• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

olmya çalışıyorum canım ama bazen olmuyo evet ilk olucak nasipse bizdede hep eşim korundu bakalım neler olucak gelecek aylar rabbim nasip etsin hepimize inşallah sağlıklısını hayırlısını🙏🏻🙏🏻

Hastalandım 2.günüm ama inanılmaz bi basdönmesi hafif mide bulantısı yasıyorum bünyenmmi bozuldu böldü 3 gecikip adet olunca anlayamadım :(

Ya benim çok garip normalde benim her ay 1 gün öne gelir adetim mart ayında normal bir şekilde ayın 11 nde oldum 20 sinde bitti adetim ama leke leke geldi bende doktora gittim söktürücü verdi kullanmadım çocuk düşündüğüö için bir de iltihap var çok az dedi hep verdi kullamdım hapı nisan ayının 4 nde adetim başladı 4 gün sürdü şimdi merak ettiğiö adetim artık nisan ayındaki gibi mi devam edicek yoksa sadece nisan ayındamı böyle oldu eğer normale döndüyse adet günüme 2-3 gün var ama nisandaki gibiyse 7 gün gecikmeli
Anladım canım eğer herhangi bir şikayetin yoksa biraz bekle olmazsa doktora yine gidersin ama enfeksiyon da bebeğe engel olur ilaç kullan istersen

Hastalandım 2.günüm ama inanılmaz bi basdönmesi hafif mide bulantısı yasıyorum bünyenmmi bozuldu böldü 3 gecikip adet olunca anlayamadım :KK43:
Olabilir canım havalarda çok etkiliyor gecikmende etkilemiştir ondan böyle olmuş olabilir

merhaba hanımlar. yeni uyeyım. esımle 6 aydır bebek ıstıyoruz. gecen ay degıl oncekı ayda adetım camurlu sekılde olunca doktora gıttım. doktor muayene de bı sorun olmadıgını primolut-n yazacagını soyledı. 15 gun sabah aksam bı tablet kullan ve bıraktıktan 2 gun sonra gel dedı. bıldıgım kadarıyla bu bı adet gecıktırıcı. arastırdıgımda bazen tedavı amaclı kullanıldıgını da okudum. aklıma takılan bı sorun olmadıgı halde neden bunu yazdı? ılacı bıtırdım ıkı gun sonra gıttım muayene ettı daha adet olmamıstım. tamam sorun yok dedı gonderdı. ertesı gun adet oldum normal bır sekılde. daha sonra esımle yumurtlama gunune bakmadan her ıkı gunde bır ılıskıye gırdık garantı olsun dıye. dun de 20lik dısım alınacaktı. bende acaba hamılemıyım anestezı zarar vermesın dıye beta hcg testı yaptırdım. sonuc 0.100 yanı negatıftı. sonra gıttım dısımı aldırdım. 28 gunde bır duzenlı adet olurum. adetım tam gununde bı ıkı saat once halsızlık ve bacak,bel agrısıyla gelır. bugun adet olmam gerekıyordu. ama olmadım. adet belırtılerım var goguslerım kocaman oldu belım agrıyor. baska da belırtı yok. sızce primolut-n le ılgılı mı yoksa adete 2 gun kala yaptırdım dıye hcg 0.100 cıktı gebelık olabılır mı hcg sonradan yukselır mı?
cok merak edıyorum lutfen bıldıklerınızı yazın, sımdıden tesekkurler.

merhaba hanımlar. yeni uyeyım. esımle 6 aydır bebek ıstıyoruz. gecen ay degıl oncekı ayda adetım camurlu sekılde olunca doktora gıttım. doktor muayene de bı sorun olmadıgını primolut-n yazacagını soyledı. 15 gun sabah aksam bı tablet kullan ve bıraktıktan 2 gun sonra gel dedı. bıldıgım kadarıyla bu bı adet gecıktırıcı. arastırdıgımda bazen tedavı amaclı kullanıldıgını da okudum. aklıma takılan bı sorun olmadıgı halde neden bunu yazdı? ılacı bıtırdım ıkı gun sonra gıttım muayene ettı daha adet olmamıstım. tamam sorun yok dedı gonderdı. ertesı gun adet oldum normal bır sekılde. daha sonra esımle yumurtlama gunune bakmadan her ıkı gunde bır ılıskıye gırdık garantı olsun dıye. dun de 20lik dısım alınacaktı. bende acaba hamılemıyım anestezı zarar vermesın dıye beta hcg testı yaptırdım. sonuc 0.100 yanı negatıftı. sonra gıttım dısımı aldırdım. 28 gunde bır duzenlı adet olurum. adetım tam gununde bı ıkı saat once halsızlık ve bacak,bel agrısıyla gelır. bugun adet olmam gerekıyordu. ama olmadım. adet belırtılerım var goguslerım kocaman oldu belım agrıyor. baska da belırtı yok. sızce primolut-n le ılgılı mı yoksa adete 2 gun kala yaptırdım dıye hcg 0.100 cıktı gebelık olabılır mı hcg sonradan yukselır mı?
cok merak edıyorum lutfen bıldıklerınızı yazın, sımdıden tesekkurler.
Canım bazen erkenden çıkmayabilir bi kaç gün daha bekle bakalım ne olucak stres yapma kullandığın ilaç ile ilgili de bir bilgim yok inşallah dilediğin gibi olur herşey

Insallah canim benim sag adnaksiyel alanda diyor netten baktim yumurtalik tupler arasi birsey çıkıyor. Insallah kuzum benim de duam o yönde rabbim yüzüme baksin inşallah 😓
Tatlım sırf seni merak ettiğim için girdim. Üzme kendini her şeyde bir hayır vardır. Demek ki zamanı değilmiş. Çok daha güzel günlere hazırlıyordur seni. :dua:

Bugün yarın yumurtlama günüm. Yani sat'a göre öyle gözüküyor. Yine de geçen ay ki gibi akıntım olmadı. Hatta neredeyse akıntım kesildi son birliktelikten beri. Belirtiler hala devam ediyor ki artık yürürken bile zorlanmaya başladım. Bir de son 2 gündür ilişki sırasında çok ağrı olmaya başladı kasıklarımda. Korkmalı mıyım acaba? Ara mı versek diyorum adet tarihime kadar.

Ağzımda çok kötü bi tat var ne yediysem geçmiyo niye herşeyi belirtiye yoruyorum ki ben🤦🏻‍♀️
Bu bizim huyumuz canım olana kadar herşeyi bebeğe yoruyoruz canım ki inşallhda senin öyledir ne kaldı ki şurda anlamamıza biraz daha sabır bakalım 🙏🏻🙏🏻

Hayirli sahurlar hanimlarr...Bende adet tripleri basladi valla 2.5 yasindaki kizmla ugrasiorum o derece :) kocam dio anladik sen gunundesin ;)

Hayirli sahurlar hanimlarr...Bende adet tripleri basladi valla 2.5 yasindaki kizmla ugrasiorum o derece :) kocam dio anladik sen gunundesin :KK66:
Hayırlı sahurlar canım İlla sarıcak bişey buluyoruz valla o dönemde bende eşime sarıyorum😂Çok pardon ne kadar kalmıştı senin hatırlayamadım da

Back