inşallah canımInaallah gerek kalmaz canim ya
test yaptınızmı ?benimde bugün 16. günüm adet
olmadım
dün yapmıştım negatifti ikinci çatlatma iğnem ümidim yoktest yaptınızmı ?
Ya benim çok garip normalde benim her ay 1 gün öne gelir adetim mart ayında normal bir şekilde ayın 11 nde oldum 20 sinde bitti adetim ama leke leke geldi bende doktora gittim söktürücü verdi kullanmadım çocuk düşündüğüö için bir de iltihap var çok az dedi hep verdi kullamdım hapı nisan ayının 4 nde adetim başladı 4 gün sürdü şimdi merak ettiğiö adetim artık nisan ayındaki gibi mi devam edicek yoksa sadece nisan ayındamı böyle oldu eğer normale döndüyse adet günüme 2-3 gün var ama nisandaki gibiyse 7 gün gecikmeliAma stres yapma regille atılıyor o kistler hem bu bende olandı belki senin öyle değildir
hayır dr. göre pkolu değilimPkolumusun Can'ım ?
1 hafta önce test yaptırdım ama negatif çıktı bir haftada sonuç değişirmi acabaDaha önce böyle olurmuydu canım? Bi test yapsan keşke bence var
Canim benim . Dualarımız kabul olacak hepiniz anne olacaksınız inşallah. Benim 4 yıl sonra olunca bana bile şaka geliyor hala. O burukluğu bilmem mı en iyi ben anlarım seni inan bana. Eltimin 1 senesi olmadan hamile kaldı insanlar daha çok üstüme gelmeye başlamıştı bak eltin senden hızlı çıktı falan diye insanlar çok acımasız yani . Ben inanıyorum hiç bir silinti yok sizde ve en yakın zaman da sen dahil bütün hepiniz alacaksınız mujdeyi. Beni hatirlanasa kuzum 2 ay önce burda isyanlardaydım ama çok uğurlu geldi burası ve siz . Rabbim tam bitti dediğimde güldü yüzüme. Ama sen bitti demeden gülecek inanmıyorum ben. ❤Kuzum artık eskisi kadar siteye girmiyorum. Allah senden binlerce kez razı olsun. Rabbim her duanı hayırlısıyla kabul etsin. Çok iyi temiz bir kalbin var. Rabbim bebeğini kucağına sağlıkla hayırlısıyla almayı nasip etsin inşallah. Ben de her namazımda dua ediyorum. Anneler günü geliyor ama ben içimdeki burukluğu kimseye anlatamıyorum...
İnsanlar sürekli seni de anne olarak görelim bebek yok mu daha diyorlar. Biliyorum iyi niyetliler ama canım çok sıkılıyor. Ailedeki bütün bebekler çocuklar bana aşık gibi hep benimle oyun oynuyorlar beni istiyorlarİçine atmak çok zor. Sabrediyorum. İnşallah ben de anne olacağım...
canım hemen üzülme belki kana geçmemiştir henüz yenidirdün yapmıştım negatifti ikinci çatlatma iğnem ümidim yok
canım resmini çektiysen koy buraya bizde yorumlayalımKızlr çift cizgi gördüm ama bir daha mı yapsam diyorum yanlıs cıkma ıhtımalı azdır dımı
Değişir bence yap tekrar1 hafta önce test yaptırdım ama negatif çıktı bir haftada sonuç değişirmi acaba
Rabbim sağlık versin canım benimyok canım ya biliyorum olmadığını adet belirtilerim var zaten benim olurum bugün yarın kesin
Çok çok üzüldüm canım keşke düşündüğümüz gibi olmasaydıBugun ultrasonla bakıldı dis gebelik çıktı hastaneye yatırdılar once ilaçla düşürmek icin iğne yapacaklar düşmezse ameliyat ile alınacakmış.cok korkuyorum ya
Bence Bi doktora görün Can'ımDoktra gtmedm ki bilemiorum eyluldeki dusugume kadar duzenlydim sonra duzenm bzldu
İnşallah canım ama adetbelirtilerim varcanım hemen üzülme belki kana geçmemiştir henüz yenidir
Kaçıncı Günde çift çizgi gördünüzKızlr çift cizgi gördüm ama bir daha mı yapsam diyorum yanlıs cıkma ıhtımalı azdır dımı
Amin canım herşeyin başı sağlıkRabbim sağlık versin canım benim
Insallah canim benim sag adnaksiyel alanda diyor netten baktim yumurtalik tupler arasi birsey çıkıyor. Insallah kuzum benim de duam o yönde rabbim yüzüme baksin inşallahÇok çok üzüldüm canım keşke düşündüğümüz gibi olmasaydı, belli miymiş yeri neredeymiş tüplerde mi? İnşallah çabucak atlatır, toparlanırsın.. dua edelim sana hiçbir zarar vermeden düşsün sık sık haberdar et bizi, zor bir durum ama eşinin ailenin desteğiyle uzun sürmez inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?