- 11 Mayıs 2019
- 40
- 33
- 3
- 34
Inşaallah canim cok istiyorm olmasini bir kac gün daha bekleyeym o zmnCanım bazen çıkmayabiliyor çok örnek var burada
Birkaç güne yeniden yap bence
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inşaallah canim cok istiyorm olmasini bir kac gün daha bekleyeym o zmnCanım bazen çıkmayabiliyor çok örnek var burada
Birkaç güne yeniden yap bence
inşallah güzel güzel katlansın değerin canım65,28 cıktı canım inşallah Allah razı olsun canım Rabbim sanada sağlıkla hayırlısıyla nasip etsin inşallahŞu mübarek günlerde
Allah razı olsun canım teşekkür ederim Rabbim sanada nasip etsin inşallhh☺
Allah razı olsun canım teşekkür ederim Rabbim sanada nasip etsin inşallahh65,28 çıktı sonucum
Çok teşekkürlerrr❤❤
Sağol canımmm teşekkür ederimm
Şimdi iki gün sonra git ve eminim 2 katına çıkacaktır. Daha sonra gitme 2 güne bir kendin heap yap 5000 olduğu zamana ayarla kendini canım biraz sabırsızlanıyorsun ama olsun 5000 olduğu zaman git zaten senin hesabından fazla çıkacaktır değerin ve direk karından ultrasonla gözükecek canım benim ben öyle yaptım 40 çıktı daha sonra 5 gün sonra gittim 240 çıktı ve 5000 e kadar bekledim ve ben göbekli bi insanım belki senin daha erkende gözükebilir keseyi görürsün canım. BU SURE ZARFINDA ESINLE ILISKIYE KESINLIKLE GIRME !65,28 cıktı canım inşallah Allah razı olsun canım Rabbim sanada sağlıkla hayırlısıyla nasip etsin inşallahŞu mübarek günlerde
Allah razı olsun canım teşekkür ederim Rabbim sanada nasip etsin inşallhh
Allah razı olsun canım teşekkür ederim Rabbim sanada nasip etsin inşallahh65,28 çıktı sonucum
Çok teşekkürlerrr❤
Sağol canımmm teşekkür ederimm
Dualarım seninle canım inşallah sendede varinşallah güzel güzel katlansın değerin canımAllah razı olsun amin inşallah dualarını esirgeme
![]()
Canım eşim yok zaten ilişki olmaz dediğin gibi yapayım pazartesi gidip kan versem olurmuŞimdi iki gün sonra git ve eminim 2 katına çıkacaktır. Daha sonra gitme 2 güne bir kendin heap yap 5000 olduğu zamana ayarla kendini canım biraz sabırsızlanıyorsun ama olsun 5000 olduğu zaman git zaten senin hesabından fazla çıkacaktır değerin ve direk karından ultrasonla gözükecek canım benim ben öyle yaptım 40 çıktı daha sonra 5 gün sonra gittim 240 çıktı ve 5000 e kadar bekledim ve ben göbekli bi insanım belki senin daha erkende gözükebilir keseyi görürsün canım. BU SURE ZARFINDA ESINLE ILISKIYE KESINLIKLE GIRME !
Evet öyle yap canım hatta sağlık ocağında ver istersen daha iyi olurDualarım seninle canım inşallah sendede varİnaniyorum ben
Canım eşim yok zaten ilişki olmaz dediğin gibi yapayım pazartesi gidip kan versem olurmu![]()
Kuzum senin daha günün var testini at bakayım demiştim ama atmadın . Biraz daha bekle 2 3 gün daha ondan sonra yap canımRabbim hepinizin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canlar evlatlarınızı inşallahben bugünki negatif den sonra baya bi üzüldüm ya üzülmem diyordum ama ne bileyim kötü oldum ya çok bu ayda nasip değilmiş demekki
![]()
Canım bak benimde negatif cıktı 2 gün sonra pozitifi gördüm sanki hiç göremifekmisim gibi geliyodu bende umudumu kaybetmistim ama insallah sende göreceksn inanıyorum benRabbim hepinizin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canlar evlatlarınızı inşallahben bugünki negatif den sonra baya bi üzüldüm ya üzülmem diyordum ama ne bileyim kötü oldum ya çok bu ayda nasip değilmiş demekki
![]()
Öyle yapcam canm inşallahEvet öyle yap canım hatta sağlık ocağında ver istersen daha iyi olur
Bana da var gibi geldi ama dağılmamış gibi de geldi sen en iyisi yarın ilk idrarınla tekrar dene canım o zaman tam net belli olurKızlar çok silikte olsa sizce 2. Çizgi varmı ?
5. Dakikada baktım ama yanılma payıda var tabi sağol canımBana da var gibi geldi ama dağılmamış gibi de geldi sen en iyisi yarın ilk idrarınla tekrar dene canım o zaman tam net belli olur
Allah razı olsun kuzumDualarım seninle canım inşallah sendede var☺ İnaniyorum ben
Canım eşim yok zaten ilişki olmaz dediğin gibi yapayım pazartesi gidip kan versem olurmu![]()
Canım evde değilim o yüzden çekip atamadım köye geldim bugün burdayım Evet eğer 26.günde olursam Çarşamba olucam bilmiyorum ya hep diyorum tamam kendini hazırla zaten negatif diye ama olmuyo işte üzülüyorum yine de ya desteğin için çok sağol kuzum Allah razı olsunKuzum senin daha günün var testini at bakayım demiştim ama atmadın . Biraz daha bekle 2 3 gün daha ondan sonra yap canım
Göğüs hassasiyeti ara ara kasık ve bel ağrısı ve ağzımda acımsı tat canım kanama falan olmadı bendeAllah razı olsun kuzumİnşallah canım ama yok ya hiç sanmıyorum ara ara adet ağrım geliyo zaten muhtemelen adet olucam senin belirtilerin neler di
Anladım kuzum bu göğüs hassasiyeti dediğin çok özür diliyerek soruyorum acı gibi birşey mi yani uçlarımı acıyor aman canım kanama olmasında sağlıkla al kucağına herkeste yerleşme olmuyormuş kuzum zatenGöğüs hassasiyeti ara ara kasık ve bel ağrısı ve ağzımda acımsı tat canım kanama falan olmadı bende
Evet canım olmadı zaten göğüs ucunda değil de normal adetteki göğüs hassasiyeti gibi ağrı değil hassasiyet var ben en çok o ağzımdaki tattan anladım tuhaftı cunku daha cok yemek yedıkten sonra oluyor hala devam ediyor metalimsi bi tatAnladım kuzum bu göğüs hassasiyeti dediğin çok özür diliyerek soruyorum acı gibi birşey mi yani uçlarımı acıyor aman canım kanama olmasında sağlıkla al kucağına herkeste yerleşme olmuyormuş kuzum zaten
Ama gebelikte oruç tutulmaz Can'ım , çocuk senden beslenmesi gerek sağlığı için, Bi de folikasit al eczaneden ona başla Can'ımEvet canım olmadı zaten göğüs ucunda değil de normal adetteki göğüs hassasiyeti gibi ağrı değil hassasiyet var ben en çok o ağzımdaki tattan anladım tuhaftı cunku daha cok yemek yedıkten sonra oluyor hala devam ediyor metalimsi bi tat
Amin canım inşallah seninde hayırlı haberlerini bekliyorum☺
Oruç tutuyorum inşallah bi sıkıntı olmaz kendimi iyi hissediyorum ama
Canım bayaa gec gördüm bir kac gundur giremedim. Ama ben ovu testi ile öğrendim. Adetime 4 gün vardı bundan biraz soluk çıkmıştı. Ertesi gun yaptim koyulasmisti. Ayni gün gebelik yaptim ikinci cizgi cıktı. Bu anlattiklarim gecen c.tesi oldu. Suan carsamba keseyi görmeyi gidicem insCanım öğrenildiğini duydum ama net bi bigim yok bende o konuyu araştırıyorum benimde ovulasyon testim aşağıda