• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

İnsan etkileniyor be kuzum hep öyle diyoruz etkilenmeyiz üzülmeyiz diyoruz ama olmuyor işte Rabbim bir an önce çift çizgiler kanda güzel değerler sağlıklı bebişlerimizi nasip etsin inşallah hepimize 🙏🏻🙏🏻🙏🏻Ay ağdaya gittim yazacaktım paşaya olmuş ya 😂Bilmiyorum ki canım ya bunca ayın üstüne sanki olmıcakmış gibi geliyo ağrılar girince nasip herşey artık hiç gebelik te geçmediki başımdan bileyim ayırt edeyim
Sakın ama sakın öyle düşünme ne olur
Bol bol olumlu düşünüp güzel enerjiler gonderelim birbirimize
İyiki varsınız hepiniz
Gerçekten burda moral ve destek buluyor insan❤

Sakın ama sakın öyle düşünme ne olur
Bol bol olumlu düşünüp güzel enerjiler gonderelim birbirimize
İyiki varsınız hepiniz
Gerçekten burda moral ve destek buluyor insan❤
Ya canım tamam üzülmicem diyorum ama bazen olmuyo işte kendimi koyveriyorum ne bileyim çok tuhaf ya.Gerçekten burda bilmediklerimizi öğrenip moral oluyoruz sizlerde iyi ki varsınz ovulasyona gelince benim 1 kere silikleşti gerisi hep koyu yarım saat önce yine yaptım ve 15 dakika içinde böyle olmuş gelde stres yapma ya 😂Artık gerçekten ağlanacak Halime gülüyorum neyse vardır daha zamanı diyelim artık nabalım ya en azından Sağlığımız yerinde şükür

Eklentiler

• 3EE2A0FB-63AE-4968-A825-E0DA6A555B16.webp
    3EE2A0FB-63AE-4968-A825-E0DA6A555B16.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 35
  • 95BED84D-A27C-4F57-A4E8-E4361B8FCF5A.webp
    95BED84D-A27C-4F57-A4E8-E4361B8FCF5A.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 34
Birde kizlar ateş de büyük gosterge bence
Atesimiz düştüğünde adet oluyoruz birkac gune kalmadan
Bu ateş de sanırım her sabah aynı saatte yapılıyor değilmi dil altından Dı galiba öyle hatırlıyorum okumuştum öylemiydi canın

Sen'in övü testin koyu çıkmış ama tatlım.beni şüphelendirdi.kaç gün kaldı regline?idrar testin varsa sabah ilk idrarla yap canım
Eğer 26 günde olursam bugün hariç 4 gün kaldı canım eğer geçen aya göre olursam 2 gün filan kaldı canım valla tatlım benim neredeyse 1 kere silik oldu ya ben artık şüphelenmiyorum da😂😂 Var canım ama bekleyeyim diyorum yaa ümidim yok ya erkenden yapıpta olana kadar strese girmeyeyim en azından ya

Benim daha 23 mayis 2 hafta var ve beklemek cok sabirsiz surekli acabalarla her ay her ay ay yoruldum artik 🤔

Canım aynen benimde böyle cikmisti resmeb2 hayal kırıklığı😢
Ovulasyon testim böyle kopkoyu çıkmasaydı ben kan vermeye gitmezdim aslında
O beni yanılttı😢
Seninde koyu cikmisti degilmi ovulasyon
Birde senin adetin kac gun gecti canim benim 6.günüm
Senin daha yeniyse belki idrara gecmemistir hemen umutsuzlanma oldumu
Canım benim 11 gün geçti artık olsa çıkardı değilmi kaç gündürde az az kırmızılı akıntım var ama kanama gibi değil günlük pet bile olmuyor eee idrar tahlilinde de yok kafayı yiyecem bu ay adetim böyle olacak galiba

Amin inşallah canım inşallah artık çok istiyorum çok çaresizim ümitlerim tükendi
Banada geçen ay hiç anne olamicakmisim gibi geldi çünkü 5gun gecikti zaten şu son 3 aydir hep birkaç gun gecikir oldu sonra dedim ki vakti değil demek ki Allah senin oruç tutmanı.istiyor Ceren dedim
Bu ay umursamiyorum ben tabi ki istiyorum hala ama inan telefondaki uygulamalari sildim kaç aydır sürekli takip ediyordum her günü kendime göre hesaplamalar yapiyordum her yolu denedim gün aşırı yastık hergun ilişki bu ay hesap kitap yapmadan yumurtlama günlerini de bilmeden yapıyoruz . anladım ki onu da yapsan bunu da yapsan kür de yapsan Allah nasip etmediyse yok olmuyor Allah bu günlerde hepimizin dualarını kabul etsin yuzumuzu güldürsün anneliği bizde yaşayalım inşallah

Ya canım tamam üzülmicem diyorum ama bazen olmuyo işte kendimi koyveriyorum ne bileyim çok tuhaf ya.Gerçekten burda bilmediklerimizi öğrenip moral oluyoruz sizlerde iyi ki varsınz ovulasyona gelince benim 1 kere silikleşti gerisi hep koyu yarım saat önce yine yaptım ve 15 dakika içinde böyle olmuş gelde stres yapma ya 😂Artık gerçekten ağlanacak Halime gülüyorum neyse vardır daha zamanı diyelim artık nabalım ya en azından Sağlığımız yerinde şükür

Kuzucum ovu testine maalesef güvenmeyin ya .
2 ay önce okadar koyu çıkmasına rağmen genede hamiş değildim. Bu ovu testinde ögrenenlerde istisna olarak görüyorum ben artık kendi adıma. En güzel netlik adet gecikmesi dicem ama benim adetim geçti gene hamiş değildim. Çok tuhaf 😂 gülüyorum artık sinirlerim bozuldu iyice. Allah hiç ummadığımız anda güzel haber aldırmayı nasip etsin

Ya evet o göğüs ağrısı azalınca malesef adet oluyoruz. Cünkü hamile olunca göğüsler asla geçmiyor ilk çocuğumdan biliyorum.
Göğüs agrısı deyince, daha tuhaf birsey söyliyim. 26 yaşındayım 8 aylık evliyim, hiç korunmadım ilk 3 ay eşim korundu sadece.
Bu ay ilkkez adetim gecikti ki çok düzenlidir adetlerim.
Ama hamile degilim, 3 gün sonunda kırmızıları gördüm.
Normalde adet olmaya yakın göğüsler şişer, acır. Adet gördükten itibaren adetin 2.günü geçer göğüs acısı şişkinliği.
Bende tamtersi oldu, adet oldum ama göğüs şişkinliğim asla geçmedi, hep bi ağırlık yanlarında bi açıma var. Ama hamilede degilim. Buna bi tuhaf oldu 😂😂😂

Kızlar ben hala adet olmadım perşembe kandada çıkmadi acaba erken mi baktirdim diye düşünüyorum kurtajdan sonra günü değişip geç döllenme falan olabilirmi

Back