış kızlarrr❤❤❤
Hayırlısı olsun, sağlıkla kucagına almayı nasip etsin rabbim :)Kızlar varmış yazamadım kusura bakmayın![]()
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım kaç çıktı sonucunKızlar varmış yazamadım kusura bakmayın![]()
Kızlar varmış yazamadım kusura bakmayın![]()
Varmış kızlarrr❤❤❤
Kızlaaaaar tebrik ediyorummmmVar testim canım ana sahura kalkıp çok su içiyorum ya, ilk idrar pek sağlıklı olmaz gibi, yine akşam üzeri mi yapsam acaba yarın..
Bir gün arayla ne kadar güzel koyulaşmış testindarısı başıma
Canım inşallah çok sağ ol ❤biraz şöyle koyulaşmaya takip edeyim de öyle kan veririm diyorum, iki ay önce kimyasal yaşamıştım en azından bat geçsin bakalım
☺
Cok sevinsim canimm hayirli olsunKızlar varmış yazamadım kusura bakmayın![]()
65,28 cıktı canım inşallah Allah razı olsun canım Rabbim sanada sağlıkla hayırlısıyla nasip etsin inşallahÇok sevindim canım kaç çıktı değerin hadi sağlıkla Alman nasip olsun kucağına inşallah![]()
Allah razı olsun canım teşekkür ederim Rabbim sanada nasip etsin inşallhhHayırlısı olsun, sağlıkla kucagına almayı nasip etsin rabbim :)
Allah razı olsun canım teşekkür ederim Rabbim sanada nasip etsin inşallahhAllah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım kaç çıktı sonucun
Çok teşekkürlerrrKızlaaaaar tebrik ediyorummmm![]()
Sağol canımmm teşekkür ederimmCok sevinsim canimm hayirli olsun
Canım ben göremedimKızlar ben hala adet olmadım siz göruyormusunuz
Ben göremedim canımKızlar ben hala adet olmadım siz göruyormusunuz
Canım bazen çıkmayabiliyor çok örnek var buradaKizlarr yeni katildm araniza öncelikle hamile olanlara hayırlı olsun diyormbenim bo sorum olacakti adetim 3 gün gecikti idrar testi yaptm negatif cikti acaba bu testin yanilma payi var mi